• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlatma iğnesi

CerkesMaria

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2024
755
En iyi cevaplar
1
214
23
35
Merhaba aklıma takılan bir soru var yın 1'inde çatlatma iğnesi oldum ama yumurtamın çatlaması ayın 6'sında gerçekleşti normalde yarın adet olmam gerek ve hiç belirti yok ben şimdi yarın mı gebelik testi yapmalıyım yoksa ayın 6'sından itibaren sayıp yapmalıyım.

Merhaba aklıma takılan bir soru var yın 1'inde çatlatma iğnesi oldum ama yumurtamın çatlaması ayın 6'sında gerçekleşti normalde yarın adet olmam gerek ve hiç belirti yok ben şimdi yarın mı gebelik testi yapmalıyım yoksa ayın 6'sından itibaren sayıp yapmalıyım.
6sında çatladığından emin misiniz? En geç 36 saat sonra çatlıyor çünkü. Bir yanlışınız olmasın

6sında çatladığından emin misiniz? En geç 36 saat sonra çatlıyor çünkü. Bir yanlışınız olmasın
Ovulasyon testi ile kontrol ettim hep
IMG_20240206_090342.webp

hata yapmışsın çatlatma iğnesi olduktan sonra ovulasyon testini yapmanın anlamı yok testleri çöp etmişsin.
çatlatma iğnesinde lh ve hcg var. testin koyu çıkması iğneden

hata yapmışsın çatlatma iğnesi olduktan sonra ovulasyon testini yapmanın anlamı yok testleri çöp etmişsin.
çatlatma iğnesinde lh ve hcg var. testin koyu çıkması iğneden
Benim şimdi yarın adet günüm normalde kanda mi baktirmaliyim kaset teste çıkar mi

İlk defa 6.gunde catlayanı duyuyorum

6gunde yumurta kiste döner ama yada testte bi sıkıntı vardır mümkün değil 6gunde çatlaması 36 en geç 48 saattir

Ovulasyon testi ile kontrol ettim hep Eki Görüntüle 3386708
İğneden sonra 10 12 gün etkisi devam ediyor o yüzden böyle çıkmış. Bide ovulasyon yaparken hergün aynı saatlerde yapmaya dikkat edin. Sabah ilk idrar olmasın. Birde bu kadar damlatmanıza gerek yok :)
Ayın 1 inde iğne olduysan ertesi gün ilişki demiştir doktor. 3 gün sonra idrar testi yapabilirsin

Çatlatma iğnesi olduktan sonra ovülasyonla takip etmeye gerek yok. İğnede lh olduğundan ovülasyon yanlış bilgi veriyor. İğne olduğunuz günün ertesi gününden sayarak 14.gün kan verebilirsiniz :)
10. Gün vermiştim 1.81 çıkmıştı sanırım yok diye düşünüyorum çünkü vücudumda hiç belirti de yok göğüs siskinligimis bel agrisiymis uykuykus filan

Kızlar bu ayın 6 sında gece 23.de Catlatma ignesi oldum 7 gun oldu. Meraktan ilacin etkisi gitmis mi diye gebelik testi yaptim negatif cikti.etkisi bu kadar cabuk gider mi?

Back
X