Aynen cnm beraber sayılarız ben aspirin de kullanmaya başladım bu ay bakalım ise yarar inşallahbenm de pregnyl olalı 4 gun oldu adetıme de 10 gun falan var ama su an ıcın test yaptırsan bıle dogru sonuc alamayabılırmıssın cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen cnm beraber sayılarız ben aspirin de kullanmaya başladım bu ay bakalım ise yarar inşallahbenm de pregnyl olalı 4 gun oldu adetıme de 10 gun falan var ama su an ıcın test yaptırsan bıle dogru sonuc alamayabılırmıssın cnm
bebe asprini ne işe yarıyormus ki..hıc duymamıstım.dr mu onerdiAynen cnm beraber sayılarız ben aspirin de kullanmaya başladım bu ay bakalım ise yarar inşallah
Yok Dr önermedi hamile kalmayi kolaylaştırıyor daha doğrusu bebeğin tutunmasina yardimci oluyorbebe asprini ne işe yarıyormus ki..hıc duymamıstım.dr mu onerdi
cnm dr a sordun mu? bu kullandığın ılaclarla bırlıkte kullanınca bı yan etkısı olmasınYok Dr önermedi hamile kalmayi kolaylaştırıyor daha doğrusu bebeğin tutunmasina yardimci oluyor
İnternetten araştırdım özellikle asilama yapılanlara veriyormus Dr lar şimdilik bi sıkıntı da yok çok şükürcnm dr a sordun mu? bu kullandığın ılaclarla bırlıkte kullanınca bı yan etkısı olmasın
HADİ BAKALIM HAYIRLISI CANM INSALLAH HAYIRLISIYLA SAĞLIKLI BI SEKILDE KUCAGIMIZA ALIRIZ BEBİŞLERİMİZİ...SENIN ILK COCUK MU KAÇ AYDIR BEKLIYOSUNUZİnternetten araştırdım özellikle asilama yapılanlara veriyormus Dr lar şimdilik bi sıkıntı da yok çok şükür
İnşallah cnm ben 2.için uğraşıyorum ilki ilk klomen pregnyl kullanmamda oldu bunun için 2 senedir ara ara klomen ve pregnyl iğnesi kullandım ama son 5 aydır aralıksız kullanıyorum bu son ayım artık ara vermem lazım o yüzden allah yüzümüze bakar inşallahHADİ BAKALIM HAYIRLISI CANM INSALLAH HAYIRLISIYLA SAĞLIKLI BI SEKILDE KUCAGIMIZA ALIRIZ BEBİŞLERİMİZİ...SENIN ILK COCUK MU KAÇ AYDIR BEKLIYOSUNUZ
Yani stres sorun sayılmazsa yok çok şükürCNM SİZDE DE HİÇ Bİ SORUN YOK DEMİ? HİÇBİSORUN YOKKEN OLMUYO YANİ
Ewet cnm 2 mizdede sorun yokesinede yapılmış mıydı test
İnşallah hepimizin muradi olur cnm hormonal bi durum galiba Dr bile şaşırmışdı hemen testi yapınca değilde 10-15dk bekleyiniz pozitiflesiyor14 gün nasıl sürekli pozitif cıkıyor cok enteresan...daha önce hiç 14 gün pozitifi görmedim hatta 9.gün den sonra genelde kan bile 0.1 lerden cıkar bende inşallah gönlümüze göre olud
Hanımlar bugün iğnemin 9.günü ve idrar testim pozitif sizce gercekten hamilemiyimm bu ay 3 yumurtam vardı sizlerden benimle aynı durumu yasayan varmı sonucunuz neydi
mrb ufukkayra sonucunu merak ettim.bu ay son kullanmam diyodun klomeni.ne oldu acaaba sonuç? pozitif mi negatifmi?cnm dr a sordun mu? bu kullandığın ılaclarla bırlıkte kullanınca bı yan etkısı olmasın
Canım noldunsonuc hamış misin cvp lutfenHanımlar bugün iğnemin 9.günü ve idrar testim pozitif sizce gercekten hamilemiyimm bu ay 3 yumurtam vardı sizlerden benimle aynı durumu yasayan varmı sonucunuz neydi
Mmrb ufukkayra sonucunu merak ettim.bu ay son kullanmam diyodun klomeni.ne oldu acaaba sonuç? pozitif mi negatifmi?
Hanımlar bugün iğnemin 9.günü ve idrar testim pozitif sizce gercekten hamilemiyimm bu ay 3 yumurtam vardı sizlerden benimle aynı durumu yasayan varmı sonucunuz neydi