Aşılama Çatlatma iğnesi

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Evet evde bari test yapsan ya çok merak ettim ben ya ☺️
Vlla bende çok merak ediyorum ama pazartesi kadar beklicem bide sana bişey sorucam benim son adet tarihim 28 Kasım yani bugün aslında 28. Günüm nasıl oluyor anlamadım gitti programa göre de pazartesi adet günüm

Sen adetin kaçıncı gününde çatlatma iğnesi yaptın çatlatma iğnesinden 14 gün sonra adet olman gerektigi için 14 gün sonrası gecikme sayılıyor çünkü normal de de yumurta catladiktan 14 gün sonra adet görürsün

Sen adetin kaçıncı gününde çatlatma iğnesi yaptın çatlatma iğnesinden 14 gün sonra adet olman gerektigi için 14 gün sonrası gecikme sayılıyor çünkü normal de de yumurta catladiktan 14 gün sonra adet görürsün
7. Günü iğne oldun yani 9.igne vurdum

Sonuç ne oldu şimdi kafam durdu benim artık

Programa göre değil işte iğne olduktan sonra 14 15 gün sonra adet görmen gerekiyor ben Ekim'de iğneden sonra 14.gun adet gördüm adet tarihime 4 gün v

Programa göre değil işte iğne olduktan sonra 14 15 gün sonra adet görmen gerekiyor ben Ekim'de iğneden sonra 14.gun adet gördüm adet tarihime 4 gün vardı
O zaman hamile olmam lazım benim demi canım ayyy heyecanlandım ama sakin kalmam lazım sonrası ben çok üzülüyorum

Sende gecikme oluyor o zaman benim söylediğim normali ama gecikme olanlar da varmış 18 gün adet görmezsen kan vericeksin en mantıklısı ama şu anda test yapsan çıkar bence

Daha önce hiç hamile kaldın mi kaç yaşındasın kaçıncı denemen belirti olarak bir şey var mı

Daha önce hiç hamile kaldın mi kaç yaşındasın kaçıncı denemen belirti olarak bir şey var mı
25 yaşındaym Daha önce 1 düşük 1 kürtaj geçirdim bu 3.igne oluşum sizin ??? Psikolojik olarak bi belirtm yok şuan sadece kasıklarım ağrıyor o kadar

22 yaşındayım 2.5 yıldır istiyorum ama hiç hamile kalamadım benim de 2.igne oluşum ilk ignemde olmadı diğer ay kist olmus 1 ay bekledik gitmesi için o ara da rahim filmi cektirdim aralik ayında da tekrar denedik işte hayırlısı pko var bende

22 yaşındayım 2.5 yıldır istiyorum ama hiç hamile kalamadım benim de 2.igne oluşum ilk ignemde olmadı diğer ay kist olmus 1 ay bekledik gitmesi için o ara da rahim filmi cektirdim aralik ayında da tekrar denedik işte hayırlısı pko var bende
Himmmm anladım canım çok geçmiş olsun

Himmmm anladım canım çok geçmiş olsun
Sağol o kadar abartılicak bişey değil ya çok hafifmiş yumurtalarım falan güzel gelişiyor çok şükür ama Allah nasip etmedi henüz neyse öyle işte inşallah bu ay olucak ikimizinde ☺️☺️ kan verince haber ver bana da mutlaka

Sağol o kadar abartılicak bişey değil ya çok hafifmiş yumurtalarım falan güzel gelişiyor çok şükür ama Allah nasip etmedi henüz neyse öyle işte inşallah bu ay olucak ikimizinde ☺️☺️ kan verince haber ver bana da mutlaka
Peki canım sende haber ver

Kızlar merhaba bende 20 aralıkta iğnemi oldum bekliyorum. 😝 20mm 1 tane yumurta vardı inşallah tutmuştur 💛💛

Back
X