As6 Aktif Üye Kayıtlı Üye 7 Ekim 2021 804 370 53 33 18 Temmuz 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi As6 #1 Merhaba kızlar. Catlatma ignesiyle hamile kalanlar varmı bende düşünüyorum da Igneyi vurunca birden fazla yumurta çatlama olasılığı varmış dogrumu merak ediyorum
Merhaba kızlar. Catlatma ignesiyle hamile kalanlar varmı bende düşünüyorum da Igneyi vurunca birden fazla yumurta çatlama olasılığı varmış dogrumu merak ediyorum
S Sevde Kurban Aktif Üye Kayıtlı Üye 7 Mart 2021 900 164 53 34 18 Temmuz 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi As6 #2 As6 .!.: Merhaba kızlar. Catlatma ignesiyle hamile kalanlar varmı bende düşünüyorum da Igneyi vurunca birden fazla yumurta çatlama olasılığı varmış dogrumu merak ediyorum Genişletmek için tıkla... Kaç adet yumurta oluştu ise olur sağlıklı yumurtalar gebe kalmaya yeterli.
As6 .!.: Merhaba kızlar. Catlatma ignesiyle hamile kalanlar varmı bende düşünüyorum da Igneyi vurunca birden fazla yumurta çatlama olasılığı varmış dogrumu merak ediyorum Genişletmek için tıkla... Kaç adet yumurta oluştu ise olur sağlıklı yumurtalar gebe kalmaya yeterli.