çatlatma iğnesi yardımmmm

2 yıl doktorum hiçbirşeyin yok diye yolladı sonra ben bu doktora bi sinirlendim başkasına gittim. Veee amh değerim 0.35 miş bunu öğrendim hemen tedavi başladı 1 yıldır da tedavideyim kayıpta var bu arada 1 tane, durum budur yani
sen neler yaptın

2 yıl doktorum hiçbirşeyin yok diye yolladı sonra ben bu doktora bi sinirlendim başkasına gittim. Veee amh değerim 0.35 miş bunu öğrendim hemen tedavi başladı 1 yıldır da tedavideyim kayıpta var bu arada 1 tane, durum budur yani
sen neler yaptın
Ben zaten pkoluyum yumurtlama sorunum var yumurt cok ama ilaçsiz büyümüyor adetler düzensiz rahim filmi cektirdim gecen yil temiz sonra iğne tedavisiyle hamile kaldim düstü sonra bir kez daha iğne teavisi gordum olmadi buda olmicak gibi bu üçüncü eşimde sorun yok peki fsh kac senin bana o testi hic yapmadilar sanki

tabi ben bu arada 35 yaşına geldim azımı ayıra ayıra :) çocuk için işimi bıraktım stresim çoktu bebek olsa gece bakacak kimsem yoktu yanımda benimde toplantılarım genelde şehirdışında oluyordu herşeyi bırakıp buna odaklandım ama olmuyor şuan tüm dünyam bir bebek

sen neler yaptın
Yani amh testi hic yapilmadi 23 yasindayim bu arada

Ben zaten pkoluyum yumurtlama sorunum var yumurt cok ama ilaçsiz büyümüyor adetler düzensiz rahim filmi cektirdim gecen yil temiz sonra iğne tedavisiyle hamile kaldim düstü sonra bir kez daha iğne teavisi gordum olmadi buda olmicak gibi bu üçüncü eşimde sorun yok peki fsh kac senin bana o testi hic yapmadilar sanki
önce ki dr bana da yapmadı fhs 15 ama asıl rezerv için amh bakılmalıymış yeni doktorum tüp bebek diyor bakalım

Sende alacaksin peki neden tüp yaptirmiyosun hem dondurulur zaten rezervin az
bu ay tüp bebek dedi doktorum öncesinde hamile de kalınca umutlandım tabi tedavi sonuç veriyor diye. yumurtan varsa gelişmesini ilaçlar çok güzel sağlıyor endişe etme, en büyük sorun yumurtanın yada spermin olmamması bunlar varsa bir yol bulunur inş

bu ay tüp bebek dedi doktorum öncesinde hamile de kalınca umutlandım tabi tedavi sonuç veriyor diye. yumurtan varsa gelişmesini ilaçlar çok güzel sağlıyor endişe etme, en büyük sorun yumurtanın yada spermin olmamması bunlar varsa bir yol bulunur inş
Eylulde tüp yaptircam olmuyo boyle biz doğudayiz imkan cok kisitli gatada tedavi olmayi düşunüyorum

Aslında tüp bebek yaptırıp şu stresten kurtulmak lazım, en güzeli bu.
sen çok küçüksün ya ne kadar küçük evlenmişsin hiç stres yapma moralini bozma psikolojin düzgün olursa tedavinin cvp vermesi daha kolay olur neden gata eşin asker mi

Aslında tüp bebek yaptırıp şu stresten kurtulmak lazım, en güzeli bu.
sen çok küçüksün ya ne kadar küçük evlenmişsin hiç stres yapma moralini bozma psikolojin düzgün olursa tedavinin cvp vermesi daha kolay olur neden gata eşin asker mi
Evet asker ve ordan cok iyi sonuc aldi arkadaslarim bir defa stres oluruz bari bu işin küçüğü kalmadi artk herkes soruyo eşim 30 yasinda hemen hemen

tabi vakit kaybetme 5 yıldır deniyorsun sonuçta tek çocukta olmaz kardeş lazım ona biran önce başla tedavine tabi bu ay için hala umut var biraz daha bekle ;) bak benim 1 tane olsa 2. şansım çooook zor

tabi vakit kaybetme 5 yıldır deniyorsun sonuçta tek çocukta olmaz kardeş lazım ona biran önce başla tedavine tabi bu ay için hala umut var biraz daha bekle :KK66: bak benim 1 tane olsa 2. şansım çooook zor
Birtane olsunda ikinci olmasada olur yaa cok üzülüyorum bu duruma testi yapinca yaz hemen merak ettim

başka seçenek kalmadı galiba,hakkımızda hayırlısı canım ben bi ara verip tatile gidecem bu kafayla tüp bebekte tutunamaz bende, sende üzme kendini daha çok zarar veririz kendimize.
tüm ağostos gezip eğlenecem aylardır tedavilerden evden çıkamadım düşük tehlikem var die ilk seferki gibi olmasın derdiyle hep yatıyordum çok bunaldım

başka seçenek kalmadı galiba,hakkımızda hayırlısı canım ben bi ara verip tatile gidecem bu kafayla tüp bebekte tutunamaz bende, sende üzme kendini daha çok zarar veririz kendimize.
tüm ağostos gezip eğlenecem aylardır tedavilerden evden çıkamadım düşük tehlikem var die ilk seferki gibi olmasın derdiyle hep yatıyordum çok bunaldım
Bende cok bunaldim ama tatil imkanim yok suan belki memlekete giderim bilmiyorum silik falan yokmuydu hic iyice baksaydin teste

imkan bulursan tedavinden önce bi kaçamak yap memlekete gitmek en güzel tatil zaten :)
test dersen malesef hiçbirşey yok,kasık ağrılarım arttı regl olacam sanırırm

imkan bulursan tedavinden önce bi kaçamak yap memlekete gitmek en güzel tatil zaten :)
test dersen malesef hiçbirşey yok,kasık ağrılarım arttı regl olacam sanırırm
Bende regl belirtisi yok yaa adet olmazsam sali kan testi yaptircam 15. gun olur belki bir umut iste

Back
X