Canım iki gün sonra yap 12.gün yap yani ben meraktan iğne etkisi nezaman geçecek onu da takip ediyorum kiminin 12.güne kadar devam ediyormuş yani en garanti 13 14.gün bende cuma akşamı oldum iğne değerlendirme aşamasındayız inşallah gebe kalırızKızlar ben adetimin beşinci günü klomen başladım Sabah akşam olmak üzere ve ilaç bittikten sonra doktoruma gittim bana iki üç gün sonra tekrar gelmemi söyledi tekrar gittiğimde iki yumurta olduğunu ve birinin çok güzel büyüdüğünü neredeyse kendi çatlamaya hazır gibi dedi ve bana ovitrelle iğne verdi Bir şekilde o iğneyi buldun aynı gün iğneyi vurdurdum doktorun önerdiği saatleri değerlendirdik ilk zamanlar etkileri tabiki oldu ama daha sonra geçti sadece afedersiniz sarımsı akıntılar var bugün 10'cu gün başka belirti birşey olmadı testi ne zaman yapmalıyım birde benim gibi ovitrelle kullanıp gebelik belirtileri yaşayan varmı
İnşallah canım Allah gönlümüze göre versin dün bende meraktan test yaptım ama etkisi geçmiş galiba tek çizgiyle kaldı hayırlısı olsun inşallahCanım iki gün sonra yap 12.gün yap yani ben meraktan iğne etkisi nezaman geçecek onu da takip ediyorum kiminin 12.güne kadar devam ediyormuş yani en garanti 13 14.gün bende cuma akşamı oldum iğne değerlendirme aşamasındayız inşallah gebe kalırız
Kaçıncı günündü canım bugünİnşallah canım Allah gönlümüze göre versin dün bende meraktan test yaptım ama etkisi geçmiş galiba tek çizgiyle kaldı hayırlısı olsun inşallah
9 Mayıs'ta iğneyi vurdurdum 9' da sayarsak on oluyor heraldeKaçıncı günündü canım bugün
Yarınla 10 oluyor vurulan gün sayılmıyor genelde sanırım peki iğne etkisini takip ettiniz mi9 Mayıs'ta iğneyi vurdurdum 9' da sayarsak on oluyor heralde
Evet takip ettim düne kadar vardı dün negatifdiYarınla 10 oluyor vurulan gün sayılmıyor genelde sanırım peki iğne etkisini takip ettiniz mi
Bende ilk defa ovitrelle oldum hiç bir bilgim yok bu konuda bende merak ediyorumBende 7 mayısta çatlatma iğnesi oldum. Bugğn 12.gün ve test yaptım negatif çıktı. Pozitife döner mi acaba?
İnşallah pozitife döner eğer takip ettiysen canım yine yapmaya devam edebilirsin ben takip etmemişsindir diye 12.gün dedimEvet takip ettim düne kadar vardı dün negatifdi
14.güne kadar umut var diye düşünüyorum inşallah vardırBende 7 mayısta çatlatma iğnesi oldum. Bugğn 12.gün ve test yaptım negatif çıktı. Pozitife döner mi acaba?
İnşallah nasip artıkİnşallah pozitife döner eğer takip ettiysen canım yine yapmaya devam edebilirsin ben takip etmemişsindir diye 12.gün dedim
Ben bugün yaptım 13. Günümdü negatif canım benimki umut vermekte istemiyorum ama iğneden dolayı olmaya bilir bi kan ver istersenBugün 13.gün hafif silik var ama iğneden dolayı olabilir mi?
Merhaba darısı sizlere olsun inşallahMerhaba kızlar
Bu konudaki herkes hamile kalmış
Çok tebrik ederim
Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin
Bu ay darısı başımıza inşallah
Bu konu bize de uğur getirsin
Ay İnşallah yaa. Uğurlu gelicek inanıyorumMerhaba kızlar
Bu konudaki herkes hamile kalmış
Çok tebrik ederim
Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin
Bu ay darısı başımıza inşallah
Bu konu bize de uğur getirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?