E ezgiya Üye Kayıtlı Üye 21 Haziran 2023 43 9 6 24 12 Kasım 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi ezgiya #21 Brc_99 .!.: Bide yumurta çatladığı güne denk getirmek önemli dedi. O günleri değerlendirdiniz mi dedi iki üç gün öncesine denk gelmiştir yumurtanız çatlamış ağrı oldumu kasıkta baya dedi ki olmuştu benim baya denk gelmiş oldu ozamanı değerlendirmiştik Genişletmek için tıkla... İyi bari canım hadi hayırlısı olsun inşallah
Brc_99 .!.: Bide yumurta çatladığı güne denk getirmek önemli dedi. O günleri değerlendirdiniz mi dedi iki üç gün öncesine denk gelmiştir yumurtanız çatlamış ağrı oldumu kasıkta baya dedi ki olmuştu benim baya denk gelmiş oldu ozamanı değerlendirmiştik Genişletmek için tıkla... İyi bari canım hadi hayırlısı olsun inşallah
Brc_99 Aktif Üye Kayıtlı Üye 31 Ekim 2023 1.174 922 43 12 Kasım 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi ezgiya #22 ezgiya .!.: İyi bari canım hadi hayırlısı olsun inşallah Genişletmek için tıkla... Amin canım inşallah hayırlısı ne ise o olsun hepimiz için
ezgiya .!.: İyi bari canım hadi hayırlısı olsun inşallah Genişletmek için tıkla... Amin canım inşallah hayırlısı ne ise o olsun hepimiz için
E ezgiya Üye Kayıtlı Üye 21 Haziran 2023 43 9 6 24 18 Kasım 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi ezgiya #23 Brc_99 .!.: Amin canım inşallah hayırlısı ne ise o olsun hepimiz için Genişletmek için tıkla... Sonuç ne canım bi gelişme varmı
Brc_99 .!.: Amin canım inşallah hayırlısı ne ise o olsun hepimiz için Genişletmek için tıkla... Sonuç ne canım bi gelişme varmı
Brc_99 Aktif Üye Kayıtlı Üye 31 Ekim 2023 1.174 922 43 18 Kasım 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi ezgiya #24 ezgiya .!.: Sonuç ne canım bi gelişme varmı Genişletmek için tıkla... Canım beklemedeyim hala regle 8 gün var kasık ağrısı bel ağrısı falan da var
ezgiya .!.: Sonuç ne canım bi gelişme varmı Genişletmek için tıkla... Canım beklemedeyim hala regle 8 gün var kasık ağrısı bel ağrısı falan da var
E ezgiya Üye Kayıtlı Üye 21 Haziran 2023 43 9 6 24 18 Kasım 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi ezgiya #25 Brc_99 .!.: Canım beklemedeyim hala regle 8 gün var kasık ağrısı bel ağrısı falan da var Genişletmek için tıkla... Benim bugün çok bulantım oldu ve hastaneye gittim sonuç pozitif rabbim sana da nasip eder inşallah
Brc_99 .!.: Canım beklemedeyim hala regle 8 gün var kasık ağrısı bel ağrısı falan da var Genişletmek için tıkla... Benim bugün çok bulantım oldu ve hastaneye gittim sonuç pozitif rabbim sana da nasip eder inşallah
Brc_99 Aktif Üye Kayıtlı Üye 31 Ekim 2023 1.174 922 43 18 Kasım 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi ezgiya #26 ezgiya .!.: Benim bugün çok bulantım oldu ve hastaneye gittim sonuç pozitif rabbim sana da nasip eder inşallah Genişletmek için tıkla... Çok mutlu oldum sağlıkls gelsin inşallah kuzumm
ezgiya .!.: Benim bugün çok bulantım oldu ve hastaneye gittim sonuç pozitif rabbim sana da nasip eder inşallah Genişletmek için tıkla... Çok mutlu oldum sağlıkls gelsin inşallah kuzumm
E ezgiya Üye Kayıtlı Üye 21 Haziran 2023 43 9 6 24 18 Kasım 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi ezgiya #27 Brc_99 .!.: Çok mutlu oldum sağlıkls gelsin inşallah kuzumm Genişletmek için tıkla... İnşallah darısı sana olsun inşallah
Brc_99 .!.: Çok mutlu oldum sağlıkls gelsin inşallah kuzumm Genişletmek için tıkla... İnşallah darısı sana olsun inşallah