Çatlatma iğnesi

gulcanguler

Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2021
32
54
8
35
Adetime daha 5 gün var ve bu ay klomen tedavisi ve çatlatma iğnesi vuruldum silik çizgi var sanki ama bilemedim yardımcı olurmusunuz

Eklentiler

• IMG_20210408_194457.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 87
İğneden sonra kaçıncı gün?

İğneden sonra kaçıncı gün?
Merhaba sizde tedavi ile mi hamile kaldınız ben 3 Nisan aşılama oldum da iki gündür bir belirtim yoktu ama bugün akşama doğru kasıklarımda batmalar oldu sabah bel ağrım oldu bilmiyorum daha çok erken ama işte insan birşeyler arıyor kaşık batmalarim şu an devam ediyor iğnenin 6. Günü bugün

Benim doğal canım. Ama tüp bebek filan bile yaptırdım bilirim o iğneyi. O iğnenin yapmadığı gebelik belirtisi kalmamıştı bende. Hiç bir seye yorma lütfen sakince bekle. En zor zamanlarım o igneyi olduğum aylardı. Bir sürü şey yapıyo ve beklentiyi çok yükseltiyor. Inşallah olmuştur gebelik.

İnsAllah

Canım ümit vermek istemem ama büyük ihtimalle var yarın git hemen kan ver
Korkuyorum gitmeye ya yoksa gibisinden ama beklemek daha da kötü ille yüzleşilcek gidip batırmakta fayda var fotoda daha silik çıkmıs normalde daha belirgin ama klomen tedavisi sonra pozitif çıkarak yanıltabilir diye demişlerdi ondan arada kaldım

Canım çoğunlukla iğne etkisi kalmaz bu zamana kadar bence var çok içinde kalıyorsa eğer yarın sabah da bir tane test yap ve hemen koş kan vermeye en azından erkenden öğrenmiş olursun belki doktor vitamin vs birşeyler verir kullanman için bence hamilesin bebeğini daha fazla bekletme canım

İğne etkisi olabilir iki gun sonra tekrar yapın çizgi hala varsa o zaman kan verin suan kan vermenize gerek yok regl ye 5 gün varmış

Oyy inş yarın Bi tekrar bakayım ben

Ben bu sabah yaptım bu sefer hiç silik te çıkmadı negatif çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…