Catlatma ignesi

Aylakkadin

Bahar, bir insanla gelebilir insana 🕊
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2019
7.259
17.455
198
Arkadaşlar merhaba
Kardeşim bebek istiyor. Catlatma iğnesi yapılalı bugün tam 10. Gün.
Test yaptık bir çizgi koyu, 2. Cizgi baya silik. Sabah yaptığımız teste göre o silik cizgi birazcık daha koyu gibi.
Yasayan var mı bu süreci?
Kan tahlili sanirim 12 veya 14. Gün yapılıyormuş. Cumadan beri yaptığımız 7 yada 8. Test. Şimdi hamile mi?
Aynı şehirde değiliz destek olamıyorum. Içim içimi yiyor.
Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Arkadaşlar merhaba
Kardeşim bebek istiyor. Catlatma iğnesi yapılalı bugün tam 10. Gün.
Test yaptık bir çizgi koyu, 2. Cizgi baya silik. Sabah yaptığımız teste göre o silik cizgi birazcık daha koyu gibi.
Yasayan var mı bu süreci?
Kan tahlili sanirim 12 veya 14. Gün yapılıyormuş. Cumadan beri yaptığımız 7 yada 8. Test. Şimdi hamile mi?
Aynı şehirde değiliz destek olamıyorum. Içim içimi yiyor.
Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Canım yanlış sonuç veriyo biraz sabırlı olun 14 . Günü kan versin çıkar

catlatma ignelerinde beta hcg hormonu oldugu icin yaniltici pozitif sonuc verebilir 15.gune kadar bekleyip kan vermeniz gerekiyor en saglikli sonucu alabilmek icin

14.gunu bekleyin bence erken yapmışsınız

Bekle demesi kolay. Beklemesi zor. Birde uzak olup göz görmeyince de destek olunmuyor

Ama sonuçta 10. gün sonuç verecek olsa testi 10. gün yaparlardı

Tüp bebekle anne oldum hiç doktorun gün verdiği zamandan önce test yapmak aklıma bile gelmedi

12. gün dedi ise beklesin erken öğrense ne değişecek ki 12. güne kadar umutla beklesin işte

Umarım kucağına alır

Ama sonuçta 10. gün sonuç verecek olsa testi 10. gün yaparlardı

Tüp bebekle anne oldum hiç doktorun gün verdiği zamandan önce test yapmak aklıma bile gelmedi

12. gün dedi ise beklesin erken öğrense ne değişecek ki 12. güne kadar umutla beklesin işte

Umarım kucağına alır
Insalalh çok teşekkür ederim

Back
X