çatlatma iğnesi vurunup bekleyenler

Gulcann003

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2014
44
5
18
35
Afyon
3,5 yıllık evliyim ama bebeğim olmadı bu ay çatlatma iğnesi oldum bugün 5. günüm bekliyorum ama çok zor. benim gibi olanlar inş burada güzel haberleri paylaşalım birbirimize destek olalım

3,5 yıllık evliyim ama bebeğim olmadı bu ay çatlatma iğnesi oldum bugün 5. günüm bekliyorum ama çok zor. benim gibi olanlar inş burada güzel haberleri paylaşalım birbirimize destek olalım

İşte o benim!!! perşembe vuruldum.adet günümü bekliyorum. Beta hcg yaptırmıcam.adette herşey ortaya çıkıyor. Boşuna değer yükselecek mi yüksrlmeuecek mi diye beklemenin alemi yok.hayırlısı olsun canım.

inş hayırlısıyla olur adet tarihin ne zaman

Geçen ay 11inde olmuştum.ama ilk gün az leke gibiydi.2.gün gelmedi..3.gün ve 4.gün yoğundu.spnra azalarak bitti. Hiç böyle olmamıştı.o yüzdn ney bir şey diyemiyorum aslında.doktora da anllatım.pek oralı olmadı.adet başlangıcını 11 i aldı.offff ne anlattım yaaaa senin ne zaman canım? ?

bende ayın 17 sinde oldum beklemedeyim..bu 3. denememiz..test falan yapmıcam bende adet günümü bekliyorum... ilk ay geçti bütün beliritilerim vardı ama tutunamadı yumoşum...2. ay beliritim yokdu anlamıştım ama üzülmüştüm çok..bu ay bilmiyorum ama olmadı gibi yine de RABBİM den ümit kesilmez..1 yıldır deniyoruz 4,5 yaşında kızım var..

Alıntı ile cevaplarsan mesajını görebilirim.bu 2.yumurt a tabikim.ilkinde bütün belirtiler vardı.yumurta çatlamıştı tahlil sonucuna göre ama betehcg 0.0 çıktı. Bunda da pek bir belirti yok.ilkimden umutluydum ama bundan değilim.beta hcg gereksiz yani.bekleyip görücez.hayırlısı.

yani bu iş biraz karışık kiminde belirti var kiminde yok..kimi çatlama iğnesinden sonra ağrı yaşıyor hamile kalıyor kimi de ağrı yaşamadan...kendini dinledikçe belirtiler çıkıyor..sol kasığımda batma başladı ince sızı gibi değil baya hissettiriyo..midem bulanıyo...belki de ben öyle hissetmek istiyorum...eşimi de umutlandırmak istemiyorum hasta olcam falan diyorum ama kendim de o umuda sarılıyorum işte RABBİM çok bekletmez hayırlı sağlıklı evlatlar verir inşallah en kısa zamanda..

Aynen öyle oluyor canım. Benim bu ay hiç umudum yok.bakalım.:26:

adetime 2 gün var dayanamayıp yaptım evde test tek çizgi bu kadar midem bulanırken çıkar dedim ama olmadı akıntım da arttı ama anlamıyorum ben mi bozuyorum dengemi vücudumu zorluyor muyum böyle hissetmek için bilemedim..RABBİM büyük OL DER OLUVERİR inşallah..

oncelıkle benım en son sat tarıhım 22 ocaktı benım bır kac gundur sol yumurtagım agrı yapıyordun dun doktora gıttım sol yumartalıgın bayaıgı buyumus 21 mm dedı bana calatma ıgnesı vuruldu 1 pregnyl vuruldu gece 22:30 vuruldum bır sonrakı gun doktora gıttım 23 mm olmus ama catlamamısdı ıgneyi bana 2*1 demıs ama bana bır doz vurulmustu 5000 iu dun gene bır tane catlatma ıgnesı verdı onuda gece vuruldum sımdı akılma takılan ılıskıyıye ne zaman gırmelıyım ve 2 gun ustuste catlatma ıgnesı olmamda mahsur varmı yumurtam 23 mm çatlamama sansı varmıdır catlamadan ılıskıye gırılırmı bu konuda cok kafam karıstı ve bılgısız oldugumu dusundugumden sızlere danısmak ve ogrenmek ıstedım eger

benim doktorum iğneyi vurulduktan 36 saat sonra ilişki önerdi benimde pek bilgim yok ama ilk vurundugun iğnenin dozu az gelmiş onun için ikinci vurulmuş 2. iğneden 36 saat sonra beraber olsan daha iyi olur sanırım yine de doktoruna danışsaydın:44:

gülcan iğneyı vuran hemsirenın acemılıyey denk geldı 2 tane vurarmam dedı doktor 2 doz vermıstı pregly 5000 iu*2 i bana bır tane vurulunca doktor oburgun bırdaha vurdu

canım bende iğne oldum ama ben 31 ocakta oldum iğneyi 4 şubatta test yaptım beta hcg 51,4 çıktı sonra ocak 6 sında tekrar baktırdım 23,8 e düşmüş ne oluyor bir türlü anlayamadım

canım sen çok erken davranmışsın kullandığın ilaçlar nedeniyle bthcg yüksek oluyormuş onun etkisiyle olabilir iğneyi vurulduktan 15 gün sonra test yaptırmak doğru sonuç veriyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…