14 tane toplandı 3 tane 3.gün embriyosu dondurulduCANIM merhaba benımde çikolata kistim war ve haftaya tüp bebege başlıyorum ssenden kac yumurta toplandı ve emriyo oluştu
5.güne beklemediler mi canim14 tane toplandı 3 tane 3.gün embriyosu donduruldu
Beklenmedi az kaldığı için5.güne beklemediler mi canim
Canim tekrar beta yaptir ikiye katlarsa gebelik var demektir tup bebekte bana iki güne bir test yaptırdı doktorum Mustafa bahçeciKızlar merhaba. Çok Çok erken biliyorum ama, çatlatma iğnesinin 5. günü kanda beta baktırdım. 41.33 çıktı. Tabii ki iğnenin etkisidir ama 20'den yüksek çıkınca heyecanlandım. Bugün 6. gün idrar testinde çok koyu olmasa da belirgin şekilde görüyorum 2. çizgiyi. Belirti olarak hiçbir şey yok bu arada, sadece regl olacakmışım gibi ağrılarım var. O da bugün hafifledi. Ara ara girip çıkıyor. Sizce hamile olabilir miyim? İğne beta'yı en fazla ne kadar yükseltiyor?
Sonuç nedir acaba? Test yaptınız mı?Bende hiç olacak gibi hissetmiyorum bende de var aynı belirtiler ama içimden Bi ses tutmadı diyor
Adet oldum maalesef aşılama yapcaz bidahaki aySonuç nedir acaba? Test yaptınız mı?
Ay canim sonucun nedir bendimde bugun 9 ve silik cizgi varMerhabalar bende aşılama oldum bugün ovitrellenin 9.gunu idrar testinde belirgin olmayan ikinci çizgi var sizce varmıdır
Hamileyim darısı başınıza olur inşallahAy canim sonucun nedir bendimde bugun 9 ve silik cizgi var
Amin insallah canim kan ne zaman verdinHamileyim darısı başınıza olur inşallah
11.gunu verdim 190 çıktı 15.gunu bir daha verdim 660 çıktı yarında keseyi görürüm inşallahAmin insallah canim kan ne zaman verdin
Seninki de boylemiydi 4 dakikada cikti11.gunu verdim 190 çıktı 15.gunu bir daha verdim 660 çıktı yarında keseyi görürüm inşallah
Daha silikti senin ki yine görünüyor hadi hayırlısı olsun inşallahSeninki de boylemiydi 4 dakikada cikti
Canim kan verdim şimdi çıktı sonuç 12.06 çıkmış sevineyim mi bilemedimDaha silikti senin ki yine görünüyor hadi hayırlısı olsun inşallah
12.gun bir daha baktırın bence iğnenin etkisimidir bilemedimCanim kan verdim şimdi çıktı sonuç 12.06 çıkmış sevineyim mi bilemedim
İdrar testim daha da netlesmeye basladi12.gun bir daha baktırın bence iğnenin etkisimidir bilemedim
Kaçıncı gün bugünİdrar testim daha da netlesmeye basladi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?