- 17 Mayıs 2016
- 834
- 526
- 103
- Konu Sahibi Palmiye_Sever
-
üzülme canım geleck aya inşallahKızlar regl oldum malesef
canım hyr soğan suyu içme soğan suyu adetin bitiminde içiliyor vede 15 gün sonra içmiyorsun o yüzden sen soğan suyu içme boşver aynen adet dönemini bekle sen bakalım inşallah çatlar ama olgunlaşma olmadıysa sonra büyür mü bilmiyorum bekle bakalımBugün doktora gittim catlatma iğnesinden bir hafta sonra iki tane yumurtam vardı soldaki daha küçüktü doktor gec olgunlaşacak demişti onun için diğeri büyüktü bu sağdaki catlamıs iğneden sonra solda ki catlamamıs şimdi anlamadım kiste dönüşür mü yada kendiliğinden catlar mı o gec olgunlaştıgı için doktor adet dönemine kadar bekle adet olmazsan gel dedi olursan da gel dedi benim gibi aynı durumu yasayan var mı teki catlamıs teki catlamamıs soğan kürü yapsam rahim gebeliğe hazırlıyorsa kendini zarar verirmi acaba kızlar cevap verirseniz sevinirim
Olgunlaşma olmus onda dacanım hyr soğan suyu içme soğan suyu adetin bitiminde içiliyor vede 15 gün sonra içmiyorsun o yüzden sen soğan suyu içme boşver aynen adet dönemini bekle sen bakalım inşallah çatlar ama olgunlaşma olmadıysa sonra büyür mü bilmiyorum bekle bakalım
ha anladım sadece çatlamamış canım oda çatlarsa döllenme olursa ikiz olur zaten sen onu düşünme diğeri çatlamış işte ne güzel inşallah da tutarOlgunlaşma olmus onda da
Ahh canm inşallah yaha anladım sadece çatlamamış canım oda çatlarsa döllenme olursa ikiz olur zaten sen onu düşünme diğeri çatlamış işte ne güzel inşallah da tutar
Bugün 10.günüm dü iğneden sonra ki test yaptım negatif çıktı bir gün inşallah pozitif olacak bu testler
Son durumun ne canım..??Selam kızlar
Ben geçen hafta doktora gittim ve inofolic combi +femara kullanımı sonucu yumurta 23mm olmuştu .Cuma günü öğlende çatlatma iğnesi vuruldum, cumartesi gecesi ilişki oldu fakat bugün gündüz kahverengi lekenmeler oldu , silinince görünüyor Doktora yazdım hemen progesteron başla dedi.
Sizce durum nedir ?
CANIM MERHABA DAHA ÖNCE GÖRÜŞTÜK AYNI TARİHLERDE ÇATLATMA İĞNESİ OLDUK.BİZİM SORUNUMUZ FARKLI ÇIKTI.BİLMİYORUM EŞİN GÖRÜNDÜMÜ AMA EŞİN DE TEST YAPTIRMALI YAPTIRMADIYSA ONA GÖRE BIR TEDAVİ OLUR .bende 3 haziranda iğne oldum iğneden sonraki 17.gün adet oldum
Lekelenme kesildi adetime daha 3 gün var . Bir belirsizlik hali bekliyorum öyle . Sende son durum ne ?Son durumun ne canım..??
Benim iğnemin 15.günü kahverengi lekem başladı az önce.. inşallah adete dönmez..
Adet oldum canımLekelenme kesildi adetime daha 3 gün var . Bir belirsizlik hali bekliyorum öyle . Sende son durum ne ?
aynen canım hatırlıyorum benim eşim iki kere sperm testi verdi sıkıntı yok dedi doktor o yüzden bu seferde olmadı artık bundan sonraki süreç rabbimdenCANIM MERHABA DAHA ÖNCE GÖRÜŞTÜK AYNI TARİHLERDE ÇATLATMA İĞNESİ OLDUK.BİZİM SORUNUMUZ FARKLI ÇIKTI.BİLMİYORUM EŞİN GÖRÜNDÜMÜ AMA EŞİN DE TEST YAPTIRMALI YAPTIRMADIYSA ONA GÖRE BIR TEDAVİ OLUR .
benmde eşim test yaptırdı bugun doktora gıdıcem bakalım ne diyecek gerçekten cok zorlu bır sureç allah kimsenın kucagını boş bırakmasın..aynen canım hatırlıyorum benim eşim iki kere sperm testi verdi sıkıntı yok dedi doktor o yüzden bu seferde olmadı artık bundan sonraki süreç rabbimden
benmde eşim test yaptırdı bugun doktora gıdıcem bakalım ne diyecek gerçekten cok zorlu bır sureç allah kimsenın kucagını boş bırakmasın..
Hayırlısı olsun canım inşallah hayırlı bir vakitte hayırlı haber alırsın. Ben bekliyorum son 3 gün adete bakalım neler olacak ?Adet oldum canım
Aynen canım hayırlısı artık.. inşallah senden güzel haberler gelir.. buraya yazmayı unutma olur muHayırlısı olsun canım inşallah hayırlı bir vakitte hayırlı haber alırsın. Ben bekliyorum son 3 gün adete bakalım neler olacak ?
Sabırsızlıkla gün bekliyorum :) bir yanım var diyor bir yanım ümitlenme diyorAynen canım hayırlısı artık.. inşallah senden güzel haberler gelir.. buraya yazmayı unutma olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?