Canını hiç sıkma yanlış yazdıAynen öyle canım bir imtihan işte sabır canım kafana hiç takma benim ki daha belli değil kan verdim yarın 10 da belli olcak dedim doktor rahmin kalınlaşmış dedi bende şuan beklemedeyimm canım canımı hiç sıkma stres hiç yapma inşallah en yakında güzel haberler alırsın inşallah bol bol dua etcen senin için
Allah razı olsun kulun kula duası kabul olurmuş Rabbim sana bana ve isteyen herkese en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin birbirimize müjdeyi verelim ❤❤Aynen öyle canım bir imtihan işte sabır canım kafana hiç takma benim ki daha belli değil kan verdim yarın 10 da belli olcak dedim doktor rahmin kalınlaşmış dedi bende şuan beklemedeyimm canım canımı hiç sıkma stres hiç yapma inşallah en yakında güzel haberler alırsın inşallah bol bol dua etcen senin için
Canım şimdi öğrendim negatif çıktı doktor iki hafta daha beklicem reglm gelmezse bir daha kan vercez dün hoca çok olumlu konuştu ama işte olmadı olmuyor beklicez sağlıklı gelsinler ne zaman gelirse gelsinYaa çok heyecanlandım şuan sanırım hamilesin canım benim hemen kan ver bence inşallah bebeğin seninledir
yaa ciddi mısın bu testlere de güven olmuyor bikeresinde benimde başıma buna benzer bisey gelmişti ama inşallah Rabbim sana nasip eder belki geç dollenmedirCanım şimdi öğrendim negatif çıktı doktor iki hafta daha beklicem reglm gelmezse bir daha kan vercez dün hoca çok olumlu konuştu ama işte olmadı olmuyor beklicez sağlıklı gelsinler ne zaman gelirse gelsin
İnşallah öyle olur yha çok ümitlendim kısmet nasip 9 ay nerdeyse hiç bir sıkıntı m yok olmadı mı olmuyor Allah gönlüm üze göre versin sağlıklı olsunlar da dua etcez başka yapcak bir sey yok elimizden geleni yapıyoruz çünkü inşallah en kısa zamanda iyi haberler alırız canımyaa ciddi mısın bu testlere de güven olmuyor bikeresinde benimde başıma buna benzer bisey gelmişti ama inşallah Rabbim sana nasip eder belki geç dollenmedir
Amin inşallah bende pko var o yuzden olmuyor ilaç kullanıyorum bende bu ay iğne oldum umutlanmıştım adet oldum tekrar klomene başladım bakalım bu ay olacak mı 13 aylık evliyim evde bir ses seda istiyor insan..İnşallah öyle olur yha çok ümitlendim kısmet nasip 9 ay nerdeyse hiç bir sıkıntı m yok olmadı mı olmuyor Allah gönlüm üze göre versin sağlıklı olsunlar da dua etcez başka yapcak bir sey yok elimizden geleni yapıyoruz çünkü inşallah en kısa zamanda iyi haberler alırız canım
Benimde çok agriyo neden acaba iğneyi yapali iki gün olduKasıklarom ağrıyor çok
aynı gün ovitrella vurulmuşuz ve aynı belirtilerYumurta kontrolune gittin mi canım? Yani çatladığından emin misin? Kahverengi akıntı genelde kist için akar. Yumurta çatlamadıysa kist olmuş olabilir. Çatlatma iğnesine gelirsek ben Ağuştosta klomen kullanıp ovitrelle vurdum. Çatladı ama gebelik olmadı. Eylül ayındada femara kullandım 27 sinde ovitrella vurdum tekrar. kontrole gittim çatlamış. Bugün 10. günüm 5 6 gun sonra kan vermeyi planliyorum evde test yapmicam. Belirti sorarsan klomen çok gogus hassasiyeti yapmisti ama gebelik yoktu. Femarada kasık ağrısı yaptı 5 6 gün. Şimdide beyaz akıntı yapıyor çok ama gebelik olarak değerlendirmiyorum. Ümitlenip hevesimin kırılmasındansa iğne vurmamış gibi hayata devam ediyorumBakalım Allahtan hayırlısı
Sizde bi rahatsızlık var mı? Bende ikinci kez denicem bakalım nasip..Ben sonuç alamadim maalesef. İnşallah sizin hayirla sonuçlanır
Hayir rahim filmimde temiz çıktı. Gecen ay denedik olmadi bu ay yine clomifen ilac aldim 4. Gunde yumurtam büyümüştü dun igne yapildi bakalm bu ayda olmasa bizi tup bebek merkezine gondercek doktor yumurtama bakilacak ici bosmu oluyo saglikli degil mi diye insallah gerek kalmaz rabbim bize hayirli evlatlar nasip etsinSizde bi rahatsızlık var mı? Bende ikinci kez denicem bakalım nasip..
Amin insaallah nasip olur. Önce aşılama tutmazsa tüp bebek islemine geçilmiyor mu? Doktorunuz direkt geçiş demis herhalde.Hayir rahim filmimde temiz çıktı. Gecen ay denedik olmadi bu ay yine clomifen ilac aldim 4. Gunde yumurtam büyümüştü dun igne yapildi bakalm bu ayda olmasa bizi tup bebek merkezine gondercek doktor yumurtama bakilacak ici bosmu oluyo saglikli degil mi diye insallah gerek kalmaz rabbim bize hayirli evlatlar nasip etsin
Eğer yumurtada sorun varsa aşılama deneriz dedi ilk basta olmasa tup bebek. Esimde sorun olmadigi için klomen+catlatma ignesi verdi iste tutmazsa artk ugrasicaz asilama tup bebek ne gerekirse.Amin insaallah nasip olur. Önce aşılama tutmazsa tüp bebek islemine geçilmiyor mu? Doktorunuz direkt geçiş demis herhalde.
Sizin sorun varmi esinizde yada sizde ,Amin insaallah nasip olur. Önce aşılama tutmazsa tüp bebek islemine geçilmiyor mu? Doktorunuz direkt geçiş demis herhalde.
Hayır hiç bir sıkıntı yok. Sadece Ağustos ayında femara kullandm aktif olmayan bir kist oluştu ama yeni yani. Bu ay tekrar femara kullandım. Salı kontrol var bakalım nasip..Sizin sorun varmi esinizde yada sizde ,
Bende öyle işte. Femara çatlatma iğnesi kullanıyorum bu ay ikinciyi denicem ondan sonra aşılama denicez insaallah. Sizin için hayırlısı olsun ya. Allah kolaylastirsinEğer yumurtada sorun varsa aşılama deneriz dedi ilk basta olmasa tup bebek. Esimde sorun olmadigi için klomen+catlatma ignesi verdi iste tutmazsa artk ugrasicaz asilama tup bebek ne gerekirse.
Amin canm rabbim dualarimizi kabul etsin inşallahBende öyle işte. Femara çatlatma iğnesi kullanıyorum bu ay ikinciyi denicem ondan sonra aşılama denicez insaallah. Sizin için hayırlısı olsun ya. Allah kolaylastirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?