Catlatma ignesi

Benm bugün ikinci günün sol kasığım ve karın üst bölgem de çok ağrı var adım atınca bile ağrıo.. Acaba yumurtam mı çatlıo bugün
Benimde ikinci gunu oyle olsu ama muhtemelen yumurtaliklarimiz catlamistir insallah öyle umut ediyorum 🤲Allah hayirlisini nasipnetsin insallah

Benimde ikinci gunu oyle olsu ama muhtemelen yumurtaliklarimiz catlamistir insallah öyle umut ediyorum 🤲Allah hayirlisini nasipnetsin insallah
Ya söylemesi ayıp. İğneyi perşembe akşamı vurdun. Cuma günü yani dün birlktelk oldu ama bana göre sanki yumurtam bugün çatlıyor. Yarın sabahı mı bekliyim yoksa bugün de ilişkiye girsem sıkıntı olur mu

Ya söylemesi ayıp. İğneyi perşembe akşamı vurdun. Cuma günü yani dün birlktelk oldu ama bana göre sanki yumurtam bugün çatlıyor. Yarın sabahı mı bekliyim yoksa bugün de ilişkiye girsem sıkıntı olur mu
Merhaba bugunde birliktelik olsun doktor bize 2 gun ust uste sonra gun aşırı birliktelik olsun demişti bugunu kacirma degerlendir

Neden bekliyorsun ki doktor sana kac gun beraberlik olsun dedi . Bana gün asiri iliskiye basladi

Merhaba kızlar bende pazartesi vurulcam iğnemi doktor ertesi günü ve sonraki gün ilişki dedi ondan sonra birgün arayla ilişki

Sen bilirsin canim doktorunu dinle istersrn o daha iyi biliyor

Back
X