çatlatma iğnesi yardımmmm

bende pazartesi yaptırırım kan testi diyordum sanırım gerek kalmayacak , ilk gebeliktede bu regl ağrısı olmuştu hala küçük bir umutta olsa var tabi, kırmızı kart yemezsem bbende salı kanda baktırıyım diye düşündüm ;)

offff çok zor beklemek eşim yok şehirdışına çıktı sabah,bugün hiç geçmeyecek sanırım
çıkıp dolaşayım kafam dağılır diyorum hazırlanmak için kolum kalkmıyor :(

offff çok zor beklemek eşim yok şehirdışına çıktı sabah,bugün hiç geçmeyecek sanırım
çıkıp dolaşayım kafam dağılır diyorum hazırlanmak için kolum kalkmıyor :KK43:
Ben hicbiryere cikmak istemiyorum benimde eşim işte ve film izliyorum

bende bişeyler yapayım kafam dağılsın derdindeyim de hiçbişeye odaklanamıyorum, burda topikleri okuyorum hepsini okudum sanırım:KK70:

pınar gittin mi tahlile, ben yaptırdım 24.5 kesin bişey diyemeyiz bekleyecez dedi dr. umarım sende güzel haberler vardır

test sonucumu alınca, ilk sen geldin aklıma.
Rabbim en akın zaman da kavuştursun yavrularımıza.
ben çok heveslenmiyorum çok düşük bir değer inş sağlıkla gelişir, bekliyorum sadece
Benim 13 tü ilk gebeliğimde ve gayet sağlikli ilerlesi farkli nedenle dustu cok tesekkurler unutmamissin sizin adiniza cokkkkk sevindim

Benim 13 tü ilk gebeliğimde ve gayet sağlikli ilerlesi farkli nedenle dustu cok tesekkurler unutmamissin sizin adiniza cokkkkk sevindim
inş. canım
bekliyoruz bakalım bu hafta böyle geçsin
eşim göndermiyor dr a
bi sakin ol acele etme bekle değerin yükselsin vs.
birlikte gün saydık unuturmuyum :KK200:
senin için dua ediyorum canım

inş. canım
bekliyoruz bakalım bu hafta böyle geçsin
eşim göndermiyor dr a
bi sakin ol acele etme bekle değerin yükselsin vs.
birlikte gün saydık unuturmuyum :KK200:
senin için dua ediyorum canım
Allah razi olsun kendinden haberdar et lutfn

Kızlar bana yarn aşılama olcak bnde gonal f kullandm tabi Dr gozetiminde dün gece çatlatma iğne sini vurdum o an biraz ağrıdı ama smdi hiç ağrı sızı yok sizce yumurtm catlams midir

Kızlar bana yarn aşılama olcak bnde gonal f kullandm tabi Dr gozetiminde dün gece çatlatma iğne sini vurdum o an biraz ağrıdı ama smdi hiç ağrı sızı yok sizce yumurtm catlams midir
kişisel olarak değişebilir sanıyorum
ben iğneden sonra ve ertesi gün birşey hissetmedim 2 gün sonra felandı ağrılar başladı, 12 gündür ağrım devam ediyor

arkadaşlar merhaba bende birşey sormak istiyorum....bende pazar günü çatlatma iğnesi vurundum.iğneyi vurunduğumdan beri kasıklarımda ağrı var,resmen kasıklarım da biri oturyormuş yada basıyormuş gibi ağrı oluyor...bu hafta ve önümüzdeki hafta ortasına kadar ilişki dedi doktor...eğer gebelik oluşursa adetten geçtikten bir iki gün sonra hemen belli olur mu?bir de adet tarihine kadar gebeliğe daire herhangi bir belirti hissetmem dimi daha çok yeni olduğu için?

arkadaşlar merhaba bende birşey sormak istiyorum....bende pazar günü çatlatma iğnesi vurundum.iğneyi vurunduğumdan beri kasıklarımda ağrı var,resmen kasıklarım da biri oturyormuş yada basıyormuş gibi ağrı oluyor...bu hafta ve önümüzdeki hafta ortasına kadar ilişki dedi doktor...eğer gebelik oluşursa adetten geçtikten bir iki gün sonra hemen belli olur mu?bir de adet tarihine kadar gebeliğe daire herhangi bir belirti hissetmem dimi daha çok yeni olduğu için?
iki gebelik arasında bile belirtiler değişebiliyorken, size ne kadar yardımcı olur bilemiyorum,ama çatlatma iğnesinden sonra genelde herkeste ağrı oluşuyor, ama ilk ama ikinci gün başlayan ve genelde devam ediyor.
bende devam etti, 2 kez hamilelik yaşadım
ilkinde günüm geçmeden,kasık ağrısı ve gögüs hassasiyeti oldu ve 8.5 haftada gebeliğim sonlana kadar devam etti
bu kez kasık ağrısı,mide bulantısı başladı günüm geçmeden,hala devam ediyor
adet olmadım bhcg yükselmeye başladı
umarım yardımcı olmuşumdur.
ama hiçbir belirtisi olmayan arkadaşlarımda var, bu sizin için yanıltıcı olmasın

iki gebelik arasında bile belirtiler değişebiliyorken, size ne kadar yardımcı olur bilemiyorum,ama çatlatma iğnesinden sonra genelde herkeste ağrı oluşuyor, ama ilk ama ikinci gün başlayan ve genelde devam ediyor.
bende devam etti, 2 kez hamilelik yaşadım
ilkinde günüm geçmeden,kasık ağrısı ve gögüs hassasiyeti oldu ve 8.5 haftada gebeliğim sonlana kadar devam etti
bu kez kasık ağrısı,mide bulantısı başladı günüm geçmeden,hala devam ediyor
adet olmadım bhcg yükselmeye başladı
umarım yardımcı olmuşumdur.
ama hiçbir belirtisi olmayan arkadaşlarımda var, bu sizin için yanıltıcı olmasın

anladımmm...çok saolun bilgi için...bende bir hamilelik geçirdim ama benimki de 8 haftalıkken boş gebelikten dolayı kürtaj oldum ve sonlandı...ilk hamileliğim kendiliğinden olmuştu ama kürtajdan sonra hamile kalamayınca doktora gittim,ilk defa bu ay çatlatma iğnesi kullandım....ilk hamileliğimde de benim belirtim olmamıştı...sadece adetimin olacağı hafta göğüslerim çok acımaya başlamıştı o kadar ama bunda kasık ağrım olunca ve farklı bir tedavi olunca merak ettim.peki adet görmezsem eğer 1-2 gün gecikince idrar testi yapsam belli olur mu?

anladımmm...çok saolun bilgi için...bende bir hamilelik geçirdim ama benimki de 8 haftalıkken boş gebelikten dolayı kürtaj oldum ve sonlandı...ilk hamileliğim kendiliğinden olmuştu ama kürtajdan sonra hamile kalamayınca doktora gittim,ilk defa bu ay çatlatma iğnesi kullandım....ilk hamileliğimde de benim belirtim olmamıştı...sadece adetimin olacağı hafta göğüslerim çok acımaya başlamıştı o kadar ama bunda kasık ağrım olunca ve farklı bir tedavi olunca merak ettim.peki adet görmezsem eğer 1-2 gün gecikince idrar testi yapsam belli olur mu?
bu konuda biraz farklı olabilir,kendimden örnek vereceğim yine
ilkinde regl geçtikten sonraki 2.gün yaptığım test pozitif
ikincide yaptığım reglden sonra ki 2.gün testim negatif çıktı.
ama regl olmayıca ben birde kanda baktırayım dedim ve pozitif
bu geç yada erken döllenmeyle alakalı
geçikmeniz olursa test yapın ama negatif olursa da kan da baktırın

tamamdır çok teşekkürler bilgi için...o zaman şimdi heyecanla adet zamanını bekleyeceğimm :)

merhaba öncelikle ALLAH sağlıcakla bebeğinize kavuştursun, bende gona f iğnesi kullandım , bugün doktora gideceğim çatlatma iğnesi verecek ,d ün gece ilişki oldu sakıncası var mıdır? birde sizin çatlatma iğnesinden ne kadar süre sonra ilişkiniz oldu?

ya bide bana doktor iki çatlatma iğnesi yapacak , çok ağrı yapar mı ki? bende önceden çatlamamış yumurtadan dolayı kist oluşmuştu, kisti engellemek için iki tane çatlatma iğnesi yapılacakmış

Back
X