- 13 Şubat 2016
- 124
- 74
- 28
Insallah tutar canim.. Allah yardımcımız olsun.. :)o derece ağrımıyor ama ağır var sürekli inşallah iyi şeyler oluyordur da o yüzden ağrıyordur iyi düşünelim iyi olsun inşallah :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah tutar canim.. Allah yardımcımız olsun.. :)o derece ağrımıyor ama ağır var sürekli inşallah iyi şeyler oluyordur da o yüzden ağrıyordur iyi düşünelim iyi olsun inşallah :)
cnm bugun bidaha yaptır. eger kı arttıysa değer hamiş olabilirsin inşşş :)Kızlar açık yardım istiyorum catlatma ignesinden sonra bugün 12 gün kan tahlili yaptırdım 1.4 cikti bu sonuç sizce yukselir mi adetime 5 gün var
Evt benim dr umda igne vuruldugu gundem sonra 3-4 gun iliski diyor brnimde 6. İgnem olmadiarkadaşlar merhaba,
4 defadır çatlatma iğnesi yaptıryorum
doktor her seferinde iğne ilk yapıldıktan 36 saat sonra ilk ilişki ve sonrasında 3 defa gün aşırı ilişki istiyor..
yani toplamda 4 ilişki ..
sizin doktorlarınızda bu şekilde bir takvim uyguluyormu ..
sanki biraz fazlaymış gibi geliyor bana
gerçekten çok merak ediyorum
kızlar bende 5 martta çatlatma iğnesi oldum 5 gündür kasık ağrılarım devam ediyor. sizce daha kaç gün sürer bu ağrılar şimdiye geçmesi gerekmiyor muydu
Agri olmasi normal yumurtanin catladigini gösteriyormerhaba arkadaslar bu pesembe catlatma gnesı oldum sol tarafımda 2 tane yumurta olusmus ıstenılen cmde fakat ıgneden sonra sol tarafımda hala agrı var dokununca sol kasıgıma falan acıma hıssı gbı var nomalmıdır acaba yardımcı olurmusunuz acaba kıst falanmı olustu suan cok olumsuz dusunmeye basladmmm lutfen cvp vern
Agri olmasi normal yumurtanin catladigini gösteriyor
Hanımlar bugün iğnemin 9.günü ve idrar testim pozitif sizce gercekten hamilemiyimm bu ay 3 yumurtam vardı sizlerden benimle aynı durumu yasayan varmı sonucunuz neydi
alışırsın zamanla insallah hemen olur ben ne ağrılar cektimn daha olmadı 6. iğnem benimpesembeden bu yana dokununca bastrınca yumurtann oldugu sol taraf agıyor oturunca kalknca sankı agılık va baskada b sey yokk ıns nomaldırrr ve kısa surer bu agrı yoksa bu stres mahfedıcek benı ıns normaldır