Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kasık ağrısından dolayı olmuştu evet. Belirtileriniz devam ediyo mu kasık ağrısı. Adet olacak gibi oluyor muMerhaba arkadaşlar ben geçen pazartesi çatlatma iğnesi yaptım ve bugün tam 7 günüm ilişki esnasında yumurtalığım aşırı ağrı yaptığı için ilişki isteksizliği var bu konuda bilgi sahibi olan var mı acaba
Merhabalar aynı şekilde ben de Ağrı hissettim benim de 6.günüm. Bilgi sahibi biri varsa aydınlatırsa sevinirimMerhaba arkadaşlar ben geçen pazartesi çatlatma iğnesi yaptım ve bugün tam 7 günüm ilişki esnasında yumurtalığım aşırı ağrı yaptığı için ilişki isteksizliği var bu konuda bilgi sahibi olan var mı acaba
Ayın 20 de adet olmam lazımdı 1 gün gecikti ama sanki adet olacakmışım gibi sızlanalar oluyor bilmiyorum inşallah yanılıyorumdur rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah en hayırlısı neyse hakkımızda olsun 2 senedir evliyim eşimde bende çok ama çok istiyoruz hayal kırıklığına uğramak istemiyoruzKasık ağrısından dolayı olmuştu evet. Belirtileriniz devam ediyo mu kasık ağrısı. Adet olacak gibi oluyor mu
Senin göğüslerde büyüme ve damarlarda yeşilimsi belirginleşme var mıMerhabalar aynı şekilde ben de Ağrı hissettim benim de 6.günüm. Bilgi sahibi biri varsa aydınlatırsa sevinirim
Büyüme var biraz ama damar belirginleşmesi yok, sende var sanırım iğne etkisi geçmiş midir acaba 10 gün olmadı benim daha. 14ünde iğne oldum.Senin göğüslerde büyüme ve damarlarda yeşilimsi belirginleşme var mı
Merhaba canım sen ayın kaçında iğne olmuştun? Yarın tekrarla bence inşallah vardırKızlar ben 9 gün önce çatlatma iğnesi oldum az önce dayanamayıp erken test yaptım adetime 3 gün var sizce gebelik varmıdır
14 aralıkta iğne oldum canımMerhaba canım sen ayın kaçında iğne olmuştun? Yarın tekrarla bence inşallah vardır![]()
Merhaba canım sonuç ne oldu sendeKızlar ben 9 gün önce çatlatma iğnesi oldum az önce dayanamayıp erken test yaptım adetime 3 gün var sizce gebelik varmıdır
Yaaaa çok sevindim Allahım hayırlı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin darısı bana inşallahŞimdi bi saat önce kan verdim 1121
Canım öncelikle inşallah rabbim sana da nasip eder şimdi ben ilk defa çatlatma iğnesi oldum adetimin 12 günü gittiğimde bir adet yumurtam büyümüş 21 mm olmuştu bir gün sonra çatlatma iğnesi vuruldum iğneden tam 36 saat sonra ilişkiye girdim bir kez sonra ki günler de kendi istediğim zaman ilişkiye girdim iğneden 10 gün sonra da testte öğrendim canım bu şekilde ol
Canım öncelikle inşallah rabbim sana da nasip eder şimdi ben ilk defa çatlatma iğnesi oldum adetimin 12 günü gittiğimde bir adet yumurtam büyümüş 21 mm olmuştu bir gün sonra çatlatma iğnesi vuruldum iğneden tam 36 saat sonra ilişkiye girdim bir kez sonra ki günler de kendi istediğim zaman ilişkiye girdim iğneden 10 gün sonra da testte öğrendim canım bu şekilde olduCanım öncelikle inşallah rabbim sana da nasip eder şimdi ben ilk defa çatlatma iğnesi oldum adetimin 12 günü gittiğimde bir adet yumurtam büyümüş 21 mm olmuştu bir gün sonra çatlatma iğnesi vuruldum iğneden tam 36 saat sonra ilişkiye girdim bir kez sonra ki günler de kendi istediğim zaman ilişkiye
Çok sevindim senin adına gerçekten inşallah bende de tutmuştur, bende senin gibi yapmışım o zaman 36 saat sonra ilişki ve daha sonrasında gün aşırı şeklinde. Peki ne kadar süredir bekliyordun herhangi bir rahatsızlığın var mıydı bende minik minik pcoslar varCanım öncelikle inşallah rabbim sana da nasip eder şimdi ben ilk defa çatlatma iğnesi oldum adetimin 12 günü gittiğimde bir adet yumurtam büyümüş 21 mm olmuştu bir gün sonra çatlatma iğnesi vuruldum iğneden tam 36 saat sonra ilişkiye girdim bir kez sonra ki günler de kendi istediğim zaman ilişkiye girdim iğneden 10 gün sonra da testte öğrendim canım bu şekilde oldu
Canım sende sonuçlar ne olduAynı gün olmuşuzgüzel sonuçlar alırız umarım
![]()
Bi rahatsızlığım yoktu Nisan ayında bi kaybım oldu gelişemedi kürtaj oldum sonra normal kalamadım doktoruma girdim son adet günümün 3. Günü biraz pcos var gibi demişti çatlatma iğnesi deneyelim dedi ve iğne tuttu canımÇok sevindim senin adına gerçekten inşallah bende de tutmuştur, bende senin gibi yapmışım o zaman 36 saat sonra ilişki ve daha sonrasında gün aşırı şeklinde. Peki ne kadar süredir bekliyordun herhangi bir rahatsızlığın var mıydı bende minik minik pcoslar var
Hamişlerin duası kabul olurmuş banada dua edinBi rahatsızlığım yoktu Nisan ayında bi kaybım oldu gelişemedi kürtaj oldum sonra normal kalamadım doktoruma girdim son adet günümün 3. Günü biraz pcos var gibi demişti çatlatma iğnesi deneyelim dedi ve iğne tuttu canım