Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben kullandım ama gonal F ile birlikte kullandım. Gonal f 150 menopur 75 birde sabah akşam klomen içiyordum. Sadece menopur kullanımı nasıl olur bilemiyorum ama o iğne zaten yumurtaları hem büyütüp hem olgunlaştırıyor diye biliyorum. Etki göstermesi her bünye için değişir bence doktor zaten kontrolden sonra yeterli gelmezse arttırıyor dozlarıKızlar merhaba tüp bebek süreci için doktor menopur iğnesi yazdı yumurtalarım büyümesi için 5 günlük bir iğne herğün 450 doz yapılıcak daha önce kullanan varmı etkisi nedir ne sürede etki gösterir bilgisi olan yazarmı
Menopur daha etkili diye biliyorum ben gonal F ile birlikte kullanıyordum 2 hormon var gonal F te tek hormonKızlar merhaba tüp bebek süreci için doktor menopur iğnesi yazdı yumurtalarım büyümesi için 5 günlük bir iğne herğün 450 doz yapılıcak daha önce kullanan varmı etkisi nedir ne sürede etki gösterir bilgisi olan yazarmı
Menopur kullandığında daha kaliteli yumurtam oluştu beslenmemde daha düzenliydi hangisi etkili oldu ya da hepsi mi bilmiyorum ama gonalften daha olumlu sonuçlar verdi bana. Bazı kişilerde gonalf daha etkili değişiyorKızlar merhaba tüp bebek süreci için doktor menopur iğnesi yazdı yumurtalarım büyümesi için 5 günlük bir iğne herğün 450 doz yapılıcak daha önce kullanan varmı etkisi nedir ne sürede etki gösterir bilgisi olan yazarmı
Ben kullandım ama gonal F ile birlikte kullandım. Gonal f 150 menopur 75 birde sabah akşam klomen içiyordum. Sadece menopur kullanımı nasıl olur bilemiyorum ama o iğne zaten yumurtaları hem büyütüp hem olgunlaştırıyor diye biliyorum. Etki göstermesi her bünye için değişir bence doktor zaten kontrolden sonra yeterli gelmezse arttırıyor d
Bana advancedplus ve diofol verdiMenopur kullandığında daha kaliteli yumurtam oluştu beslenmemde daha düzenliydi hangisi etkili oldu ya da hepsi mi bilmiyorum ama gonalften daha olumlu sonuçlar verdi bana. Bazı kişilerde gonalf daha etkili değişiyor
Benim yumurta toplama işlemim daha yeni oldu. Transfer bir sonraki ay. Gonalf de iğne oda yumurta büyütmek için kullanılıyorPeki bu kulandıklarınızdan sonra gebelik oldumu birde gonal f nedir aceba oda iğne mi benim doktorum bana ekstra olarak adevancedplus ve dioFol verdi
Merhaba gebelik oldu muBenim yumurta toplama işlemim daha yeni oldu. Transfer bir sonraki ay. Gonalf de iğne oda yumurta büyütmek için kullanılıyor
Ben transferi daha yeni olabildim 19 şubattaMerhaba gebelik oldu mu
Ben genetik sonuçlarını bekliyorum ondan sonra sağlıklı gelenle transfer olacağım inşallah. Sizin transferiniz nasıl oldu ilaçla mı doğal siklus mu hangi ilaçları kullanıyorsunuz birde nerde tedavi görüyorsunuzBen transferi daha yeni olabildim 19 şubattainşallah güzel haberi verebilirim
siz hangi aşamadasınız
Merhaba yumurtalarınız büyüdü mü transfer oldunuz mu Banada sadece menopur verdi doktorKızlar merhaba tüp bebek süreci için doktor menopur iğnesi yazdı yumurtalarım büyümesi için 5 günlük bir iğne herğün 450 doz yapılıcak daha önce kullanan varmı etkisi nedir ne sürede etki gösterir bilgisi olan yazarmı