Çatlatma iğnesi

dogayardim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2025
7
0
1
33
Kızlar merhaba ben bu ay klomen kullandım ardından perşembe günü öğle 12 gibi çatlatma iğnesi kullandım ovitrella. Doktor yumurtan epey büyümüş çatlamak üzere dedi o gece 12 de birlikte olduk bide yaklaşık iğneden 38 saat sonra birliktelik oldu sizce zamanı kaçırmış olabilir miyim

Kızlar merhaba ben bu ay klomen kullandım ardından perşembe günü öğle 12 gibi çatlatma iğnesi kullandım ovitrella. Doktor yumurtan epey büyümüş çatlamak üzere dedi o gece 12 de birlikte olduk bide yaklaşık iğneden 38 saat sonra birliktelik oldu sizce zamanı kaçırmış olabilir miyim
Bildiğim kadarıyla 24-36 saat sonra birliktelik olması öneriliyor

Yani spermin içeride yaşama süresini düşünürsek bide yumurta 12 saat ile 24 saat canlı kalıyo kaçırmamış olabilirim😀
öncesinde 48-72 saat kadar önce de ilişki olduysa okey😁 çünkü spermler içerde 48-72 saat kadar canlı kalabiliyor. Dediğin gibi sonrasında olduysa da 24 saat kadar canlı kalan yumurta ve yine 48-72 saat canlı kalan sperm ve büyük buluşma 👌🏻😁 inşallah tutmuştur hadi bakalımmm. Ne zamandır deniyorsunuz ?

öncesinde 48-72 saat kadar önce de ilişki olduysa okey😁 çünkü spermler içerde 48-72 saat kadar canlı kalabiliyor. Dediğin gibi sonrasında olduysa da 24 saat kadar canlı kalan yumurta ve yine 48-72 saat canlı kalan sperm ve büyük buluşma 👌🏻😁 inşallah tutmuştur hadi bakalımmm. Ne zamandır deniyorsunuz ?

Öncesinde olmadı ama zaten doktor kontrolünde yumurta takibi yapılıyo ya o büyüdüğünde sana günleri veriyo perşembe daha çatlamamıştı ayy ne kadar zor şeyler biz bi kaç ay denedik olmadı 2 aydır da doktor kontrolünde deniyoruz

Bu sürece yeni girdim aslında 2 yıldır evliyim ama istemiyoduk başlarda şimdi de çok istiyorum zorlu süreç allah isteyen herkese yardım etsin☺️

Back
X