- 22 Temmuz 2017
- 181
- 49
- 48
- 37
- Konu Sahibi Dilara0909
Kızlar 19 mm yumurtam vardı ayın 14 de pregnly catlatma iğne si vuruldum bugün 11 cı gun aksam test yaptım tek çizgi hala ümit var mıdır .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bak 9-10 bişi yok 11den itibaren koyulaşmış. Belki seninki birkaç gğn sonra döllenmiştir bekle bakalımKızlar 19 mm yumurtam vardı ayın 14 de pregnly catlatma iğne si vuruldum bugün 11 cı gun aksam test yaptım tek çizgi hala ümit var mıdır .
Yarasa süper maşallah canmBak 9-10 bişi yok 11den itibaren koyulaşmış. Belki seninki birkaç gğn sonra döllenmiştir bekle bakalımEki Görüntüle 2209144
Yanlış yazmışım yaaaa yazacaktim gece gece nasıl umut oldum allah razı olsun gerçektenBak 9-10 bişi yok 11den itibaren koyulaşmış. Belki seninki birkaç gğn sonra döllenmiştir bekle bakalımEki Görüntüle 2209144
Acaba var mıdır ümit olsun banaBak 9-10 bişi yok 11den itibaren koyulaşmış. Belki seninki birkaç gğn sonra döllenmiştir bekle bakalımEki Görüntüle 2209144
Ben 7 yıldır bekliyorumİnşallah vardır. Umut var tabi ama yoksa da üzülme ben bu rengi görmek için 8 ay uğraştım bekledim
Allah sabır versin inşallah kavuşursun. Ben 3 yıldır uğraşıyorum 5.hamileliğim ama çocuğum yok. Kolay hamile kalamadım hamile kaldığımda da maalesef mutsuz sonlandıBen 7 yıldır bekliyorum
Rabbım bunda güldürü ınsallahAllah sabır versin inşallah kavuşursun. Ben 3 yıldır uğraşıyorum 5.hamileliğim ama çocuğum yok. Kolay hamile kalamadım hamile kaldığımda da maalesef mutsuz sonlandı
Canm istemini akşam yaptım alttakını sabah yaptım daha koyu sankiAllah sabır versin inşallah kavuşursun. Ben 3 yıldır uğraşıyorum 5.hamileliğim ama çocuğum yok. Kolay hamile kalamadım hamile kaldığımda da maalesef mutsuz sonlandı
Ovülasyon test leri bunlarAllah sabır versin inşallah kavuşursun. Ben 3 yıldır uğraşıyorum 5.hamileliğim ama çocuğum yok. Kolay hamile kalamadım hamile kaldığımda da maalesef mutsuz sonlandı
Canm valla dün gebelık yaptım çıkmadı aksam sonra ovülasyon yaptım çıktı sabah tekrar yaptım bu sefer koyu çıktıİkiside mi ovülasyon? Ben hiç ovülasyon testi kullanmadım. Hamilelikte koyu çıktığını duymuştum ama çokta güvenmeyin net bilgi vermez demişlerdi. Senin baya koyulaşmış bilemiyorum hamile olabilirsin değilsen tekrar mı yumurtluyorsun acaba:)) kız gebelik yapsana bende meraklandım hadi inşallah vardır. İstersen git direk kan ver yada gebelik testi yap bunlarla kafanı karıştırma
Ama işte hamilesin diyemiyorum çünkü net bilgi vermez yanıltabilir diyenler var. İnşallah hamilesindir. Gelişme olursa haber ver bende meraklandımCanm valla dün gebelık yaptım çıkmadı aksam sonra ovülasyon yaptım çıktı sabah tekrar yaptım bu sefer koyu çıktı
Insallah canm dua etAma işte hamilesin diyemiyorum çünkü net bilgi vermez yanıltabilir diyenler var. İnşallah hamilesindir. Gelişme olursa haber ver bende meraklandım
Yok canm yarın dktr çağırdıNaptın tekrarladı mı testi
Catlatma ognesının 18 gunu hala olmadım dktr o gun muayene ettı rahım kalınlasması ıyı dedı nornalde ne zaman adet olunurNaptın tekrarladı mı testi
Sen adetten sonra kaçıncı gün iğne vurundunCatlatma ognesının 18 gunu hala olmadım dktr o gun muayene ettı rahım kalınlasması ıyı dedı nornalde ne zaman adet olunur