- 9 Ocak 2015
- 7.689
- 5.981
- 448
- Konu Sahibi poncikhafiz
11 12 de golge bile olur . O kadarda su iciyorum. Benden cikmiyor hcg.Evet 10. Güne göre normal
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
11 12 de golge bile olur . O kadarda su iciyorum. Benden cikmiyor hcg.Evet 10. Güne göre normal
Bence var gibi beb gördüm çünkü. Bende 7 Ocak saat 13:00’de iğnemi oldum ne zaman başlasam test yapmaya çok heyecanlıyımTestımı çekmeceye koymustm böyle olmus
Guzel olmus valla. Yarin devam :) Allahtan umit kesilmez.. belirti filan aramiyorum kizim disinda 3 gebelikte de hic belirti yasamadim. Taki 6. Haftadan sonra. Tabi herkes kendini bilir . Ben de oyle oluyor.Testımı çekmeceye koymustm böyle olmus
Bende de bısey yok belirti namına ki ben çok ağır yaşarım regli belirtileriniGuzel olmus valla. Yarin devam :) Allahtan umit kesilmez.. belirti filan aramiyorum kizim disinda 3 gebelikte de hic belirti yasamadim. Taki 6. Haftadan sonra. Tabi herkes kendini bilir . Ben de oyle oluyor.
1haftadan sonra başla bence iğne etkisi kaçıncı gün gıdıyor görürsün ki tekrar pozitif gördüğünde ıkılemde kalmazsınBence var gibi beb gördüm çünkü. Bende 7 Ocak saat 13:00’de iğnemi oldum ne zaman başlasam test yapmaya çok heyecanlıyım
Gunaydin. Nasilsin.. seni merak ettim var mi guzel haber1haftadan sonra başla bence iğne etkisi kaçıncı gün gıdıyor görürsün ki tekrar pozitif gördüğünde ıkılemde kalmazsın
Maalesef kocaman negatifGunaydin. Nasilsin.. seni merak ettim var mi guzel haber![]()
13. Gün
TUp bebek denediniz mi. Bilinen sorun var mi peki.. benimde 1 mucizem var onun disinda hamile kalmadim. Istanbuldayim.medipol. sisli memorial .florance ve bir kac ozel dra gittim cok para ve emek harcadim gercekten. Testler vs vs.. ama sorun bulunmadi.. ama ben hamile kalamiyorum..Güzel haberi hiç bir zaman alamayacakmişim günü geliyor 8 yıl oldu![]()
Tekrar deneyecek mi dr. Bana 1 2 kez daha asilamayi hak ediyorsunuz dedi ..Bu ay ilk defa femera gonalf ovitrelle ile tedavi denedik oda olmadı
Az kalmış ama kaçıncı gündüyok benim vucut atmiyor igneyi.
3 ocakta igne oldum canim. Ignenin 11. Asilamanin 9. Gunu. Olsaydi koyulasirdi.Az kalmış ama kaçıncı gündü