- 5 Eylül 2023
- 151
- 39
- 18
- 28
- Konu Sahibi dyt_725495
-
Ben letu kullandım 5 gün günde 2 kere sonra fostimon iğne kullandım bugün 2. yi vuruldum yarın kontrole gideceğimKızlar bu ay klomen kullanıp çatlatma iğnesi olan var mı birbirimize destek olalım ????
Bende klomen+ çatlatma bugün 8. GünümKızlar bu ay klomen kullanıp çatlatma iğnesi olan var mı birbirimize destek olalım ????
Canımm 14. Günde test yapacaksın değil mi güzel haberler alırız inşallahBende klomen+ çatlatma bugün 8. Günüm
İnşallah zaman geçmiyor amaCanımm 14. Günde test yapacaksın değil mi güzel haberler alırız inşallah
Benim içinde canım emin ol gün sayıyorumİnşallah zaman geçmiyor ama
Senin kaçıncı günün bugunBenim içinde canım emin ol gün sayıyorum
Öyle bir şey mümkün mi belirti hissetmediniz miBu ay 2 yumurtam oluştu ve çatlama iğnesi oldum.10 gün geçti ve dün öğrendim ki 2 yumurta da çatlamamış aylardır ilk kez böyle bişey başıma geldi
Ateş hiç artmadı o şekilde şüphelendim.Aylardır ateş takibi de yapıyorumÖyle bir şey mümkün mi belirti hissetmediniz mi
Benim doktorum çatlama kontrolü için çağırmadı ama iğne vurulduktan 48 saat sonra şiddetli kaşık ağrısı hissettim batmalar şeklinde ve akıntılarım oldu bu yüzden şüphelenmedim açıkçası kontrol ettirmeli miydim sizce?Ateş hiç artmadı o şekilde şüphelendim.Aylardır ateş takibi de yapıyorum
Ben hiç ettirmedim zaten ateş takibi de yaptığım için rahattım.bu 36.satten sonraki gün ateş artmadı ordan işkillendim ve progesteron baktımBenim doktorum çatlama kontrolü için çağırmadı ama iğne vurulduktan 48 saat sonra şiddetli kaşık ağrısı hissettim batmalar şeklinde ve akıntılarım oldu bu yüzden şüphelenmedim açıkçası kontrol ettirmeli miydim sizce?
Canım oncesinde 3 gün önce ilişki gerekiyor. Eşinde taze sperm biriksin diye.Merhaba arkadaşlar iki ay önce letu kullandım olumsuz sonuç oldu sonra diğer ay şehir dışındaydı doktoruma gidemedim regli oldum ve on gün sonra yoğun kanamam oldu parçalı bu ay tekrar adetimin ikinci günü gittim rahim duvarına incelmiş gene letu verdi sabah akşam 5gun kullandım kontrole gittim sag tarafta 14 mm yumurtam olmuş iki gün sonra gel bakalım hem rahim kalınlaşması için ilaç hem de iğne vuralım çatlaması için dedi bugün sağ kasığımda ağrı ve batma oldu iki gündür kahve rengi lekelenme oluyor yarın gidicem bakalım ne olucak siz neler yaşadınız
Birde iğne sonrası 36 saatdeb sonra ilişki demiş herkes ama ben bazı yerlerde okudum incd öncesi ve sonrası değerlendirdim yazmış sizler nasıl değerlendirdiniz
Öncesinde ilişki demedi doktor bugün saat sabah 10.00da iğne vuruldum bakalımCanım oncesinde 3 gün önce ilişki gerekiyor. Eşinde taze sperm biriksin diye.
İğneden 36 saat sonra ilişki.
Sonraki günler de 2 güne bir iliski tavsiye ediliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?