- 31 Ekim 2015
- 265
- 63
- 18
Ins canımİdrar testinde de cikar diye dusunuyorm bn canm belli olmz yani ins vardr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ins canımİdrar testinde de cikar diye dusunuyorm bn canm belli olmz yani ins vardr
Hadi hayirlisi olsun canim dusunmemeye calis bebek mevzusunu kafani baska seylere odakla..kalcadan da bacaktanda yapiyolarmis canım degisen bsey olmuyo diyolarBugun oldum igneyi ama kalcadan yapti ya niyeyse koldan karindan yapiliyor diye biliyordm
Ewet oyleymis canm ister istemez dusunuyrm ama stres yapmyrm cok sukur rabbim nasip eder ins sen test yaptn miHadi hayirlisi olsun canim dusunmemeye calis bebek mevzusunu kafani baska seylere odakla..kalcadan da bacaktanda yapiyolarmis canım degisen bsey olmuyo diyolar
Insallah hepimize canim.yok yapmadım adetimi bekliyorum umitlenmek istemiyorum daha simdidenEwet oyleymis canm ister istemez dusunuyrm ama stres yapmyrm cok sukur rabbim nasip eder ins sen test yaptn mi
Iyi ozman canm bekle ins guzel haberler alirsinz. Benmde 36 saat dolacak bu aksam ve sol tarafmda bi agirlik var arada bi sizi oldu gecti seninde oyle olmus myduInsallah hepimize canim.yok yapmadım adetimi bekliyorum umitlenmek istemiyorum daha simdiden
Kizlar bat 15 aralik bu ay klomen kullandm ve sol yumurtam olusmus yarin sabah catlatma ignesi yaptrcam ve 36 saat snra iliski dedi doktor ilk defa yaptrcm bunu saglik ocaginda da yapiliyor demi sizler ne durumdasiniz igne yaptıranlar bebisi olanlar var mi
Canim ben adet oldumIyi ozman canm bekle ins guzel haberler alirsinz. Benmde 36 saat dolacak bu aksam ve sol tarafmda bi agirlik var arada bi sizi oldu gecti seninde oyle olmus mydu
Hayrli olsun :) Bnm agrim fln olmadi canm dun oldum igneyi acilde ve bugun arada sol tarafta bi agirlik batma gbi his oldu ztn sol taraftaki yumurtam olusmustu ins bu ay sonuc alirim dua et bnada canmSlm cnm
Bende iki ay klomen kullandim ve catlatma ignesi olduğum ilk ay hamile kaldım. pko vardı bende o yüzden hemen ise yaradı iğneden sonra çok ağrım oldu ertesi gün ilişki oldu ve hamile kaldım ins seninde olur hemen. ben aksam acil de olmuştum.
Yaa bu ay da husran desene olsun vardir bi hayir oyle dusunelim napcn tekrar gtcn mi bu ay doktora canm. Bende dusunmemeye calsyrm ins sonuc alirmCanim ben adet oldumhayaller suya düştü.igne den sonra surekli bi igne batma hissi kasiklarimda sizlama oldu ya.sen benim hatama düşme dusunmemeye çalış olur inşallah
Evet malesef ilk kez catlatma ignesi olunca tutar saniyodum ama kismet degilmis.hayırlısı diyelim artik.gitmeyi düşünmüyorum yaa artik akışına brakmaya caliscam.dr.a gittikce umitleniyorum çünküYaa bu ay da husran desene olsun vardir bi hayir oyle dusunelim napcn tekrar gtcn mi bu ay doktora canm. Bende dusunmemeye calsyrm ins sonuc alirm
Hayrli olsun :) Bnm agrim fln olmadi canm dun oldum igneyi acilde ve bugun arada sol tarafta bi agirlik batma gbi his oldu ztn sol taraftaki yumurtam olusmustu ins bu ay sonuc alirim dua et bnada canm
Aynen olmayabiliyor benim kuzenimin 3. Denemede igneyle iste hamile kaldi ilk bebegi evlendgi ilk ay olmustu ama 2. Catlatma ignesyle 1 bucuk yıl sonra oldu bence birakma dr a gtmeyi canm benmde hc gidesim yoktu ama bi ay daha geride birakmaym belki tutar diye gittim rabbm ins nasip eder. Suan cok agrim var sol tarafta tam 36 saat olunca agri sddetlendi sanirim catladi ins tutarEvet malesef ilk kez catlatma ignesi olunca tutar saniyodum ama kismet degilmis.hayırlısı diyelim artik.gitmeyi düşünmüyorum yaa artik akışına brakmaya caliscam.dr.a gittikce umitleniyorum çünkü
Amin canm insallah ferah tutmaya calsyrmEderim tabi allah isteyen herkese naşıp etsin beklemesi çok zor biliyorum ama içini ferah tut
Yaa oyle de braz dinleneym belki snra gderim canım.sende dikkat et kendine ayaklrni karnini scak tut ins hayirlisiyla tutar da kavusursun bebisine..bu sancilar bosa cikmaz inss kuzuAynen olmayabiliyor benim kuzenimin 3. Denemede igneyle iste hamile kaldi ilk bebegi evlendgi ilk ay olmustu ama 2. Catlatma ignesyle 1 bucuk yıl sonra oldu bence birakma dr a gtmeyi canm benmde hc gidesim yoktu ama bi ay daha geride birakmaym belki tutar diye gittim rabbm ins nasip eder. Suan cok agrim var sol tarafta tam 36 saat olunca agri sddetlendi sanirim catladi ins tutar![]()
Anladm canm nasl rhat edersen oyle yap ozman. Cok agri oldu yaa belime vurdu sancisi kitledi beni resmen ins tutar hayrli saglkli evlatlarımız olsun :) buarada yarinda kv hanim tasinacak yardima cagrdi temizlige napcm blmyrm bi iki bsey yparm donerm ewimr artk riske atmaym kendimiYaa oyle de braz dinleneym belki snra gderim canım.sende dikkat et kendine ayaklrni karnini scak tut ins hayirlisiyla tutar da kavusursun bebisine..bu sancilar bosa cikmaz inss kuzu
Hadiyaaaa yormamaya bak şekerim agir seyler kaldırma esinle konus gerekirse.bi ay daha beklemek okadr zor geliyo ki..Anladm canm nasl rhat edersen oyle yap ozman. Cok agri oldu yaa belime vurdu sancisi kitledi beni resmen ins tutar hayrli saglkli evlatlarımız olsun :) buarada yarinda kv hanim tasinacak yardima cagrdi temizlige napcm blmyrm bi iki bsey yparm donerm ewimr artk riske atmaym kendimi
Esim bsey yaptrmiyo canm ufak tefek yardm edyrm ama benim geceden beri sol yanim agriyo batma var ya hala devam ediyo bi agirlik sizi var soldaHadiyaaa
Hadiyaaaa yormamaya bak şekerim agir seyler kaldırma esinle konus gerekirse.bi ay daha beklemek okadr zor geliyo ki..
Catlatma iğnesi nin etkileri malesef oyle canım surekli icinde bi sizi oluyo belim agridi benim bide yatip kalkarken..vucuda hormon yuklendigi icin sanırım.adet sancimda bi garip oldu bu kez soldan soldan agriyor arada degisik sizilar giriyor.Esim bsey yaptrmiyo canm ufak tefek yardm edyrm ama benim geceden beri sol yanim agriyo batma var ya hala devam ediyo bi agirlik sizi var solda
Allahim bu ay neler bekliyor beni acaba ya bebis ya da agrilar sizilar.. Ins bebis olur :) yeni yeni gecmeye basladi agri cok sukurCatlatma iğnesi nin etkileri malesef oyle canım surekli icinde bi sizi oluyo belim agridi benim bide yatip kalkarken..vucuda hormon yuklendigi icin sanırım.adet sancimda bi garip oldu bu kez soldan soldan agriyor arada degisik sizilar giriyor.