İki yıldır bekliyoruz canım 28 yaşındayımKaç yasındasın kaç yıldır bekliyorsun bebeğini
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İki yıldır bekliyoruz canım 28 yaşındayımKaç yasındasın kaç yıldır bekliyorsun bebeğini
Ayy inşallah beklediğine değerİki yıldır bekliyoruz canım 28 yaşındayım
İnşallah canım hepimizinAyy inşallah beklediğine değer![]()
Çok heyecanlıyım adet olacakmış gibi sancı var eve bir sürü ovülasyon testi erken gebelik testi sipariş ettimİnşallah canım hepimizin![]()
İnşallah tutmuştur canım o heyecanlar geçmek bilmiyor bilirim.Çok heyecanlıyım adet olacakmış gibi sancı var eve bir sürü ovülasyon testi erken gebelik testi sipariş ettimbu ay olmazsa diğer ay senden öğrenip ovulasyın testi ile deniyeceğim ama inşallah olmuştur bu ay
![]()
Geçmiyor geçmiyor bir yanım nasip sen elinden geleni yaptın Rabbine bırak diyor diğer yanım ise hep bi korku merak süphe ya olmadıysa ya söyle böyle hep kafam konuşuyorİnşallah tutmuştur canım o heyecanlar geçmek bilmiyor bilirim.İğnenin üstüne 13 14 gün say öyle test yap iğne etkisi o zaman geçmiş olur
Sen iğne vurulduğunda neler olmuştu vücudunda ben de sancı ara ara sonra gaz çok fazla şişkinlik sabah hafif bulantılar mide suyunun ağzına gelmesi gibi çene de sivilcelenme iğne vurulduktan sonra bunlar oldu bugün de sağ kasığa ara ara kramp girmesi eklendiGeçmiyor geçmiyor bir yanım nasip sen elinden geleni yaptın Rabbine bırak diyor diğer yanım ise hep bi korku merak süphe ya olmadıysa ya söyle böyle hep kafam konuşuyorevet o günler gecsin direk yapacagım zaten varsa belli olur değil mi
Her türlü belli olur canım istersen elinde testin bolsa 9. Günden itibaren yap iğne etkisi geçmiş mi kontrol et ben öyle iğne etkisi geçmiş mi diye bakıyordum iğne etkisi geçtiyse 14. Günü bekliyordum test yapıyordum zaten o zaman belli oluyorGeçmiyor geçmiyor bir yanım nasip sen elinden geleni yaptın Rabbine bırak diyor diğer yanım ise hep bi korku merak süphe ya olmadıysa ya söyle böyle hep kafam konuşuyorevet o günler gecsin direk yapacagım zaten varsa belli olur değil mi
İğne de Beta HCG var o yüzden hamilelik belirtilerini yaşatıyor vicdansız bende bu etkileri yaşadım hep bi de adet sancısı gibi sancım oluyordu.Sen iğne vurulduğunda neler olmuştu vücudunda ben de sancı ara ara sonra gaz çok fazla şişkinlik sabah hafif bulantılar mide suyunun ağzına gelmesi gibi çene de sivilcelenme iğne vurulduktan sonra bunlar oldu bugün de sağ kasığa ara ara kramp girmesi eklendi
Hımm ondan yani bu belirtiler testler elime ulaşmadı daha ulaşsın inşallah öyle yaparım bendeİğne de Beta HCG var o yüzden hamilelik belirtilerini yaşatıyor vicdansız bende bu etkileri yaşadım hep bi de adet sancısı gibi sancım oluyordu.
Hımm ondan yani bu belirtiler testler elime ulaşmadı daha ulaşsın inşallah öyle yaparım bende
Olmadı yaparsın testin etkisini görürsün vücudunun iğneyi ne kadar sürede attığını öğrenirsiinHımm ondan yani bu belirtiler testler elime ulaşmadı daha ulaşsın inşallah öyle yaparım bende
Öyle yapacagım inşallahOlmadı yaparsın testin etkisini görürsün vücudunun iğneyi ne kadar sürede attığını öğrenirsiin
Gebelik testi geldi 7. Gün bugün sence yapayın mıOlmadı yaparsın testin etkisini görürsün vücudunun iğneyi ne kadar sürede attığını öğrenirsiin
İki gün daha bekle canım istersen 7. Günde daha iğne etkisi geçmez . Ya da bugün yap bir gün boşluk bırak sonra ki gün tekrar yap öyle de yapabilirsinGebelik testi geldi 7. Gün bugün sence yapayın mı
İğne etkisi ama silikleşir değil mi öyle çok köyü olmaz benceİki gün daha bekle canım istersen 7. Günde daha iğne etkisi geçmez . Ya da bugün yap bir gün boşluk bırak sonra ki gün tekrar yap öyle de yapabilirsin
Tabi çok koyu çıkmaz ama silik çıkar mutlakaİğne etkisi ama silikleşir değil mi öyle çok köyü olmaz bence
Yarın sabah tekrar yapıcamm bakalımTabi çok koyu çıkmaz ama silik çıkar mutlaka