çatlatma iğnesi yaptıranlar bakabilirmisinizz

Mrb bende klomen kllandm btti bugun tekrar kontrolm.vardi bi yumrtam 18mm digeri 19mm olmus dktor catlatma ognesi vericekti ama sgorta karsilamyonus dediki kendin alablrsn snra vszgecti alma igne felan dedi kendiliginden catlar dedi sali gnu tekrar gel dedi gun asiri iliski dedi bana acaba ymrta catlarmiki bu seklde sal gnu httgmde dktor neye bakicak snra ne olucak acaba

Mrb bende klomen kllandm btti bugun tekrar kontrolm.vardi bi yumrtam 18mm digeri 19mm olmus dktor catlatma ognesi vericekti ama sgorta karsilamyonus dediki kendin alablrsn snra vszgecti alma igne felan dedi kendiliginden catlar dedi sali gnu tekrar gel dedi gun asiri iliski dedi bana acaba ymrta catlarmiki bu seklde sal gnu httgmde dktor neye bakicak snra ne olucak acaba

Keşke alsaydın çok mu pahalı iğne?neyse artık hayırlısı olsun

Aslnda ben alrdm.pahali bisi degl die blyodm dktor kendinde alrsn dedi snradan vazgecti kendiligindende catlar zaten madem sigorta karslamyo almasanda olr dedi yksa alrdm gene ama kullanmadm diede sknti olrmuki

Hayır dr bakmış olsaydı ısrarlâ almanı isterdi sanırım.demekki catlamasiyla ilgili sıkıntı yok.problemin ne dr sorun olarak birsey söyledi mi?

Hayır dr bakmış olsaydı ısrarlâ almanı isterdi sanırım.demekki catlamasiyla ilgili sıkıntı yok.problemin ne dr sorun olarak birsey söyledi mi?

Bir vucuk senedir cocik olmadi die gttm dktora hirmon testleri normal ckti muayenede etti bisi ckmadi sadece rahm filmini cejtrmedm daha dktor istemedi sorn yok dedi klomene baslatti bes gun kllandm bugunde gttn 19 olms yumrta ama kendiligndende catlar zaten igne alma.deynce almadm bnde gun asiri iliski dedi sal gnu tekrar gel dedi gun asiri ikisk derken sabah mi iliskiden bahsetti acaba

Onu bilemiyorum yanlış birsey söylemek istemiyorum.ama özellikle sabah olarak değildir normalde hergün olarak denilmiştir

Genede saol cnm sali gn gidicem bakalm.hayrlisi artk sali gn gttgmde dktor ymrtam catladimi die bakicak yksa hamilelik var diemi bakicak acaba

Genede saol cnm sali gn gidicem bakalm.hayrlisi artk sali gn gttgmde dktor ymrtam catladimi die bakicak yksa hamilelik var diemi bakicak acaba
Ben de catlatma iğnesi yaptirmistim canım.. şimdiki gidişinde çatlamış mi diye bakacak sonra adet gününü bekleyeceksin adet günün geçince test yaparsın.. beklemek zor oluyor gerçekten :110:

Yarn gidicem hayrlisi artj ayin 26si adet gnm aslnda ama ben her ay gecikirdim bi gecen ay tam gnnde olmustum yarn.(ttgmde test felanda alcam hastaligim.gecnce direk bakicam :) ama iliski sirasnda agrm felan olyo heralde yumrtalardan dokayidir :)

çok agrin varsa kasiklarda falan yumurtan çatlamış olabilir.. insallah catlamistir canım :)

Canim kesin degil.. yumurtayla spermin bulusup dollenmesi gerekiyor.. benim yumurtam cok kez çatladı ama henüz bir sonuc alamadik., esimin sperm sayisi düşük.. hiçbir sorun olmasa bile yumurta catladiktan sonra kesin hamile kalicaz diye bişey yok. Yumurta cok seciciymis. Oyle her gelene tamam demiyor. :)

Canim kesin degil.. yumurtayla spermin bulusup dollenmesi gerekiyor.. benim yumurtam cok kez çatladı ama henüz bir sonuc alamadik., esimin sperm sayisi düşük.. hiçbir sorun olmasa bile yumurta catladiktan sonra kesin hamile kalicaz diye bişey yok. Yumurta cok seciciymis. Oyle her gelene tamam demiyor. :)
Ins tutarda hepimizin bebegi okrdu :)

kızlar bende 5 martta çatlatma iğnesi oldum 5 gündür kasık ağrılarım devam ediyor. sizce daha kaç gün sürer bu ağrılar şimdiye geçmesi gerekmiyor muydu

kızlar bende 5 martta çatlatma iğnesi oldum 5 gündür kasık ağrılarım devam ediyor. sizce daha kaç gün sürer bu ağrılar şimdiye geçmesi gerekmiyor muydu

Ben de dktora gtrgmde catlatma ignesi vercekti vernedi kendikiginden catlar dedi ole uc dort gun hafuf agrm oldu snra dktora gittigmde ymrtalarm catladigin soledi snradanda agrim olmady daha ama smdide hasta olcakmisim gbi karvmda agrim var yumrtalarn catladgnda agrilarnda durur cnm fazla surmuyo agrilar

Back
X