• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çatlatma iğnesi yardımmmm

merhaba öncelikle ALLAH sağlıcakla bebeğinize kavuştursun, bende gona f iğnesi kullandım , bugün doktora gideceğim çatlatma iğnesi verecek ,d ün gece ilişki oldu sakıncası var mıdır? birde sizin çatlatma iğnesinden ne kadar süre sonra ilişkiniz oldu?
Çok problem olmaz sanırım.biz 24 saat sonra birlikte olduk. Bende çok ağrı yapmadı iğne, fazla yumurta ağrı yapıyor bende.

mehaba akadasla benim hıkayem birazck uzun ama lutfen aydımcıolun bana ben gecen sene subatta kounmayı bakır bırakmaz kendlıgımden hamıle kaldm sonra1bucuk aylıkken bebek kendılıgınden dustu sonra 8 ay korunmayı bırakmama agmen hamle kalamadm çatlatmaıgnesıle eylulde hamıle kaldım ama oda dustu sonra kasımda tekar catlatma ıgnesoldum bu sefer tutmadışimdiise bu ayın 14iğneoldum ovitralle ve suan 10gun gectı testen sonra test yaptım negatıf ckt sızce erkenmı test yaptımmblgsı olan vamı nomalde25gunde bır adet olurum carsamba gunu adet olmam gereko 5gun var dahaa bu adetten 5gun önce dietestler var bugun aldım 20lıraya yaptım negatıf cıktı yoksa bu seferde tutmamısolabılımı yada erkenmı davrandım lutfen yardım olun

mehaba akadasla benim hıkayem birazck uzun ama lutfen aydımcıolun bana ben gecen sene subatta kounmayı bakır bırakmaz kendlıgımden hamıle kaldm sonra1bucuk aylıkken bebek kendılıgınden dustu sonra 8 ay korunmayı bırakmama agmen hamle kalamadm çatlatmaıgnesıle eylulde hamıle kaldım ama oda dustu sonra kasımda tekar catlatma ıgnesoldum bu sefer tutmadışimdiise bu ayın 14iğneoldum ovitralle ve suan 10gun gectı testen sonra test yaptım negatıf ckt sızce erkenmı test yaptımmblgsı olan vamı nomalde25gunde bır adet olurum carsamba gunu adet olmam gereko 5gun var dahaa bu adetten 5gun önce dietestler var bugun aldım 20lıraya yaptım negatıf cıktı yoksa bu seferde tutmamısolabılımı yada erkenmı davrandım lutfen yardım olun
düşüklerin sebebi kan pıhtılaşması olabilir testlerini yaptırabilirsiniz , hamilelik için en doğrusu adet gününü beklemek , sağlıcakla kalın

kızlar merhaba, bu çatlatma iğnesini kendimiz mi alıyoruz, yoksa doktor mu hazırlayıp vuruyor?

Merhaba canlarim forumda yeniyim. 4 ocak saat 18.00da 20mm yumurtamdan catlatma ignesi oldum. 7 ocakta saat 17.00 siralararinda yumurta 16 15mm civarindaydi yani catliyordu. 7 ocak iliski oldu. Bi kac gundur idrar testi yapiyorum negatif cikiyor 15 ocakta yani igneden 11 gun sonra kan testi yaptirdim. 14,98 cikti. 2 gun sonra yine yaptiracagim. Sizce deger yukselir mi? Hala ignenin etkisi devam ediyor olabilir mi? Idrarda hic cikmamisti. Bir umut kirintisina muhtacim.

Merhaba canlarim forumda yeniyim. 4 ocak saat 18.00da 20mm yumurtamdan catlatma ignesi oldum. 7 ocakta saat 17.00 siralararinda yumurta 16 15mm civarindaydi yani catliyordu. 7 ocak iliski oldu. Bi kac gundur idrar testi yapiyorum negatif cikiyor 15 ocakta yani igneden 11 gun sonra kan testi yaptirdim. 14,98 cikti. 2 gun sonra yine yaptiracagim. Sizce deger yukselir mi? Hala ignenin etkisi devam ediyor olabilir mi? Idrarda hic cikmamisti. Bir umut kirintisina muhtacim.
mrb bende yeniyim burda oncelikle canm 5ın ustu gebelik demek sonra bu iğneleri doktor yazmadan eczaneden alıp yapıyorsunuz lutfen cvp yazarmısınız

mrb bende yeniyim burda oncelikle canm 5ın ustu gebelik demek sonra bu iğneleri doktor yazmadan eczaneden alıp yapıyorsunuz lutfen cvp yazarmısınız
Ikinci testimi yaptim o da 24.87 cikti bu arada :)
Hayir canim doktor soyluyor sen eczandeden alip vurduruyorsun. 36 saat sonra iliski oneriyor

kızlar bı sorum olacak lutfen cvp yazarsanız çok sevinirim bu klomen ilacın dan Önce doktor rahim filmi cekıyormu yoksa yaptırmak istediğinizi söyleyip oda yazıp yaptırıyor simdiden tesekkurler

kızlar bı sorum olacak lutfen cvp yazarsanız çok sevinirim bu klomen ilacın dan Önce doktor rahim filmi cekıyormu yoksa yaptırmak istediğinizi söyleyip oda yazıp yaptırıyor simdiden tesekkurler
Canim cocugun olmuyorsa, ultrason bulgularinda vs polip myom kist gibi seyler yoksa hatta var olsa bile doktor kisirlik sebebini arastirmak icin muhakkak rahim filmi istiyor. Tuplerde tikaniklik yapisiklik var mi vs bakiyor.

Benim polip vardi ayni zamanda pko baslangic asamasindaydi o yuzden istedi ama temiz cikti ve su an hamileyim sanirim. Cok onemli bir film anlayacagin. Cocuk dusunuyorsan gidip bir goruntuleme merkezinde (betatom vs gibi) yaptir doktorun yazmasina gerek yok. Sonucu doktora goturursun. Hastaneler anestezili anestesissiz diye ayiriyor ve pahali. Istanbuldaysan findikzade ana caddede hekimoglu goruntuleme merkezinde 300 tlye agrisiz yaptirdim canim. Direk agrisiz yapiyorlar secenek sunmuyorlar. Rontgen cekinir gibi 1-2 dk icinde bitiyor

Bitanem Herkese umut olsun diye yaziyorum. 8 aydir bebek icin ugrasiyorum. Kasimda polip ameliyati oldum. biraz pko hastasiyim.

4 Ocak Çatlatma ignesi
7 Ocak supheli iliski

Hcg degerlerim

15 Ocak 14.98 (Kocamin dogum gunuydu ve cok guzel bir surpriz oldu)
16 Ocak 24.87
18 Ocak 92.51

Kisacasi şükürler olsun HAMİLEYİM :)

Back
X