İnşallah hayırlısı olsunIgnenin etkisi 14 gun boyunca suruyor diyorlar cnm.sej 15 16.gunde yap cift olursa kan verirsin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah hayırlısı olsunIgnenin etkisi 14 gun boyunca suruyor diyorlar cnm.sej 15 16.gunde yap cift olursa kan verirsin
Hmm anladım canım geçmiş olsun inşallah bişey yoktur . Bende ümitlenmek istemiyorum ama belimde karın kasık bölgelerimde ağrı var olmuyordu böyle bakalım bekliyorum inşallah tutunmuşturDoktor önceki ay yumurtan çok iyiyidi çatlatma ignesi de oldun ama neden hamile değilsin dedi ben geçen yaz bi düşük yaşamıştım rahmimde bişey varmı diye istedi birde ben alttan muayne olamıyorum o yüzden cnm
Hmm anladım canım geçmiş olsun inşallah bişey yoktur . Bende ümitlenmek istemiyorum ama belimde karın kasık bölgelerimde ağrı var olmuyordu böyle bakalım bekliyorum inşallah tutunmuştur
[/QUOTE
İnşallah cnm tutmuştur
Ilk ignemde yuruyemiyodum dahil agrimdan ama ikincisinde hic bisey hissetmedim hatta etki etmedi diye dusunmustum ama hamile kaldmKizlar igne olduktan sonra ne gibi degisiklikler yasadiniz.bende hicbir degisiklik olmadi
Al bendede o var fakat doktoru aradım onunla alakası yok dedi ama iğneden sonra oldu dedim yok dedi alakası bizim gibi birden fazla insanda oluyormuş demekki bu ama sonuç olarak tutmuşmu acaba o varBende kaşık ağrısı karnın alt bölgesi ağırdı bide bel ve sırt
Evet bende aradım sordum bugün de regl olmadım dedim oda bekle bir kaç gün sonda test yap dedi aynıysa gel bakalım dedi. Ve su an sarı akıntım var yapışkansı bir yapı da sizler de oluyor muAl bendede o var fakat doktoru aradım onunla alakası yok dedi ama iğneden sonra oldu dedim yok dedi alakası bizim gibi birden fazla insanda oluyormuş demekki bu ama sonuç olarak tutmuşmu acaba o var![]()
Ben iç çamaşırım da hep beyaz akinti geldigini görüyorum degistiriyorum hemenEvet bende aradım sordum bugün de regl olmadım dedim oda bekle bir kaç gün sonda test yap dedi aynıysa gel bakalım dedi. Ve su an sarı akıntım var yapışkansı bir yapı da sizler de oluyor mu![]()
Ben iç çamaşırım da hep beyaz akinti geldigini görüyorum degistiriyorum hemen bu arada benim daha iğnenin 7. Gunu
Doktora.sordum herkeste farkli etki olur dediIlk ignemde yuruyemiyodum dahil agrimdan ama ikincisinde hic bisey hissetmedim hatta etki etmedi diye dusunmustum ama hamile kaldm
Evet canim her zaman agri yapmaz yada agrisiz gecmezDoktora.sordum herkeste farkli etki olur dedi
Arisi bnm basima bnmde ilk ignem ignemin 11.gune ve ignedenmi bilmiyrm belirtileim var sen kacinci gun belirtilerin oldu neydi bide belirtilerin canimCanım ben klomen felan kullanmadan yumurtam kendisi büyüdü çatlama iğnesi oldum 22 Ocak ta ilk iğnem ilk tedavim ve iğne gecesi diğer gün gece bide ertesi sabah doktorum ilişki önerdi daha sonra ilişkiye dikkat etmedim ve şuan 5 haftalık hamileyim inşallah rabbim sizede nasip eder![]()
Canım hamilesin tebrik ederim sağlıkla kucağına al inşallah bebişini sona gelmişsin herşey güzel ilerlesin inşallahDoktorunun sana iliski saati vermis olamasi gerek. Bana igneden önceki gun ihneden 36 saat sonra ve ertesi gun iliski verdi daha sonrasi da gun asiri olsun dedi.2. Iğnemi oldum bekliyorum. Gebe kalan arkadaşlarımız var.
![]()
Sağol canım. Ben klomen asamalarını çoktan geçmiştim. 1 tüp negatifim vardı 2.ye hazırlanırken histereskopi oldum o ara doğal hamile kaldım.Canım hamilesin tebrik ederim sağlıkla kucağına al inşallah bebişini sona gelmişsin herşey güzel ilerlesin inşallahikinci iğne ile mi hamile kaldım kuzu klomen falan kullandın mi yaşadığın süreçten bahseder misin biraz