Çatlatma iğnesi

Dilara0909

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2017
181
49
48
37
Kızlar 19 mm yumurtam vardı ayın 14 de pregnly catlatma iğne si vuruldum bugün 11 cı gun aksam test yaptım tek çizgi hala ümit var mıdır .

Kızlar 19 mm yumurtam vardı ayın 14 de pregnly catlatma iğne si vuruldum bugün 11 cı gun aksam test yaptım tek çizgi hala ümit var mıdır .
Bak 9-10 bişi yok 11den itibaren koyulaşmış. Belki seninki birkaç gğn sonra döllenmiştir bekle bakalım
IMG_20181104_175738.webp

Allah sabır versin inşallah kavuşursun. Ben 3 yıldır uğraşıyorum 5.hamileliğim ama çocuğum yok. Kolay hamile kalamadım hamile kaldığımda da maalesef mutsuz sonlandı
Canm istemini akşam yaptım alttakını sabah yaptım daha koyu sanki

Eklentiler

• 20181125_132931.webp
    20181125_132931.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 72
İkiside mi ovülasyon? Ben hiç ovülasyon testi kullanmadım. Hamilelikte koyu çıktığını duymuştum ama çokta güvenmeyin net bilgi vermez demişlerdi. Senin baya koyulaşmış bilemiyorum hamile olabilirsin değilsen tekrar mı yumurtluyorsun acaba:)) kız gebelik yapsana bende meraklandım hadi inşallah vardır. İstersen git direk kan ver yada gebelik testi yap bunlarla kafanı karıştırma

İkiside mi ovülasyon? Ben hiç ovülasyon testi kullanmadım. Hamilelikte koyu çıktığını duymuştum ama çokta güvenmeyin net bilgi vermez demişlerdi. Senin baya koyulaşmış bilemiyorum hamile olabilirsin değilsen tekrar mı yumurtluyorsun acaba:)) kız gebelik yapsana bende meraklandım hadi inşallah vardır. İstersen git direk kan ver yada gebelik testi yap bunlarla kafanı karıştırma
Canm valla dün gebelık yaptım çıkmadı aksam sonra ovülasyon yaptım çıktı sabah tekrar yaptım bu sefer koyu çıktı

Canm valla dün gebelık yaptım çıkmadı aksam sonra ovülasyon yaptım çıktı sabah tekrar yaptım bu sefer koyu çıktı
Ama işte hamilesin diyemiyorum çünkü net bilgi vermez yanıltabilir diyenler var. İnşallah hamilesindir. Gelişme olursa haber ver bende meraklandım

öncelikle merhaba kızlar bende 11 aylık evliyim ve bebek istiyoruz ama olmuyor eşimde hiç bir sıkıntı yok ve bende de yumurtalarım az çalışıyor tedaviye başladık duphashon kullandım o bitikten sonra adetimin 5. Günü klomene başladım Perşembe günü de çatlatma iğnesi vurundum ara ara ağrılarım var sizce hamiş kalırmıyım ?

Back
X