çatlatma iğnesi yaptıranlar bakabilirmisinizz

İnternetten araştırdım özellikle asilama yapılanlara veriyormus Dr lar şimdilik bi sıkıntı da yok çok şükür
HADİ BAKALIM HAYIRLISI CANM INSALLAH HAYIRLISIYLA SAĞLIKLI BI SEKILDE KUCAGIMIZA ALIRIZ BEBİŞLERİMİZİ...SENIN ILK COCUK MU KAÇ AYDIR BEKLIYOSUNUZ

HADİ BAKALIM HAYIRLISI CANM INSALLAH HAYIRLISIYLA SAĞLIKLI BI SEKILDE KUCAGIMIZA ALIRIZ BEBİŞLERİMİZİ...SENIN ILK COCUK MU KAÇ AYDIR BEKLIYOSUNUZ
İnşallah cnm ben 2.için uğraşıyorum ilki ilk klomen pregnyl kullanmamda oldu bunun için 2 senedir ara ara klomen ve pregnyl iğnesi kullandım ama son 5 aydır aralıksız kullanıyorum bu son ayım artık ara vermem lazım o yüzden allah yüzümüze bakar inşallah

14 gün nasıl sürekli pozitif cıkıyor cok enteresan...daha önce hiç 14 gün pozitifi görmedim hatta 9.gün den sonra genelde kan bile 0.1 lerden cıkar bende inşallah gönlümüze göre olud

14 gün nasıl sürekli pozitif cıkıyor cok enteresan...daha önce hiç 14 gün pozitifi görmedim hatta 9.gün den sonra genelde kan bile 0.1 lerden cıkar bende inşallah gönlümüze göre olud
İnşallah hepimizin muradi olur cnm hormonal bi durum galiba Dr bile şaşırmışdı hemen testi yapınca değilde 10-15dk bekleyiniz pozitiflesiyor

Hanımlar bugün iğnemin 9.günü ve idrar testim pozitif sizce gercekten hamilemiyimm bu ay 3 yumurtam vardı sizlerden benimle aynı durumu yasayan varmı sonucunuz neydi

merhaba :)
inşallah hamilesindir canım bende bilgi almak istiyorum eğer kesinleştiyse buradan yazar mısın ?

Kızlar merhaba . İğneden sonra dıkkat etmemiz gereken bişey varmı acaba .agırma kaldırma ayakda kalmama gibi

mehaba akadasla benim hıkayem birazck uzun ama lutfen aydımcıolun bana ben gecen sene subatta kounmayı bakır bırakmaz kendlıgımden hamıle kaldm sonra1bucuk aylıkken bebek kendılıgınden dustu sonra 8 ay korunmayı bırakmama agmen hamle kalamadm çatlatmaıgnesıle eylulde hamıle kaldım ama oda dustu sonra kasımda tekar catlatma ıgnesoldum bu sefer tutmadışimdiise bu ayın 14iğneoldum ovitralle ve suan 10gun gectı testen sonra test yaptım negatıf ckt sızce erkenmı test yaptımmblgsı olan vamı nomalde25gunde bır adet olurum carsamba gunu adet olmam gereko 5gun var dahaa bu adetten 5gun önce dietestler var bugun aldım 20lıraya yaptım negatıf cıktı yoksa bu seferde tutmamısolabılımı yada erkenmı davrandım lutfen yardım olun

Back
X