Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben kullandım canım çok şükür 6+4 günlük hamileyim Rabbim emeğini boşa cikarmasinKizlarrr catlatma ignesi olup hamile kalaniniz var mi peki agriniz nezamana kadar sürdü
Benim.bugun 5. Gunum ve suanda fazla agrim yok aksama dogru şiddetli oluyor . Amin canim imsallah . Ne zaamn vuruldun6. Günüm çok şiddetli değildi bnmkiler ama oldu sancılar
Allah bagışlasın.Nezamam oldun pekiBen kullandım canım çok şükür 6+4 günlük hamileyim Rabbim emeğini boşa cikarmasin
Benm bugün ikinci günün sol kasığım ve karın üst bölgem de çok ağrı var adım atınca bile ağrıo.. Acaba yumurtam mı çatlıo bugünBenim.bugun 5. Gunum ve suanda fazla agrim yok aksama dogru şiddetli oluyor . Amin canim imsallah . Ne zaamn vuruldun
Benimde ikinci gunu oyle olsu ama muhtemelen yumurtaliklarimiz catlamistir insallah öyle umut ediyorumBenm bugün ikinci günün sol kasığım ve karın üst bölgem de çok ağrı var adım atınca bile ağrıo.. Acaba yumurtam mı çatlıo bugün
Ya söylemesi ayıp. İğneyi perşembe akşamı vurdun. Cuma günü yani dün birlktelk oldu ama bana göre sanki yumurtam bugün çatlıyor. Yarın sabahı mı bekliyim yoksa bugün de ilişkiye girsem sıkıntı olur muBenimde ikinci gunu oyle olsu ama muhtemelen yumurtaliklarimiz catlamistir insallah öyle umut ediyorumAllah hayirlisini nasipnetsin insallah
Merhaba bugunde birliktelik olsun doktor bize 2 gun ust uste sonra gun aşırı birliktelik olsun demişti bugunu kacirma degerlendirYa söylemesi ayıp. İğneyi perşembe akşamı vurdun. Cuma günü yani dün birlktelk oldu ama bana göre sanki yumurtam bugün çatlıyor. Yarın sabahı mı bekliyim yoksa bugün de ilişkiye girsem sıkıntı olur mu
Neden bekliyorsun ki doktor sana kac gun beraberlik olsun dedi . Bana gün asiri iliskiye basladiYa söylemesi ayıp. İğneyi perşembe akşamı vurdun. Cuma günü yani dün birlktelk oldu ama bana göre sanki yumurtam bugün çatlıyor. Yarın sabahı mı bekliyim yoksa bugün de ilişkiye girsem sıkıntı olur mu
Öyle yapiyim o zmnMerhaba bugunde birliktelik olsun doktor bize 2 gun ust uste sonra gun aşırı birliktelik olsun demişti bugunu kacirma değerlendir
Bana cuma, pazar sabahı ve salı dedi ama sanki bugün çatladı gibi hissedyrm ondan bugün de olsa sıkıntı olur mu die düşündümNeden bekliyorsun ki doktor sana kac gun beraberlik olsun dedi . Bana gün asiri iliskiye basladi
Aynen bencedeSen bilirsin canim doktorunu dinle istersrn o daha iyi biliyor
Benimkide öyle olmuştu dün doktora gittim çatlamış yumurtan ondan dediBenm bugün ikinci günün sol kasığım ve karın üst bölgem de çok ağrı var adım atınca bile ağrıo.. Acaba yumurtam mı çatlıo bugün
Hıı o zmn doktorun dediği gibi yarın sabah değil de bugünü değerlendirmk Daha mantıklı sankiBenimkide öyle olmuştu dün doktora gittim çatlamış yumurtan ondan dedi
Merhaba ilaç da kullandınız mı klomen ya da femaraMerhaba kızlar bende pazartesi vurulcam iğnemi doktor ertesi günü ve sonraki gün ilişki dedi ondan sonra birgün arayla ilişki
Klomen kullanıyorm canm 5 günlük kullandım gittim doktoruma 17 mm olmuş iki yumurtan ama 3 gun daha klomen kullan dedi pazartesi saat onda iğneyi yap dedi pcoluyum benMerhaba ilaç da kullandınız mı klomen ya da femara