- Konu Sahibi Gulcann003
-
3,5 yıllık evliyim ama bebeğim olmadı bu ay çatlatma iğnesi oldum bugün 5. günüm bekliyorum ama çok zor. benim gibi olanlar inş burada güzel haberleri paylaşalım birbirimize destek olalım
inş hayırlısıyla olur adet tarihin ne zaman
inş hepimizin bu ay olur benim adet tarihim 15 şubat günlerde geçmiyor
bende ayın 17 sinde oldum beklemedeyim..bu 3. denememiz..test falan yapmıcam bende adet günümü bekliyorum... ilk ay geçti bütün beliritilerim vardı ama tutunamadı yumoşum...2. ay beliritim yokdu anlamıştım ama üzülmüştüm çok..bu ay bilmiyoruz ama olmadı gibi yine de RABBİM den ümit kesilmez..1 yıldır deniyoruz 4,5 yaşında kızım var..
Alıntı ile cevaplarsan mesajını görebilirim.bu 2.yumurt a tabikim.ilkinde bütün belirtiler vardı.yumurta çatlamıştı tahlil sonucuna göre ama betehcg 0.0 çıktı. Bunda da pek bir belirti yok.ilkimden umutluydum ama bundan değilim.beta hcg gereksiz yani.bekleyip görücez.hayırlısı.
yani bu iş biraz karışıkkiminde belirti var kiminde yok..kimi çatlama iğnesinden sonra ağrı yaşıyor hamile kalıyor kimi de ağrı yaşamadan...kendini dinledikçe belirtiler çıkıyor..sol kasığımda batma başladı ince sızı gibi değil baya hissettiriyo..midem bulanıyo...belki de ben öyle hissetmek istiyorum...eşimi de umutlandırmak istemiyorum hasta olcam falan diyorum ama kendim de o umuda sarılıyorum işte RABBİM çok bekletmez hayırlı sağlıklı evlatlar verir inşallah en kısa zamanda..
Aynen öyle oluyor canım. Benim bu ay hiç umudum yok.bakalım.:26:
benim doktorum iğneyi vurulduktan 36 saat sonra ilişki önerdi benimde pek bilgim yok ama ilk vurundugun iğnenin dozu az gelmiş onun için ikinci vurulmuş 2. Iğneden 36 saat sonra beraber olsan daha iyi olur sanırım yine de doktoruna danışsaydın:44:
3,5 yıllık evliyim ama bebeğim olmadı bu ay çatlatma iğnesi oldum bugün 5. günüm bekliyorum ama çok zor. benim gibi olanlar inş burada güzel haberleri paylaşalım birbirimize destek olalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?