- 18 Mart 2021
- 32
- 54
- 8
- 35
- Konu Sahibi gulcanguler
-
Erken gebelik testi yaptım hiç yok dün birazda olsa silik çıkmıs tıNormal kaset test mi yaptın yoksa diğeri gibimi
İğnenin 14.günüydüKacıncı gününüzdü
Çok garip İğnenin etkisi 13 14. Günü kalmazdı en fazla 12. Gün olurdu sizinki aman aman silikde değildi bariz belliydi yaniİğnenin 14.günüydü
kaçıncı günündü bugünBugun test negatife döndü
14kaçıncı günündü bugün
MerhabaKizlar merhaba bi arkadaşim icin yaziyorum gecen hafta cumartesi catlatma ignesi oldu 2gun once ve bugun test yapmiş ve koyulasma var yani ignenin 6. Ve 8. Gunleri. Gebelik yoksa silikleşmesi gerekmezmiydi onunki koyulaşmiş bu konuda bilgisi olanlar yardimci olanlrmi testleri atiyorum ilki 6.gun ikincisi 8.gun
Evet haklisiniz erken ama siliklesmesi gerekmezmiydi koyulasmasina anlam veremedim ona da bisey demedim yorum yapamadimMerhaba
İlk hafta pozitif çıkabilir
Benim 10. Gün yaptığım negatifti ertesi günü tekrar yaptım silik çizgi çıktı dün 12. Günüm daha belirgin çıktı inşallah arkadaşınında pozitiftir 12. Gün tekrar yapsın testi
Dediğiniz gibi enteresan,benimde bugün 5. Günüm arkadasınızım durumunu burdan bahsedebilirmsiniz?Evet haklisiniz erken ama siliklesmesi gerekmezmiydi koyulasmasina anlam veremedim ona da bisey demedim yorum yapamadim
Daha sonra sonucunu mu yoksa suanlik surecini mi canimDediğiniz gibi enteresan,benimde bugün 5. Günüm arkadasınızım durumunu burdan bahsedebilirmsiniz?
Sonucunu canım aynı tarihlerde tedavi devam etmişDaha sonra sonucunu mu yoksa suanlik surecini mi canim
Tabiki de inşallahh pozitif olur ikinizindeSonucunu canım aynı tarihlerde tedavi devam etmiş
İnşallah inşallah canımTabiki de inşallahh pozitif olur ikinizinde
Benim ilkinde olmadı ama eşimin varikosel oldugunu öğrendik sonra,boşa gitti gibi oldu şuan 5 nisanda iğne oldum sonucu belli değil henüz ama ilkinde hamile kalan bir çok kişi var forumda inşallah sizede bizede nasip olurSelam kızlar bende polikistik var ve ilk klomen çatlatma iğnesinde malesef olmadı 3 kez deneyecekmişiz sizlerde ilk seferde tutan oldu mu benim gibi bu durumu yaşayan varmııı
Doktor sperm testi istedi eşimden hiç bi sorun olmadığını söyledi bize nasib herşey tabiki umarım sizde güzel haberler alırsınızBenim ilkinde olmadı ama eşimin varikosel oldugunu öğrendik sonra,boşa gitti gibi oldu şuan 5 nisanda iğne oldum sonucu belli değil henüz ama ilkinde hamile kalan bir çok kişi var forumda inşallah sizede bizede nasip olur
Arkadaşimin aşilamasi negatif maalesefSonucunu canım aynı tarihlerde tedavi devam etmiş
Hayırlısı olsun inşallah benimde iğne sonrası 12. Günüm negatif..Arkadaşimin aşilamasi negatif maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?