Çatlatma iğnesi

Kizlar merhaba bi arkadaşim icin yaziyorum gecen hafta cumartesi catlatma ignesi oldu 2gun once ve bugun test yapmiş ve koyulasma var yani ignenin 6. Ve 8. Gunleri. Gebelik yoksa silikleşmesi gerekmezmiydi onunki koyulaşmiş bu konuda bilgisi olanlar yardimci olanlrmi testleri atiyorum ilki 6.gun ikincisi 8.gun

Eklentiler

• IMG_20210410_091700.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 25
  • IMG_20210410_091721.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 23
Doktorum bana 12.gün belli olur demişti o yüzden bişey diyemiyorum çünkü ilk haftalarda iğnenin etkisiyle poztf çıkabiliyormus

Merhaba
İlk hafta pozitif çıkabilir
Benim 10. Gün yaptığım negatifti ertesi günü tekrar yaptım silik çizgi çıktı dün 12. Günüm daha belirgin çıktı inşallah arkadaşınında pozitiftir 12. Gün tekrar yapsın testi

Evet haklisiniz erken ama siliklesmesi gerekmezmiydi koyulasmasina anlam veremedim ona da bisey demedim yorum yapamadim

Evet haklisiniz erken ama siliklesmesi gerekmezmiydi koyulasmasina anlam veremedim ona da bisey demedim yorum yapamadim
Dediğiniz gibi enteresan,benimde bugün 5. Günüm arkadasınızım durumunu burdan bahsedebilirmsiniz?

selam hanımlar bende çatlatma iğnesi oldum klomen kullandım pazartesi doktor günüm bakalım o zaman belli olacak bu güne kadar hiç belirti yaşamadım hep psikolojik oluyor gibi hissediyordum ama bu gün inanılmaz göğsüm ağrıyordu bana kalırsa koyulaşıyorda ucu ama emin değilim ilk seferde tutma ihtimali yüksek dedi doktor ama kendimi umuda bağlamamaya çalışıyorum sizlerde ilk seferde tuttmu mu bana yok gösterin

Selam kızlar bende polikistik var ve ilk klomen çatlatma iğnesinde malesef olmadı 3 kez deneyecekmişiz sizlerde ilk seferde tutan oldu mu benim gibi bu durumu yaşayan varmııı

Selam kızlar bende polikistik var ve ilk klomen çatlatma iğnesinde malesef olmadı 3 kez deneyecekmişiz sizlerde ilk seferde tutan oldu mu benim gibi bu durumu yaşayan varmııı
Benim ilkinde olmadı ama eşimin varikosel oldugunu öğrendik sonra,boşa gitti gibi oldu şuan 5 nisanda iğne oldum sonucu belli değil henüz ama ilkinde hamile kalan bir çok kişi var forumda inşallah sizede bizede nasip olur

Doktor sperm testi istedi eşimden hiç bi sorun olmadığını söyledi bize nasib herşey tabiki umarım sizde güzel haberler alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…