- Konu Sahibi Dilara0909
İncir gerçekten yükseltir mi bende her gün incir kaynatıp yiyordum ve suyunu içiyordumProlaktin o kadar yüksek değişmiş korkmayın imcir maden suyu falan yemeyin onlar yükseltir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İncir gerçekten yükseltir mi bende her gün incir kaynatıp yiyordum ve suyunu içiyordumProlaktin o kadar yüksek değişmiş korkmayın imcir maden suyu falan yemeyin onlar yükseltir
Evet canım yükseltiyor internettende araştırabilirsin. Saraçoğlu bile prolaktin hormonu yüksek olanlae kullanmasın der incir kürünüİncir gerçekten yükseltir mi bende her gün incir kaynatıp yiyordum ve suyunu içiyordum
Bırakayım ben onu o zamn 1 haftadır falan yapıyordumEvet canım yükseltiyor internettende araştırabilirsin. Saraçoğlu bile prolaktin hormonu yüksek olanlae kullanmasın der incir kürünü
İleri derecede pco vardı. 8 aydır tedavi görüyordum aşılamaya geçecektik belki tüp bebek. Ama şükür gerek kalmadiAçıkçası korkuyorum test yapmaya da. 30mme kasqr büyüdüğü için mi ağrılarım oluyo diye dişünüyorum
Adetlerim de dizene girdi beklesem mi acaba beklesem mi bilemedim. Sizde pko varmıydı bende belirtileri vardı ama kaybolmuş
Ne güzel devamı da sağlıkla alırsınız bebeğinizi kucağınıza darısıda bize inşallahİleri derecede pco vardı. 8 aydır tedavi görüyordum aşılamaya geçecektik belki tüp bebek. Ama şükür gerek kalmadi
Amin dileyen herkese nasip olsunNe güzel devamı da sağlıkla alırsınız bebeğinizi kucağınıza darısıda bize inşallah![]()
Ankaradayım ben. Bilmiyorum sonuç ne olur. Benim hormonlarım normal çıkıyo sadece amh yüksek 8.57. Bana ilk gittiğimde doktorum yumurtlama takibiyle hamile kalabilirsin demişti. Sonra işte 15 gün arayla adet oldum nedense. Doktorda yumurtlaman olmadığı için hamile kalamıyosun galiba dedi. Eşimin düşük değerlerine bakıncada eşinden kaynaklıda olabilir dedi. Kurula girdik işte. Aşılama dediler. Resmi zorunluluk gibi zaten aşılama. Düşük ihtimalde olsa deneyelim dedik bizde. Hakkımızda hayırlısı olsun.Allah insaflı halden anlayan doktora denk getirsin inşallah. Bende devletteyim çok memnunum doktorumdan. Ama pkolarda aşılamada şans çok düşükmüş. Yani inşallah tutar sizin. Hangi şehirdesiniz
Hakkınzda hayırlısı olsun inşalh. Aslında tüp bebek öncesi aşılamada tedaviside uygulanması gerekiyormuş. Bende zaten bu ay da olmazsa tüp bebek dedi ama ben hemen istemiyorum. Gerçi benm doktorumda çok gönüllü bakmıyor tüp bebek tedavisine. Bakalım zaman ne gösterecek.Ankaradayım ben. Bilmiyorum sonuç ne olur. Benim hormonlarım normal çıkıyo sadece amh yüksek 8.57. Bana ilk gittiğimde doktorum yumurtlama takibiyle hamile kalabilirsin demişti. Sonra işte 15 gün arayla adet oldum nedense. Doktorda yumurtlaman olmadığı için hamile kalamıyosun galiba dedi. Eşimin düşük değerlerine bakıncada eşinden kaynaklıda olabilir dedi. Kurula girdik işte. Aşılama dediler. Resmi zorunluluk gibi zaten aşılama. Düşük ihtimalde olsa deneyelim dedik bizde. Hakkımızda hayırlısı olsun.
Zaten aşılamayla ilgili daha şimdiden umutsuz olmak istemiyorum. Pazartesi kontrol var şu aşamada tek isteğim yumurtaların aşılamayı sekteye uğratmayacak şekilde gelişmiş olması. Gataya gidiyorum ben. Seyit Temel Ceyhan ilgileniyo.Siz hangi hastanedesiniz?Hakkınzda hayırlısı olsun inşalh. Aslında tüp bebek öncesi aşılamada tedaviside uygulanması gerekiyormuş. Bende zaten bu ay da olmazsa tüp bebek dedi ama ben hemen istemiyorum. Gerçi benm doktorumda çok gönüllü bakmıyor tüp bebek tedavisine. Bakalım zaman ne gösterecek.
Bu arada bende Ankaradayım hangi hastahaneye hangi doktora gidiyosunuz?
:) bende gatanın yanındaki zübeyde hanıma gidiyorum. Yumurta geliştirici kürler macunlar var kullamdınız mı hiç yada duydunuz mu clife macunu.Zaten aşılamayla ilgili daha şimdiden umutsuz olmak istemiyorum. Pazartesi kontrol var şu aşamada tek isteğim yumurtaların aşılamayı sekteye uğratmayacak şekilde gelişmiş olması. Gataya gidiyorum ben. Seyit Temel Ceyhan ilgileniyo.Siz hangi hastanedesiniz?
Ben şu an tarçın çörek otu bal kullanıyorum adetin 2. günü başladım her sabah 1 kaşık yiyorum. Yakınmışız :) Ben gatanın daha iyi olduğunu duydum. Geçende ultrasona girerken bi bayan Zübeyde Hanımında tüp bebek bölümü iyi dedi. Hayırlısı olsun hakkımızda. Bi sorun çıkmadan aşılama yapılır inşallah.:) bende gatanın yanındaki zübeyde hanıma gidiyorum. Yumurta geliştirici kürler macunlar var kullamdınız mı hiç yada duydunuz mu clife macunu.
Evet inşallh hayırla sonuçlanır. Ama o macunun instagramda sitesi var ordanda bakın çok şifa bulan var. Bende kullandığımda hamile kalmıştım ama düşük oldu benmBen şu an tarçın çörek otu bal kullanıyorum adetin 2. günü başladım her sabah 1 kaşık yiyorum. Yakınmışız :) Ben gatanın daha iyi olduğunu duydum. Geçende ultrasona girerken bi bayan Zübeyde Hanımında tüp bebek bölümü iyi dedi. Hayırlısı olsun hakkımızda. Bi sorun çıkmadan aşılama yapılır inşallah.
Geçmiş olsunEvet inşallh hayırla sonuçlanır. Ama o macunun instagramda sitesi var ordanda bakın çok şifa bulan var. Bende kullandığımda hamile kalmıştım ama düşük oldu benm![]()
İnşallah bakın mutlaka araştırın. Hatta kadınlar kulubünde de başlık açılmıştı. Clifemacun diyeGeçmiş olsunTeşekkür ederim macunu ilk kez duydum. Bakıcam internetten.İnşallah gerek kalmadan hamile kalmış olurum.