- Konu Sahibi sevonunkalbi
hayırlı haberlerini bekliyoruzBizim ilk denememiz 12 günüm bu gün
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlı haberlerini bekliyoruzBizim ilk denememiz 12 günüm bu gün
benim de 12.gün sabah idrar testim negatif ti ama göğüslerimde ağrı karnımda ağrı var sizde ne belirtiler var acaba yada test yaptınız mıBizim ilk denememiz 12 günüm bu gün
Aşıların da tutma olasılığı normal cinsel ilişkiden pek bir farkı yokmuş diye duymuştum. Özel değilse sorununuz nedir acaba?medipol gonca hanımda mı ?
ben bır sne önce yaptırdım 30 bin tuttu , mikro çip aşılama gonal f iğne verdi onları vurulduktan sonra aşıalama yaptı .
günahları boynuna ilk aşılama tutmuyo genelde dıyorlar ıkıncıye yaptıralım dıye ama merak ettiklerin varsa sor . aşılama süreci her yerde aynı![]()
Test yapmaya korkuyorum :)hayırlı haberlerini bekliyoruz
Negatifi görürm diye elim hiç gitmiyor yapmaya test benim kasıklarımda ağrı var sadece başka bir şey yok mallesefbenim de 12.gün sabah idrar testim negatif ti ama göğüslerimde ağrı karnımda ağrı var sizde ne belirtiler var acaba yada test yaptınız mı
yok yapma daha benim 12.günde bile negatifNegatifi görürm diye elim hiç gitmiyor yapmaya test benim kasıklarımda ağrı var sadece başka bir şey yok mallesef
Ay walla mı pozitife döner mi ki acaba seninyok yapma daha benim 12.günde bile negatif
dönebilir çünkü çok erken daha idrar için ama ben içimde kalmasın dedim bir defa yaptımAy walla mı pozitife döner mi ki acaba senin
Allahım amin amin çok amindönebilir çünkü çok erken daha idrar için ama ben içimde kalmasın dedim bir defa yaptım
az önce bunu yaptım bir tarafıda kop koyu kaldı öyle testmi bozuk anlamadımAllahım amin amin çok amin
Test bozukta olabilir ne durumdasın şıanaz önce bunu yaptım bir tarafıda kop koyu kaldı öyle testmi bozuk anlamadım
göğüs hassasiyetim varTest bozukta olabilir ne durumdasın şıan
İnanırmısın bu gün 14 günüm kasık ağrısı yine devam ediyor ve göğüs hassasiyeti benim de başladı psikoljik yafa reglim kapıdagöğüs hassasiyetim var
benim 1 hafta oldu başlayalı göğüs hassasiyeti ama ilk hafta kasıklarım çok ağrıyor du şimdi kasık ağrım biti adetime de daha varİnanırmısın bu gün 14 günüm kasık ağrısı yine devam ediyor ve göğüs hassasiyeti benim de başladı psikoljik yafa reglim kapıda![]()
Aşıların da tutma olasılığı normal cinsel ilişkiden pek bir farkı yokmuş diye duymuştum. Özel değilse sorununuz nedir acaba?