Bende klomen kullandim catlatma ignesi oldum. Bu gün 3. Gunum beklemedeyim. Igneyi olucam gun benimde olmustu ufak ufak agrilarim. 20mm idi benim yumurtam bi tane var demisti doktor. Igneden sonraki degerlendirmelerini aksatma insallah tutar. Ikimizinkide bu ayKızlar merhaba femara kullandım. çarşamba günü yumurtanın biri 15 mm di Yarın için çatlatma iğnesi verdi doktor ama dünden beridir kasıklarım adet olucakmışım gibi ağrıyor yaşayan varmı
İnşallah canım benimBende klomen kullandim catlatma ignesi oldum. Bu gün 3. Gunum beklemedeyim. Igneyi olucam gun benimde olmustu ufak ufak agrilarim. 20mm idi benim yumurtam bi tane var demisti doktor. Igneden sonraki degerlendirmelerini aksatma insallah tutar. Ikimizinkide bu ay
Doktorun saat verdi miİnşallah canım benim
İğne için miDoktorun saat verdi mi
Igneden sonra iliski icinİğne için mi
Pazar sabah 10 dediIgneden sonra iliski icin
Hmm insallah tutar. Hayirlisiyla olur.Pazar sabah 10 dedi
İnşallah senin de canımHmm insallah tutar. Hayirlisiyla olur.
7-14 mm arası büyüyor kendi kendine çatlayabilir tabii ki mesela benimki bugün çatlıyor galiba onun ağrısı var ama biz yine de iğneyi yapalım garanti olsun dedi hayırlısı olsun inşallah canımBende klomen kullandım bu ay kızlar. İki tane 11 mm bitane de 13 mm yumurtam vardı geçen cumartesi. Bakalım yarın kontrolüm var belkide bana da verir çatlatma iğnesi yarın. Sizce geçen cumartesiden beri kaç mm olmuştur yumurtalar kendi çatlama ihtimali yok mu
Bende dün ve ondan önceki gün sanki çatladı gibi hissettim karnımda belimde ciddi ağrı ve hassasiyet vardı yeni yeni geçer gibi oldu bende çatlamasından şüphelendim ilişki de oldu o günlerde bakalım inşallah hayırlı haberler alırız hepimiz7-14 mm arası büyüyor kendi kendine çatlayabilir tabii ki mesela benimki bugün çatlıyor galiba onun ağrısı var ama biz yine de iğneyi yapalım garanti olsun dedi hayırlısı olsun inşallah canım
İnşallahBende dün ve ondan önceki gün sanki çatladı gibi hissettim karnımda belimde ciddi ağrı ve hassasiyet vardı yeni yeni geçer gibi oldu bende çatlamasından şüphelendim ilişki de oldu o günlerde bakalım inşallah hayırlı haberler alırız hepimiz
İğneyi kaç mm de vuruyorlar acaba7-14 mm arası büyüyor kendi kendine çatlayabilir tabii ki mesela benimki bugün çatlıyor galiba onun ağrısı var ama biz yine de iğneyi yapalım garanti olsun dedi hayırlısı olsun inşallah canım
Benim 19 mm idiİğneyi kaç mm de vuruyorlar acaba
Benim çatlamış canım bugun kontrolüm vardı kendisi çatlamış hatta şuan21 mm dedi sanırım :) tek yumurtam çatlamış tüm umudumuz bu bakalım bekleyip göreceğiz dediBenim 19 mm idi
Peki doktor ilişki için ne dediBenim çatlamış canım bugun kontrolüm vardı kendisi çatlamış hatta şuan21 mm dedi sanırım :) tek yumurtam çatlamış tüm umudumuz bu bakalım bekleyip göreceğiz dedi
Ne zaman yaniPeki doktor ilişki için ne dedi
Bu 3 gün kesin olsun dedi. Bugun yarın pazartesi gerisi de bekliceksiniz ona göre regl zamanını bende düzensizlik te vardı bazen oluyodu ona göre test yapabilirsiniz ya da kan verirsiniz şuan olmaması için bir sebep yok dediPeki doktor ilişki için ne dedi
Bide yumurta çatladığı güne denk getirmek önemli dedi. O günleri değerlendirdiniz mi dedi iki üç gün öncesine denk gelmiştir yumurtanız çatlamış ağrı oldumu kasıkta baya dedi ki olmuştu benim baya denk gelmiş oldu ozamanı değerlendirmiştikNe zaman yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?