- 16 Ocak 2017
- 571
- 354
- 23
- 27
- Konu Sahibi Palmiye_Sever
-
merhaba canım öncelikle hoş geldin prenses çatlatma ignesıini doktor kendisi veriyor ama istersen doktoru la konuş gerek varsa zaten yapar. Doktor yumurta takibine göre yumurta catlama zamanı gelmişse yapıyor. Ben ilk hamileliğim de çatlatma iğnesi kullandum ise yaramadı daha sonra klomenle devam ettim 3. Ayı hamile kaldim..
Cogunuza verilmiş yorumlar dan anladığım kadarıyla bana vermedi o yüzdenprogestan düşük tehlikesi olan veya çocuğun iyi tutunması için veriliyor canım normalde
Ilk gunler fazlasiyla oldu. 8.gün bugun benim idrara sık çıkıyorum sizde varmi boyle bisey ?Kızlar bende 13.cünde vurdurdum iğnemi karın ağrım var sizde de oluyor mu..??
Oruç tutuyorum canım idrara sık çıkıyorum ama sahurda ve iftarda çok şu içiyorum belki oyüzdendir diye düşünüyorum...Ilk gunler fazlasiyla oldu. 8.gün bugun benim idrara sık çıkıyorum sizde varmi boyle bisey ?
Bende oruc tutuyorum ama igneye baslamadan once bu kadar sık gitmiyodum bilemiyorum hic. Karin ve kask agrilari normal bence kötü bisey olamaz meraklanmaOruç tutuyorum canım idrara sık çıkıyorum ama sahurda ve iftarda çok şu içiyorum belki oyüzdendir diye düşünüyorum...
Benimde 6.günüm hala karın ağrım var...
Iyi bişey mi kötü bişey mi acaba...
Seninde mi ilk deneyimin canım??Bende oruc tutuyorum ama igneye baslamadan once bu kadar sık gitmiyodum bilemiyorum hic. Karin ve kask agrilari normal bence kötü bisey olamaz meraklanma
Hayir. Bi asilama var basarisiz . Bi kac ay once yine bu sekilde denemistik kimyasal gebelikle sonuclandi bu 3. DiyebilirimSeninde mi ilk deneyimin canım??
Anladım canım inşallah bu sefer tutar...Hayir. Bi asilama var basarisiz . Bi kac ay once yine bu sekilde denemistik kimyasal gebelikle sonuclandi bu 3. Diyebilirim
bilmiyorum ki canım neden vermedi belki tehlike görmedi o yüzden vermemiş olabilir istersen ara bi sor ben heryerde okudum ama siz bana vermediniz nedne vermediniz diye sor ki kafanda soru işareti kalmasınCogunuza verilmiş yorumlar dan anladığım kadarıyla bana vermedi o yüzden
canım normalde 10. günden sonra kan verin diyorlar ama bence gününü bekle bende bu ay iğne vuruldum ama maalesef tutmadı senin inşallah tutmutur.çatlatma iğnesinin 8.günü bitti bugün kızlar ne zaman test yapmam gerekli
Bende de her ay göğüslerim şişerdi bu ay böyle birşey olmadı mutlaka şişerdi amacanım normalde 10. günden sonra kan verin diyorlar ama bence gününü bekle bende bu ay iğne vuruldum ama maalesef tutmadı senin inşallah tutmutur.
Ya benim bat 26 haziran ama ben 22 haziranda yani iğnenin 11.günü gece memelekete gidicem bizim oralarda kan vermek için tahlil için falan 45 dk yol gitmek gerekiyor ulaşım baya zor o yüzden gitmeden yapsam doğru sonucu alırmıyım acaba ? Üzülme canım benim Rabbim hakkımızda hayırlı olanı versin en doğru zamanda gelicek bebişlerimiz buna inancanım normalde 10. günden sonra kan verin diyorlar ama bence gününü bekle bende bu ay iğne vuruldum ama maalesef tutmadı senin inşallah tutmutur.
AÇIKCASI BENİMDE BU AY İLK DEFA GÖĞÜS UÇLARIM ÇOK SIZLADI VEDE DOLGUN OLDU AMA İŞTE ADETİM GELDİ SEN STRES YAPMA VEDE OLURUNA BIRAK BOL BOL DUA OKU CANIM İNŞALLAH TUTARRBende de her ay göğüslerim şişerdi bu ay böyle birşey olmadı mutlaka şişerdi amaiyi mi kötü mü anlamadım
canım idrar yapma çünkü vucudunda halen iğnenin etkisi olabiliyor bence sen adet gününü bekle hem kafandan atmış olursun güzelce eğlen kafanı dağıt yoksa diğer türlü insan çok düşünüyor inşallah tutmuştur canım rabbim gönlüne göre versin.amin canım inşallahhhYa benim bat 26 haziran ama ben 22 haziranda yani iğnenin 11.günü gece memelekete gidicem bizim oralarda kan vermek için tahlil için falan 45 dk yol gitmek gerekiyor ulaşım baya zor o yüzden gitmeden yapsam doğru sonucu alırmıyım acaba ? Üzülme canım benim Rabbim hakkımızda hayırlı olanı versin en doğru zamanda gelicek bebişlerimiz buna inan
AÇIKCASI BENİMDE BU AY İLK DEFA GÖĞÜS UÇLARIM ÇOK SIZLADI VEDE DOLGUN OLDU AMA İŞTE ADETİM GELDİ SEN STRES YAPMA VEDE OLURUNA BIRAK BOL BOL DUA OKU CANIM İNŞALLAH TUTARR
canım belki döllendi mi diye kontrol edecektir çünkü bana gel demedi belki senin doktorun kontrol edecektir döllenme oldu mu diye inşallah vardır canımCanm bi soru daha sormak istiyorum bana iğne den sonra bir hafta sonra kontrole gel demişti doktor ne için çağırıyorlar iğneden sonra acaba
O zaman büyük gün o gün Rabbim inşallah vermiştir bebeğimi Amin dua ediyorum etmem mi her gün her saat neredeyse Rabbim duyacak biliyorum artıkcanım belki döllendi mi diye kontrol edecektir çünkü bana gel demedi belki senin doktorun kontrol edecektir döllenme oldu mu diye inşallah vardır canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?