- 31 Mayıs 2019
- 7.259
- 17.455
- 198
- Konu Sahibi Aylakkadin
-
Canım yanlış sonuç veriyo biraz sabırlı olun 14 . Günü kan versin çıkarArkadaşlar merhaba
Kardeşim bebek istiyor. Catlatma iğnesi yapılalı bugün tam 10. Gün.
Test yaptık bir çizgi koyu, 2. Cizgi baya silik. Sabah yaptığımız teste göre o silik cizgi birazcık daha koyu gibi.
Yasayan var mı bu süreci?
Kan tahlili sanirim 12 veya 14. Gün yapılıyormuş. Cumadan beri yaptığımız 7 yada 8. Test. Şimdi hamile mi?
Aynı şehirde değiliz destek olamıyorum. Içim içimi yiyor.
Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Ay canim çok teşekkür ederim.Canım yanlış sonuç veriyo biraz sabırlı olun 14 . Günü kan versin çıkar
Rica ederim geçen ay bende vuruldum ondan doktor diyo bekleyins
Ay canim çok teşekkür ederim.
Insallah çok teşekkür ederimCatlatma iğnesi betahcg hormonu içerir
O yüzden 10.gün test için biraz erken
14.günü bekleyin
Hakkınızda hayırlısı
Bekle demesi kolay. Beklemesi zor. Birde uzak olup göz görmeyince de destek olunmuyorRica ederim geçen ay bende vuruldum ondan doktor diyo bekleyin
Bu isler sabır işiBekle demesi kolay. Beklemesi zor. Birde uzak olup göz görmeyince de destek olunmuyor
Evet ama napıcan işte hayatBekle demesi kolay. Beklemesi zor. Birde uzak olup göz görmeyince de destek olunmuyor
Aynen öyleEvet ama napıcan işte hayat
Bekle demesi kolay. Beklemesi zor. Birde uzak olup göz görmeyince de destek olunmuyor
Insalalh çok teşekkür ederimAma sonuçta 10. gün sonuç verecek olsa testi 10. gün yaparlardı
Tüp bebekle anne oldum hiç doktorun gün verdiği zamandan önce test yapmak aklıma bile gelmedi
12. gün dedi ise beklesin erken öğrense ne değişecek ki 12. güne kadar umutla beklesin işte
Umarım kucağına alır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?