- 7 Aralık 2022
- 262
- 46
- 28
- 24
- Konu Sahibi dilaraylmaz
-
Canım genelde 10.11.güne kadar sürebiliyor etkisi ben de 10.güne kadar testte silikte olsa çizgi çıkmıştı iğne etkisinden dolayıİğne 4 gününde bu şekilde çıktı biliyorum iğne etkisi ama geçmesi gerekmiyorum ilk kez tedavi olıyorum
İnşallah pozitifle sonuçlanmıştırCanım genelde 10.11.güne kadar sürebiliyor etkisi ben de 10.güne kadar testte silikte olsa çizgi çıkmıştı iğne etkisinden dolayı
Yok canım negatifti iki defa iğne denedim kasım ve aralık ayında bu ay tekrar deneyecem femara kullandım yarın doktora gidecem yumurtalar büyümüş mü diye ona göre iğne verir heralde peki sizin yumurta boyutları kaçtı iğne verdiğindeİnşallah pozitifle sonuçlanmıştır
Boyutla ilgili bişey belirtmedi pkos dedi ama benim 4 buçuk yaşında bi oğlum var ve kimyasal gebeliğim var bana olumeuz bişey demedi hiç kilo ver dedi sadece 10 günü gittiğimde bugüne göre çok iyi dedi 3 gün sonra çepırdığında çok iyi 3 tane var ihtimal bile verdi çoğul için ama düşük ihitimak çatlatma iğnesi vurdu ama ben bulunduğum ilçede bulamadım batmanda Siirt’e gittim aldım çok emek verdim inşallah hayal kırıklığına uğramam ilk kez tedavi oldumYok canım negatifti iki defa iğne denedim kasım ve aralık ayında bu ay tekrar deneyecem femara kullandım yarın doktora gidecem yumurtalar büyümüş mü diye ona göre iğne verir heralde peki sizin yumurta boyutları kaçtı iğne verdiğinde
Bana ikinci kontrol de iğne verdi ama çok zor buldumYok canım negatifti iki defa iğne denedim kasım ve aralık ayında bu ay tekrar deneyecem femara kullandım yarın doktora gidecem yumurtalar büyümüş mü diye ona göre iğne verir heralde peki sizin yumurta boyutları kaçtı iğne verdiğinde
Yaaa bende Siirt’te yaşıyorumBoyutla ilgili bişey belirtmedi pkos dedi ama benim 4 buçuk yaşında bi oğlum var ve kimyasal gebeliğim var bana olumeuz bişey demedi hiç kilo ver dedi sadece 10 günü gittiğimde bugüne göre çok iyi dedi 3 gün sonra çepırdığında çok iyi 3 tane var ihtimal bile verdi çoğul için ama düşük ihitimak çatlatma iğnesi vurdu ama ben bulunduğum ilçede bulamadım batmanda Siirt’e gittim aldım çok emek verdim inşallah hayal kırıklığına uğramam ilk kez tedavi oldum
Ben batmanda bulamadım bismil beşiri kozluk hiç biterse yoktu şans eseri bulduk ve Ogün gelip aldıkYaaa bende Siirt’te yaşıyorumeczanelerde burda buluyorum genelde ama bakalım
İyi canım inşallah olumlu sonuçlanır bende bugün doktora gideceğim yumurta boyutuna bakacak ona göre iğne verir belki bakalımBen batmanda bulamadım bismil beşiri kozluk hiç biterse yoktu şans eseri bulduk ve Ogün gelip aldık
Canım benim 11. Güne kadar hep pozitifti 14.gun test yap gebelik varsa o zaman çıkar inşallahİğne 4 gününde bu şekilde çıktı biliyorum iğne etkisi ama geçmesi gerekmiyorum ilk kez tedavi olıyorum
naptın canım gittin mi doktora.Yok canım negatifti iki defa iğne denedim kasım ve aralık ayında bu ay tekrar deneyecem femara kullandım yarın doktora gidecem yumurtalar büyümüş mü diye ona göre iğne verir heralde peki sizin yumurta boyutları kaçtı iğne verdiğinde
yok canım daha işteyim saat 4 te randevum inşallah büyümüştür ya bir belirtim de yok ama ağrı falan birde daha önce iki defa letu denedim bu ay ilaç olarak femara kullandım ikidi aynı deniyor ama ilaç farklılığından belki büyümemiştir diye bir korkum var ama bakalım inşallah yeterli boyuttadırnaptın canım gittin mi doktora.
İnşallah canım. Ben de yarın gideceğim :) Femara muadili letrasan kullandım 5 gün günde 2 kez.yok canım daha işteyim saat 4 te randevum inşallah büyümüştür ya bir belirtim de yok ama ağrı falan birde daha önce iki defa letu denedim bu ay ilaç olarak femara kullandım ikidi aynı deniyor ama ilaç farklılığından belki büyümemiştir diye bir korkum var ama bakalım inşallah yeterli boyuttadır
Bende 6 gün kullandım günde iki tame peki gittinmi canım ben adetin 3.günü başladım ilaç biteli bugün 6.gün bakalım adetinde bugün 14.günüİnşallah canım. Ben de yarın gideceğim :) Femara muadili letrasan kullandım 5 gün günde 2 kez.
yarın gideceğim. benim regl bitmedi ama hala lekelenme olarak devam ediyor. bugün 10. günBende 6 gün kullandım günde iki tame peki gittinmi canım ben adetin 3.günü başladım ilaç biteli bugün 6.gün bakalım adetinde bugün 14.günü
haber ver bakalım gittiğinde ne diyecekBende 6 gün kullandım günde iki tame peki gittinmi canım ben adetin 3.günü başladım ilaç biteli bugün 6.gün bakalım adetinde bugün 14.günü
Tamam canım yazarımhaber ver bakalım gittiğinde ne diyecek
haber ver bakalım gittiğinde ne diyecek
NAPTIN CANIMTamam canım yazarım
Canım gittim bir tane yumurta var 20mm dedi eve geldi ovalüsyon da yaptım ama pik deil acaba bu ovalüsyonlar kaç olunca pikleşiyor merak ettim çatlatma iğnesi verdi ama şimdilik bulamadım eczanelerde bir tanesinden haber bekliyorum ovitrelle yok ama gonalpeptyl var olmadı onu kullanacak yarın akşam yapabilirsin iğneyi dediNAPTIN CANIM
bilmiyorum bu ovulasyonlara cok guvenmıyorum benCanım gittim bir tane yumurta var 20mm dedi eve geldi ovalüsyon da yaptım ama pik deil acaba bu ovalüsyonlar kaç olunca pikleşiyor merak ettim çatlatma iğnesi verdi ama şimdilik bulamadım eczanelerde bir tanesinden haber bekliyorum ovitrelle yok ama gonalpeptyl var olmadı onu kullanacak yarın akşam yapabilirsin iğneyi dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?