Çatlatma iğnesi

esra kabak

Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2023
222
130
23
32
çatlatma iğnesi vuruldum bütün 14.gün sün akşam küçük bir lekelenme oldu devamı gelmedi sadece göğsümde hassasiyet yaşadım bugünde erken gebelik testi yaptım çok silik bir çizgi çıktı gebelik olabilir mi IMG_2883.webp

çatlatma iğnesi vuruldum bütün 14.gün sün akşam küçük bir lekelenme oldu devamı gelmedi sadece göğsümde hassasiyet yaşadım bugünde erken gebelik testi yaptım çok silik bir çizgi çıktı gebelik olabilir mi Eki Görüntüle 3352471
Çatlama iğnesi nasıl oluyor yani devlet yapıyormu .mesela ben istesem acaba doktor dan verir.i nasıl bir şey değildir bana sadece vitamini işte imom diye bir ilaç verdim

Çatlama iğnesi nasıl oluyor yani devlet yapıyormu .mesela ben istesem acaba doktor dan verir.i nasıl bir şey değildir bana sadece vitamini işte imom diye bir ilaç verdim
Önce klomen veriyor yumurtaları büyütmek için büyüdüğündede ovitrella diye bi iğne vuruyor ardından 36 saat sonra ilişki Devlet yapıyormu bilmiyorum ilk kez deneme yaptık özelde

Merhaba arkadaşlar ben pazartesi günü iğne vurdum çatlatma iğnesi ve çarşamba günü ilişki verdi doktorum kasıklarımda sürekli dinmeyen ağırlar var ve beyaz yapışkan şekilde akıntım var ve vajinada aşırı kaşıntı var normal mi benimle aynı durumda olan var mı veya yaşayan

Merhaba arkadaşlar ben pazartesi günü iğne vurdum çatlatma iğnesi ve çarşamba günü ilişki verdi doktorum kasıklarımda sürekli dinmeyen ağırlar var ve beyaz yapışkan şekilde akıntım var ve vajinada aşırı kaşıntı var normal mi benimle aynı durumda olan var mı veya yaşayan
Yumurtaniz çatlamıştır.. o ağrı normal yani..

Merhaba arkadaşlar ben geçen pazartesi çatlatma iğnesi yaptım ve bugün tam 7 günüm ilişki esnasında yumurtalığım aşırı ağrı yaptığı için ilişki isteksizliği var bu konuda bilgi sahibi olan var mı acaba

Önce klomen veriyor yumurtaları büyütmek için büyüdüğündede ovitrella diye bi iğne vuruyor ardından 36 saat sonra ilişki Devlet yapıyormu bilmiyorum ilk kez deneme yaptık özelde
Devlet yapmiyor canım devletteki kadin dogum doktoru uygunsa yumurtan catlamaya receteye yazip veriyor sen eczaneden aliyorsun istedigin biyerde acilde vs igneni yaptiriyosun yada karnından kendin yapiyorsun bende yeni yaptirdim yarın 4.günüm yeni fiyatida 800 tl ben oyle aldım yani 4 gun once

Ben takibi devlette yaptırdım önce klomen verdi 5 gün sonra gel dedi ne kadar büyüdüğüne baktı sonra catlatma iğnesi ve gün aşırı ilişki önerdi geçen ay ve her nekadar sonu hüsran olsada hamile kaldım

Back
X