catlatma ignesi yaptiranlar

Doktorlar gercekten cok farkli konusuyorlar. Ben 18 mm de doktra gittim. Igne olmakta kararsizdim. Bana karar verirsen bugun kesin yaptir yumurta ozelliini kaybeder demisti bende o ay igne olmadim kiste donustu.36 mm kadar buyudu en azindan kist olma ihtimalin kalmadi igne oldugun icin.kist olunca 2 ay falan bekletiyolar
Hadi igne olmam iyi bsey ozman ama smdi bilemedim o kdar buyuk iqne vurulmam umarim bosa cikmaz buyuk bi umutla bkliyrm dediqin qbi her doktor farkli knusiyr

Kızlar benimde yarın iğnesi 6. Günüm ama igneden bi gün önce akşam akıntim oldu sini kaçıncı gün test yapsam çıkar acaba

Kizlar maalesef buqun ignenin snraki 13.gunum ve adet oldum inanilmaz bir aciyla qerci 4-5 damladan snra kesildi ama 2nci igneye Allah kerim bakalim kismet deqilmis

Kizlar maalesef buqun ignenin snraki 13.gunum ve adet oldum inanilmaz bir aciyla qerci 4-5 damladan snra kesildi ama 2nci igneye Allah kerim bakalim kismet deqilmis

Allahtan hayirlisi..adet olmamissindir belki bir iki damlaysa¿

Slm kızlar
Bende geçen cuma günü oldum iğne ama hiç ağrım olmadı bu bence kötü bişey. Ağrısı olanlar uzulmesin çünkü bi önceki gebeligimde ağrım çoktu ve tutmuştu gerçi sonra kaybettim ama ...

Ikinci ignemin 3ncu gunu kizlar iliski esnasinda kasiklarim cok sizliyo szde de oldumu bole bsey

Evet benimde iğne vurulduğum 2.günüm ve özellikle sağ tarafımda çok sancım var.. Gece sürekli uykumdan uyandırdı.. Sanırım ilacın yumurtalıklara olan etkisini hissediyoruz.. İnşallah sonucu güzel olur hepimiz için :)

Evet benimde iğne vurulduğum 2.günüm ve özellikle sağ tarafımda çok sancım var.. Gece sürekli uykumdan uyandırdı.. Sanırım ilacın yumurtalıklara olan etkisini hissediyoruz.. İnşallah sonucu güzel olur hepimiz için :)
Insallah insallah guzel sonucu alalimda sancilara raziyiz demi :emir_bebek::anneadayı:En Büyük TÜRKİYE:KK54:

Back
X