Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha 7 gun olmus canim igne olalin. Catlatma iğnesinin icinde betahcg hormonu var testin o yuzden pozitif cikmis. Igne vucuttan etkisini en az 10 gun sonra atar. ıgneden sonra en erken 14 gun sonra test yapman gerek canimKızlar selaam 14 Aralık'ta çatlatma iğnesi oldum 6 gün sonra gebelik teslim pozitif çıktı ama doktorum o sonucun doğru olmadığını söyledi şuan da o kadar şiddetli göğüs ağrım ve kasık ağrım varki size anlatamam ayrıca gaz sorunumda var sizce hamilemiyim
Slm canım bunlar hep iğnenin yan etkisi biliyor msn benim sadece 7. Günü iyiydim diğer günler pert hep hastayım hep ağrım var bugün 14. Günm gerci saat itibariyle 15. Günüm ama beklemeye devam ..Kızlar selaam 14 Aralık'ta çatlatma iğnesi oldum 6 gün sonra gebelik teslim pozitif çıktı ama doktorum o sonucun doğru olmadığını söyledi şuan da o kadar şiddetli göğüs ağrım ve kasık ağrım varki size anlatamam ayrıca gaz sorunumda var sizce hamilemiyim
Kesinlikle öyle o kadar kötü yaptı ki beni resmen oturamaz hale geldim kasik agrisindan umarım güzel sonuçlar alırızSlm canım bunlar hep iğnenin yan etkisi biliyor msn benim sadece 7. Günü iyiydim diğer günler pert hep hastayım hep ağrım var bugün 14. Günm gerci saat itibariyle 15. Günüm ama beklemeye devam ..
Ayy inşallah canım bugün nasılsınKesinlikle öyle o kadar kötü yaptı ki beni resmen oturamaz hale geldim kasik agrisindan umarım güzel sonuçlar alırız
Bugün iyiyim sadece göğüs hassasiyetim var akşam kan vericem bı gidipAyy inşallah canım bugün nasılsın
Ay insallaah hepimizinAaa hayırlı haberlerini bekliyorum canım hadi inşallah
13 Aralık'ta oldum iğneyiSenin kaçıncı günün bugün
Hımm bugün 10. Gün o zaman erken değil mi kan testi için13 Aralık'ta oldum iğneyi
Bilmem dayanamadım vereym dedimHımm bugün 10. Gün o zaman erken değil mi kan testi için
Gerçekten çok zor ya ama umarım seviniriz☺o kadaR haklısın ki ne diyim ben sabresiyoRum biraz daha![]()
Ay insallaah hepimizin![]()
Aynen öyle vlla ama insan dayanamıyor ben öğrendim dayanmayı sabretmeyi ama kimse öğrenecek kadar çok beklemesin inşallahNasıl çıktı sonucun merak ettim,gerçi daha erken 14 gün bi olsaydı hiç olmazsa iğneden dolayı pozitif görünebilir çünki,
Ben test yapmdım Daha bekliyorum biraz dhaNasıl çıktı sonucun merak ettim,gerçi daha erken 14 gün bi olsaydı hiç olmazsa iğneden dolayı pozitif görünebilir çünki,
Ay inşallah inşallah ya verdim bakalım testi ne ç