Gebeliğe Hazırlık çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugün doktora gittim catlatma iğnesinden bir hafta sonra iki tane yumurtam vardı soldaki daha küçüktü doktor gec olgunlaşacak demişti onun için diğeri büyüktü bu sağdaki catlamıs iğneden sonra solda ki catlamamıs şimdi anlamadım kiste dönüşür mü yada kendiliğinden catlar mı o gec olgunlaştıgı için doktor adet dönemine kadar bekle adet olmazsan gel dedi olursan da gel dedi benim gibi aynı durumu yasayan var mı teki catlamıs teki catlamamıs soğan kürü yapsam rahim gebeliğe hazırlıyorsa kendini zarar verirmi acaba kızlar cevap verirseniz sevinirim

canım hyr soğan suyu içme soğan suyu adetin bitiminde içiliyor vede 15 gün sonra içmiyorsun o yüzden sen soğan suyu içme boşver aynen adet dönemini bekle sen bakalım inşallah çatlar ama olgunlaşma olmadıysa sonra büyür mü bilmiyorum bekle bakalım

Olgunlaşma olmus onda da

Bugün 10.günüm dü iğneden sonra ki test yaptım negatif çıktı bir gün inşallah pozitif olacak bu testler

Selam kızlar
Ben geçen hafta doktora gittim ve inofolic combi +femara kullanımı sonucu yumurta 23mm olmuştu .Cuma günü öğlende çatlatma iğnesi vuruldum, cumartesi gecesi ilişki oldu fakat bugün gündüz kahverengi lekenmeler oldu , silinince görünüyor Doktora yazdım hemen progesteron başla dedi.
Sizce durum nedir ?

Son durumun ne canım..??
Benim iğnemin 15.günü kahverengi lekem başladı az önce.. inşallah adete dönmez..

aynen canım hatırlıyorum benim eşim iki kere sperm testi verdi sıkıntı yok dedi doktor o yüzden bu seferde olmadı artık bundan sonraki süreç rabbimden

aynen canım hatırlıyorum benim eşim iki kere sperm testi verdi sıkıntı yok dedi doktor o yüzden bu seferde olmadı artık bundan sonraki süreç rabbimden
benmde eşim test yaptırdı bugun doktora gıdıcem bakalım ne diyecek gerçekten cok zorlu bır sureç allah kimsenın kucagını boş bırakmasın..

benmde eşim test yaptırdı bugun doktora gıdıcem bakalım ne diyecek gerçekten cok zorlu bır sureç allah kimsenın kucagını boş bırakmasın..

Amjn amin... Uc aydir olmadi diye kafayi yedim yillarca olmayanlar var ne zormus .dilerim hepimiz en yakin zamanda hamile kaliriz.insallah hayirli haberlerle donersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…