Çatlatma iğnesi

Kızlar merhaba. Çok Çok erken biliyorum ama, çatlatma iğnesinin 5. günü kanda beta baktırdım. 41.33 çıktı. Tabii ki iğnenin etkisidir ama 20'den yüksek çıkınca heyecanlandım. Bugün 6. gün idrar testinde çok koyu olmasa da belirgin şekilde görüyorum 2. çizgiyi. Belirti olarak hiçbir şey yok bu arada, sadece regl olacakmışım gibi ağrılarım var. O da bugün hafifledi. Ara ara girip çıkıyor. Sizce hamile olabilir miyim? İğne beta'yı en fazla ne kadar yükseltiyor?

Canim tekrar beta yaptir ikiye katlarsa gebelik var demektir tup bebekte bana iki güne bir test yaptırdı doktorum Mustafa bahçeci

Hanımlar Merhaba,
Yardımınıza ihtiyacım var. 6 aydır bebek istiyoruz bir türlü olmadı. Eşim dün hasta olduğumu öğrenince çok üzüldü ve iğne vurmayı deneyelim o zaman dedi. İlk başta doktorum önermişti ben istememiştim şimdi yaptırmayı düşünüyorum ama öncesinde ilaç vs. birşey kullandınız mı? Adetten kaç gün sonra gidiyorsunuz doktora ve iğne fiyatı tahmini ne kadar. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Bu arada 1 gebeliğim var düşükle sonuçlandı. ilk gebelik 2 ayda olmuştu. şimdi 6 aydır olmuyor. doktor sıkıntı yok dese de aklıma takılıyor.

Merhabalar bende aşılama oldum bugün ovitrellenin 9.gunu idrar testinde belirgin olmayan ikinci çizgi var sizce varmıdır

Kızlar selam, 9 Ekim'de çatlatma iğnesi oldum. Bugün kan testi yaptırdım. (İğne gününü sayarsak 12. gün, iğne gününü saymazsak 11. gün) 1.3 çıktı. Bu şekilde olup sonradan artan var mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…