• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar aşılama hakkında fikir

medipol gonca hanımda mı ?

ben bır sne önce yaptırdım 30 bin tuttu , mikro çip aşılama gonal f iğne verdi onları vurulduktan sonra aşıalama yaptı .
günahları boynuna ilk aşılama tutmuyo genelde dıyorlar ıkıncıye yaptıralım dıye ama merak ettiklerin varsa sor . aşılama süreci her yerde aynı :(
Aşıların da tutma olasılığı normal cinsel ilişkiden pek bir farkı yokmuş diye duymuştum. Özel değilse sorununuz nedir acaba?

Eklentiler

• 50C50862-AEE2-450E-8902-E662469A4A61.webp
    50C50862-AEE2-450E-8902-E662469A4A61.webp
    149,9 KB · Görüntüleme: 11
  • IMG_5158.webp
    IMG_5158.webp
    31,4 KB · Görüntüleme: 11
İnanırmısın bu gün 14 günüm kasık ağrısı yine devam ediyor ve göğüs hassasiyeti benim de başladı psikoljik yafa reglim kapıda 😂🥹🥹
benim 1 hafta oldu başlayalı göğüs hassasiyeti ama ilk hafta kasıklarım çok ağrıyor du şimdi kasık ağrım biti adetime de daha var

Aşıların da tutma olasılığı normal cinsel ilişkiden pek bir farkı yokmuş diye duymuştum. Özel değilse sorununuz nedir acaba?

kesinlikle öyle normal birliktelikten bi farkı yok , malesef bi sorunum yok ne eşimde ne de bende yaşım 37 olduğu için aşılama denedik şimdi ikinci demeye hazıırlanıyoruz sonra tüp bebek :(

Back
X