Hadi insallah hayirli haberleri aliriz cnmcnm beklemedeyim bende igneden sonra ilk gun iliski oldu. 2 gunj esimle tartistik. bugunde beklemedeyim
sen bgnmu yaptn cnm.Hadi insallah hayirli haberleri aliriz cnm
Evt cnm bugün yaptırdım. Sende Kac yumurta vardi?ve Kac mm di cnm?sen bgnmu yaptn cnm.
iki tane buyuk cardi 13 ve 15 mm. iki gun sinracatlatma ignesi verdiEvt cnm bugün yaptırdım. Sende Kac yumurta vardi?ve Kac mm di cnm?
Hayirli olsun canim inşallah Iyi haberlerini aliriziki tane buyuk cardi 13 ve 15 mm. iki gun sinracatlatma ignesi verdi
senin kac mm di yumurtalarinHayirli olsun canim inşallah Iyi haberlerini aliriz
Biri 18.1 digeri 19.5 miydi neydis
senin kac mm di yumurtalarin
senin iyi masallah. ins tutar bu igne ile. benim pskkolojimi alt ust etti bu ilaclarBiri 18.1 digeri 19.5 miydi neydi
senin iyi masallah. ins tutar bu igne ile. benim pskkolojimi alt ust etti bu ilaclar
aynen aynen bende oyleyim.Inşallah canım, hepimizinkisi tutsun inş.
Bende piskolojik degilde fena miğfer bulantısı yapti, 2 gündür doğru düzgün birşey yemiyorm
aynen aynen bende oyleyim.
Teşekkür ederimmm..Tebrikler,allah kucağına almayı nasip etsin canım.
Daha önce klomen mi yoksa Letu mi kullandin?
Kist oldu bende canım 2 taneBen bugün oldum. Sende durum nedir?
klomenden sonra igne kullandnzmiTeşekkür ederimmm..
Klomen kullanmıştım.
Insallah bir sonraki Ay tedavi sürecin sonuc verir canimKist oldu bende canım 2 tane
Insallah bir sonraki Ay tedavi sürecin sonuc verir canim[/QUO
Tedaviye ara verdi canım kist olduğu için bende doktoru değiştircem karıştı yani iyice benim ki
Merhaba yeni uyeyim. Birşey sormak istiyorum ama yardımcı olabilir misinizBen de o iğneden olmuştum şu an gebeyim şükür :)
Merhaba daha yeni uyeyim yardımcı olur musunuz birşey sormak istiyorum daTest mi yaptın?
Benim sanırım ikiz diye ben 12. gün idrar testinde çook hayalet de olsa silik çizgi görmüştüm sonra her gün tekrarladım koyulaşınca gitmiştim doktora.
Gel gör ki zaten hemen anlamadık ikiz olduğunu daha öğreneli 10 gün oluyor geç gösterdi diğeri kendini :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?