Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar 1 senedir çocuk olmuyor . Ovitrelle yaptırdım 6 . Günüm çok ilişkiye giremedik eşim askeri personel sık çalışıyor çok kaşık ağırlarım var ve beyaz akıntım var sizce hamile miyim
Kızlar 1 senedir çocuk olmuyor . Ovitrelle yaptırdım 6 . Günüm çok ilişkiye giremedik eşim askeri personel sık çalışıyor çok kaşık ağırlarım var ve beyaz akıntım var sizce hamile miyim
Şuan bunu bilmek için çok erken. Benimde eşim askeri personel ben bir gün ilişki bir gün mola şeklinde ilerledim hatta iki gün üst üste nöbet gelmişti dua ettim biri iptal olsun diye . Ama ben o ay gebe kaldım
Şuan bunu bilmek için çok erken. Benimde eşim askeri personel ben bir gün ilişki bir gün mola şeklinde ilerledim hatta iki gün üst üste nöbet gelmişti dua ettim biri iptal olsun diye . Ama ben o ay gebe kaldım
Aklınızda bulunsun ilişki sonrası belinizin altına yastık koyun 30 dakika kadar öyle kalın. İnşallah nasibinizde var ise hayırlısı ile Rabbim hayırlı şekilde nasip etsin tez vakitte