- 19 Temmuz 2025
- 19
- 2
- 1
- 33
- Konu Sahibi dogayardim
Canım bide bi şey sorcam sana akıntın var mıİnşallah canım güzel haberlerini bekliyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bide bi şey sorcam sana akıntın var mıİnşallah canım güzel haberlerini bekliyorum
Evet canım yumurtlama günümden beri asla geçmediCanım bide bi şey sorcam sana akıntın var mı
Birde sürekli idrara çıkıyorum idrarım da çok açık renkEvet canım yumurtlama günümden beri asla geçmedi
Akıntı benimde hep var da ama ben şu an acayip şekilde gögüs ve kasık ağrısı çekiyorum oldum olacam gibi hamile değilimdir olsam bu kadar ağtı hissetmem heraldeBirde sürekli idrara çıkıyorum idrarım da çok açık renk
Adetinize kaç gün var test yaptınız mı ?Akıntı benimde hep var da ama ben şu an acayip şekilde gögüs ve kasık ağrısı çekiyorum oldum olacam gibi hamile değilimdir olsam bu kadar ağtı hissetmem heralde
Yani normalde adet tarihim bu pazar ama çatlatma iğnesine göre hesaplarsak dün yada bugün olmam gerek. Geçmiş olsun çokAdetinize kaç gün var test yaptınız mı ?
Benim önceki kürtaj olduğum gebeliğimde hiç bir belirtim yoktu adet günüm yaklaşınca kasık ağrım başladı bende gelcek diye düşündüm ama gelmemişti gecikmenin 4. Günü test yapmıştım o zaman çıkmıştı
Çok teşekkür ederimYani normalde adet tarihim bu pazar ama çatlatma iğnesine göre hesaplarsak dün yada bugün olmam gerek. Geçmiş olsun çokhiç hamile olmadım bilmiyorum ki ayırt edemiyorum
Benim de 5 ağustos salı normalde şimdi ne zaman olmalı kiYani normalde adet tarihim bu pazar ama çatlatma iğnesine göre hesaplarsak dün yada bugün olmam gerek. Geçmiş olsun çokhiç hamile olmadım bilmiyorum ki ayırt edemiyorum
O zaman 2-3 gün daha beklesem iyi olurÇatlatma iğnesinden 14 gün sonra adet olunur diyo internette
Canım bişey sorucam ovulasyon testi yaptın mı hiç benim evde vardı hadi yapayım bi dedim çift çizgi çıktı normal mi şuan kiÇatlatma iğnesinden 14 gün sonra adet olunur diyo internette
Yapmadım hiç yani evde bitti ama geçen ay benim de öyle oldu silik çizgi umutlanmıştım ama olmadı bikaç gün geçsin test yapalmCanım bişey sorucam ovulasyon testi yaptın mı hiç benim evde vardı hadi yapayım bi dedim çift çizgi çıktı normal mi şuan ki
Tamam canım teşekkür ederimYapmadım hiç yani evde bitti ama geçen ay benim de öyle oldu silik çizgi umutlanmıştım ama olmadı bikaç gün geçsin test yapalm![]()