- 2 Kasım 2023
- 210
- 35
- 18
- 30
- Konu Sahibi poncikhafiz
Bence daha erken senın içinde bnm içinde adet olmadgmz sürece ihtımal var umutsuz olma3 ocakta igne oldum canim. Ignenin 11. Asilamanin 9. Gunu. Olsaydi koyulasirdi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence daha erken senın içinde bnm içinde adet olmadgmz sürece ihtımal var umutsuz olma3 ocakta igne oldum canim. Ignenin 11. Asilamanin 9. Gunu. Olsaydi koyulasirdi.
Gece gece aklima takildi sayfalari okuyordum yine. Biz de morfoloji 3 cikmisti.. sayi hiz vs iyi diye ustunde durmadi.. ama ben gebe kalamamayi biyere baglamak istiyorumBence daha erken senın içinde bnm içinde adet olmadgmz sürece ihtımal var umutsuz olma
Yumurtalamadan sonra genel 10 14 gun arasi olunur..benim daha oncelerde de gecikme olmamisti.. olursun bugun yarinİğnenin 14. Günü adet mi olmak gerekıyor yoksa illa kendi günümüzde mi olmaylıyız canım bılıyor musun
Benim yarin test gunum. Cuma da adet gunum gorunuyor.. 13. Gun asilamam oldugu icin tutarli aslinda.. zaten 27 30 arasi degisiyor adet gunumİğnenin 14. Günü adet mi olmak gerekıyor yoksa illa kendi günümüzde mi olmaylıyız canım bılıyor musun
Dr ultrasonda gordugu icin testlere ne kadar guvenilir bilmiyorum.. catlatma ignesi olduysan o nedenle test su an pozitif olabilir. Olmadiysan sen garantiye al.. iliskiye devam et birkackez dahakızlar merhaba ben ilk defa bu ay femera ve ovitrella kullandım 12.01.2024 cuma gunu doktora gittim biri 21 mm ulasan 2 tane yumurtam vardı o gun 11 de çatlatma iğnesi oldum 36 saat sonra ilişki onermişti. Şimdi benim kafama takılan şu ben cuma gunu doktordan geldiğimde ovülasyon testi yaptığımda yumurtladığımı göremedim yani t cizgisi hiç yok gibiydi neredeyse ama doktor yumurtan gelişmiş demişti. neyse biz doktorun onerdiği gibi herşeye uyduk ama ben bugun yani pazartesi günü merakımdan tekrar ovulasyon testi yaptım bu sefer t cizgisi c kadar koyuydu yani ben acaba yeni mi yumurtladım yoksa iğne etkisimi yada cuma gunu doktor yumurtlamışşsın demesine rağmen neden ovullasyon testinde goremedim kafam cok karıştı beni aydınlatabilir misiniz birşeyleri yanlış mı yaptım
Bende normalde 30 günde olurm da tedaviyle erken yumurtladım malum adetinde erken gelmesi lazım aslındaBenim yarin test gunum. Cuma da adet gunum gorunuyor.. 13. Gun asilamam oldugu icin tutarli aslinda.. zaten 27 30 arasi degisiyor adet gunum
Çok şükür bugün olmadıkkkYumurtalamadan sonra genel 10 14 gun arasi olunur..benim daha oncelerde de gecikme olmamisti.. olursun bugun yarin
Sen bugün test yapmadın mıBenim yarin test gunum. Cuma da adet gunum gorunuyor.. 13. Gun asilamam oldugu icin tutarli aslinda.. zaten 27 30 arasi degisiyor adet gunum
kos koss eve geldim test yaptim 5 dkda cikti... ne dersin. Emin olamiyorum... dun aksam ve sabah yaptigimda yoktuSen bugün test yapmadın mı
Emin olamiyorum yaaa. Belki cikmayan test bozuktu. Ya da az vakitle yaptim. Sabahta yaptim ilk idrarla. 5 dka icinde cikti. Ama koyulasma fark etmiyorum.Kaçıncı gün dü dün yoksa bugün tekrar olduysa olabılır
Senin de oyle olmustu.o da aklimda. Silindi bir kere cikti. Sonra yine kayboldu . Oyle hatirliyorum . Dogru dimiKaçıncı gün dü dün yoksa bugün tekrar olduysa olabılır
Evet bnm 15 bugün bekliyorum bklm test yapmıyorum 2gündrSenin de oyle olmustu.o da aklimda. Silindi bir kere cikti. Sonra yine kayboldu . Oyle hatirliyorum . Dogru dimi
YApsaydin ya alistik :) bakardikEvet bnm 15 bugün bekliyorum bklm test yapmıyorum 2gündr