- 14 Aralık 2023
- 222
- 130
- 23
- 32
- Konu Sahibi esra kabak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Var gibiçatlatma iğnesi vuruldum bütün 14.gün sün akşam küçük bir lekelenme oldu devamı gelmedi sadece göğsümde hassasiyet yaşadım bugünde erken gebelik testi yaptım çok silik bir çizgi çıktı gebelik olabilir mi Eki Görüntüle 3352471
Hayırlı sı inşallahVar gibi
Çatlama iğnesi nasıl oluyor yani devlet yapıyormu .mesela ben istesem acaba doktor dan verir.i nasıl bir şey değildir bana sadece vitamini işte imom diye bir ilaç verdimçatlatma iğnesi vuruldum bütün 14.gün sün akşam küçük bir lekelenme oldu devamı gelmedi sadece göğsümde hassasiyet yaşadım bugünde erken gebelik testi yaptım çok silik bir çizgi çıktı gebelik olabilir mi Eki Görüntüle 3352471
Önce klomen veriyor yumurtaları büyütmek için büyüdüğündede ovitrella diye bi iğne vuruyor ardından 36 saat sonra ilişki Devlet yapıyormu bilmiyorum ilk kez deneme yaptık özeldeÇatlama iğnesi nasıl oluyor yani devlet yapıyormu .mesela ben istesem acaba doktor dan verir.i nasıl bir şey değildir bana sadece vitamini işte imom diye bir ilaç verdim
İnşallah hayırlısıVar gibi
Yumurtaniz çatlamıştır.. o ağrı normal yani..Merhaba arkadaşlar ben pazartesi günü iğne vurdum çatlatma iğnesi ve çarşamba günü ilişki verdi doktorum kasıklarımda sürekli dinmeyen ağırlar var ve beyaz yapışkan şekilde akıntım var ve vajinada aşırı kaşıntı var normal mi benimle aynı durumda olan var mı veya yaşayan
Peki beyaz akıntı ve kaşıntının sebebi ne olabilir acabaYumurtaniz çatlamıştır.. o ağrı normal yani..
Bilmiyorum ki belki enfeksiyon belki başka birşey..Peki beyaz akıntı ve kaşıntının sebebi ne olabilir acaba
Akıntı oluyor ama fazla değil kalıntı olmadı bende farklı bir durum olabilirPeki beyaz akıntı ve kaşıntının sebebi ne olabilir acaba
Devlet yapmiyor canım devletteki kadin dogum doktoru uygunsa yumurtan catlamaya receteye yazip veriyor sen eczaneden aliyorsun istedigin biyerde acilde vs igneni yaptiriyosun yada karnından kendin yapiyorsun bende yeni yaptirdim yarın 4.günüm yeni fiyatida 800 tl ben oyle aldım yani 4 gun onceÖnce klomen veriyor yumurtaları büyütmek için büyüdüğündede ovitrella diye bi iğne vuruyor ardından 36 saat sonra ilişki Devlet yapıyormu bilmiyorum ilk kez deneme yaptık özelde