Gebeliğe Hazırlık çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ne guzel cnm rabbim kucagina almayi nasip etsin tesekkur ederim cvbin icin

Herkese mrb. Benimde catlatma ignesinden sonra 7.günüm inanilmaz idrara sık çıkıyorum böyle bisey yasayan varmi ? Bi onceki denememde boyleydi ve kimyasal gebelikle sonuclandi bu hamilelik belirtisimi yoksa igneylemi alakali anlayamiyorum:)

Ilk gunler fazlasiyla oldu. 8.gün bugun benim idrara sık çıkıyorum sizde varmi boyle bisey ?
Oruç tutuyorum canım idrara sık çıkıyorum ama sahurda ve iftarda çok şu içiyorum belki oyüzdendir diye düşünüyorum...
Benimde 6.günüm hala karın ağrım var...
Iyi bişey mi kötü bişey mi acaba...

Bende oruc tutuyorum ama igneye baslamadan once bu kadar sık gitmiyodum bilemiyorum hic. Karin ve kask agrilari normal bence kötü bisey olamaz meraklanma

Cogunuza verilmiş yorumlar dan anladığım kadarıyla bana vermedi o yüzden
bilmiyorum ki canım neden vermedi belki tehlike görmedi o yüzden vermemiş olabilir istersen ara bi sor ben heryerde okudum ama siz bana vermediniz nedne vermediniz diye sor ki kafanda soru işareti kalmasın

canım normalde 10. günden sonra kan verin diyorlar ama bence gününü bekle bende bu ay iğne vuruldum ama maalesef tutmadı senin inşallah tutmutur.
Ya benim bat 26 haziran ama ben 22 haziranda yani iğnenin 11.günü gece memelekete gidicem bizim oralarda kan vermek için tahlil için falan 45 dk yol gitmek gerekiyor ulaşım baya zor o yüzden gitmeden yapsam doğru sonucu alırmıyım acaba ? Üzülme canım benim Rabbim hakkımızda hayırlı olanı versin en doğru zamanda gelicek bebişlerimiz buna inan

Bende de her ay göğüslerim şişerdi bu ay böyle birşey olmadı mutlaka şişerdi ama iyi mi kötü mü anlamadım
AÇIKCASI BENİMDE BU AY İLK DEFA GÖĞÜS UÇLARIM ÇOK SIZLADI VEDE DOLGUN OLDU AMA İŞTE ADETİM GELDİ SEN STRES YAPMA VEDE OLURUNA BIRAK BOL BOL DUA OKU CANIM İNŞALLAH TUTARR

canım idrar yapma çünkü vucudunda halen iğnenin etkisi olabiliyor bence sen adet gününü bekle hem kafandan atmış olursun güzelce eğlen kafanı dağıt yoksa diğer türlü insan çok düşünüyor inşallah tutmuştur canım rabbim gönlüne göre versin.amin canım inşallahhh

Canm bi soru daha sormak istiyorum bana iğne den sonra bir hafta sonra kontrole gel demişti doktor ne için çağırıyorlar iğneden sonra acaba
AÇIKCASI BENİMDE BU AY İLK DEFA GÖĞÜS UÇLARIM ÇOK SIZLADI VEDE DOLGUN OLDU AMA İŞTE ADETİM GELDİ SEN STRES YAPMA VEDE OLURUNA BIRAK BOL BOL DUA OKU CANIM İNŞALLAH TUTARR

Canm bi soru daha sormak istiyorum bana iğne den sonra bir hafta sonra kontrole gel demişti doktor ne için çağırıyorlar iğneden sonra acaba
canım belki döllendi mi diye kontrol edecektir çünkü bana gel demedi belki senin doktorun kontrol edecektir döllenme oldu mu diye inşallah vardır canım

canım belki döllendi mi diye kontrol edecektir çünkü bana gel demedi belki senin doktorun kontrol edecektir döllenme oldu mu diye inşallah vardır canım
O zaman büyük gün o gün Rabbim inşallah vermiştir bebeğimi Amin dua ediyorum etmem mi her gün her saat neredeyse Rabbim duyacak biliyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…