Ins senn icn iyi olur canm gebelik sansin artiyo evet hayrlsyla bebislermz olur insBenim dpktor cok iyi cnim o kdar guz eligilenyor ki cogu kisi o doktorn tedavisiyle hamile kaldi gebelige iyi hazrliyo bi bldigi olmasa o kadr ilaci kullandirmazdi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ins senn icn iyi olur canm gebelik sansin artiyo evet hayrlsyla bebislermz olur insBenim dpktor cok iyi cnim o kdar guz eligilenyor ki cogu kisi o doktorn tedavisiyle hamile kaldi gebelige iyi hazrliyo bi bldigi olmasa o kadr ilaci kullandirmazdi
Evet adeti bekliyorm arada kasiklarima batmalar oluyo onun disinda bi belirti yok bkalim benm hftaya kadar suresi varIns yaa hepimizin olurr oyle hayallerim var ki bi evi yuva yapan cocuk gercekten baskalarini goruyoruz imrenioruz Allah enkisa zamanda bizede verir insallah sen suan adet olmayimi bkliyorsn agrilarin gar mi
Cikar canim warsaCatlatma ignesinin bugün 14. Günü kızlar test yapsam çıkar mı ki
inşallah allah gönlüne göre versin.Ins yaa hepimizin olurr oyle hayallerim var ki bi evi yuva yapan cocuk gercekten baskalarini goruyoruz imrenioruz Allah enkisa zamanda bizede verir insallah sen suan adet olmayimi bkliyorsn agrilarin gar mi
Catlatma ignesinn yan etkileri canim dikkat et kendine...vucuda hormon yuklendigi icin bu tur agrilar sizilar olabiliyor.Kzlar zaman baya qecms ama cevaplarsaniz cok sevinirim ben 2 haziranda pregnyl catlatma ignesi oldum buqun ikinci qunum kasiqimda sabahtan aksama kadar bi batma bi sızı var ve qoqus uclarim cok aqrimaya basladi szce neden olabilir lutfen yardim edin
Canim Merhaba bende yeni katıldım dün itibariyle çatlatma iğnesi otrivelle vuruldum aynı sancılar bendede var bu iyi bişiy bildiğim kadarıyla en azından catladigina delalet sanırım inşallah tutar nezaman ilişki önerdi doktorunKzlar zaman baya qecms ama cevaplarsaniz cok sevinirim ben 2 haziranda pregnyl catlatma ignesi oldum buqun ikinci qunum kasiqimda sabahtan aksama kadar bi batma bi sızı var ve qoqus uclarim cok aqrimaya basladi szce neden olabilir lutfen yardim edin
Gun asiri yapcaksiniz dedi cnm bnm o aqrilarm qecmisti buqun 6nci qunum iqnenin ustunden ama buqun birden cok batmalarim oldu halende devam ediyor kasiklarimda ve rahmimde batmalar var zonkluyo resmen sizce bu iyi biseye mi delalet kizlar agrilarim varken miqdem de bulaniyor lutfen cvaplayinCanim Merhaba bende yeni katıldım dün itibariyle çatlatma iğnesi otrivelle vuruldum aynı sancılar bendede var bu iyi bişiy bildiğim kadarıyla en azından catladigina delalet sanırım inşallah tutar nezaman ilişki önerdi doktorun
Cnm o aqrilarm 3ncu qecti bidha hc olmadi buqun 6nci qun iqnenin ustunden kasiklarim ve rahmimde batmalar var birden basladi halende devam ediyor ara ara ve aqrim varken kusasim qeliyo snce bu iyi bseyemi isaretCatlatma ignesinn yan etkileri canim dikkat et kendine...vucuda hormon yuklendigi icin bu tur agrilar sizilar olabiliyor.
Bende igneyi olduktan 36 saat sonra belime ve kasiklarima agrilar girdi doktorum normal dedi .suan 4. Gun kasiklarimda hafif batmalar var umarim sonuc aliriz artikkkCnm o aqrilarm 3ncu qecti bidha hc olmadi buqun 6nci qun iqnenin ustunden kasiklarim ve rahmimde batmalar var birden basladi halende devam ediyor ara ara ve aqrim varken kusasim qeliyo snce bu iyi bseyemi isaret
Insallah cnm ya benm 2nci qunu oldu 3ncu qunu kesildi buqun qene basladi birden ama batiyo resmen umarim bebeklerimz bizimledirBende igneyi olduktan 36 saat sonra belime ve kasiklarima agrilar girdi doktorum normal dedi .suan 4. Gun kasiklarimda hafif batmalar var umarim sonuc aliriz artikkk
Hayirlisi olur insallah bu sefer klomensiz igne oldum sen klomen kullanmismiydinInsallah cnm ya benm 2nci qunu oldu 3ncu qunu kesildi buqun qene basladi birden ama batiyo resmen umarim bebeklerimz bizimledir![]()
Evet 5 gun klomen kullandm snra iqne vurdu yumurtanin biri 26 mm olmus biri 23 mm bu iyi mi acabaHayirlisi olur insallah bu sefer klomensiz igne oldum sen klomen kullanmismiydin
Onceden klomen kullagimda daha cok agrim olmustu suan pek bi degklik yok bende. Normalde 18- 20 mm de igne olman gerekiyo diye biliyorum . Ben 19 mm de oldum. Bi onceki denmemdede 18 mm di.Evet 5 gun klomen kullandm snra iqne vurdu yumurtanin biri 26 mm olmus biri 23 mm bu iyi mi acaba
Iste 18 mm buyurse iqne vurcaz dedi snra qttim bakti bn 18 derken 26 mm olmus cok iyi dedi bnde heralde baya guzel dye dsundm bi kac kiside kaliteli baya dedi yumurtan anlamdm bndeOnceden klomen kullagimda daha cok agrim olmustu suan pek bi degklik yok bende. Normalde 18- 20 mm de igne olman gerekiyo diye biliyorum . Ben 19 mm de oldum. Bi onceki denmemdede 18 mm di.
Doktorlar gercekten cok farkli konusuyorlar. Ben 18 mm de doktra gittim. Igne olmakta kararsizdim. Bana karar verirsen bugun kesin yaptir yumurta ozelliini kaybeder demisti bende o ay igne olmadim kiste donustu.36 mm kadar buyudu en azindan kist olma ihtimalin kalmadi igne oldugun icin.kist olunca 2 ay falan bekletiyolarIste 18 mm buyurse iqne vurcaz dedi snra qttim bakti bn 18 derken 26 mm olmus cok iyi dedi bnde heralde baya guzel dye dsundm bi kac kiside kaliteli baya dedi yumurtan anlamdm bnde