- Emoji Skoru
- 5
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi sevdeselen34
Yok canım ne özeli 24 yaşındayım 18 yaşında severek evlendim senin kaç özel değilse tabiYa maşallah ya yasin kaç abaca özel degilse
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım ne özeli 24 yaşındayım 18 yaşında severek evlendim senin kaç özel değilse tabiYa maşallah ya yasin kaç abaca özel degilse
5,7 yükselir inşallah ya benim doktorum da 14 gün kan ver dedi ama insan merak ediyor11 günüm canım 8 gün 5.7 çıkmıştı işte ondan sonra hiç kan vermedim idrar testi ile takip ettin 9 10 belirgin silik çıktı bu sabah o testlerim den daha silik çıktı anlamadım hepside aynı test ve awox test akşam bir daha tekrarlayacagım ben burda okudum böyle benim gibi bir silik bir belirgin çıkan gebeler varmış ama biliyorum gene sonuç ne olur
Ben 27 1,5 yıldır evliyimYok canım ne özeli 24 yaşındayım 18 yaşında severek evlendim senin kaç özel değilse tabi
İnşallah beklemekte zor dayanamayıp bakmak daha zor düşük mü yüksek mi takip ediyorsun ya başlıca bu durumlar girdiğimiz tedavi süreci zor insanı yıpratıyor maalesef İnşallah rabbim emeklerimizin karşılığını almayı nasip etsin bizlere5,7 yükselir inşallah ya benim doktorum da 14 gün kan ver dedi ama insan merak ediyor
Ya basın sağolsun mu denir ne denir sözler kifayetsiz kaliyor rabbim sizi cennnete kavuştursun ama bak yinede hamile kalmışın o umudun var 6 yılda hiç aşılama tüp bebek istedin miBenimde iki tane vardi zaten biri 20 biri 18 ml idi bende pkos var 6 yıldır bekliyorum hiç korunmamıştim ama olmadı bir düşügüm var 4 ay önce kendiliğinden 40 kilo verince kalmışın haberim yok iken bu ikinci ayım ilk ay letu kullandım iğne rahim ince olunca düşükten dolayı doktorum iğne vermedi bu ay iğneyi denedik biz de
Sağolasın canım inşallah evet kilo verince kaldım 4 yıl önce aşılama denedim tutmadı bende tedaviyi bıraktım kiloma odaklandım önce kilomu vereyim tüp bebek yaptırsam da kilom nedeni ile tutmayacakti kilomu verdim gebe kalınca da tedaviye başladım tüp bebeği gerek görmedim kaldığım için nasılsa tekrar kalırım diye sadece pkos var eşimde bir şey yok o yüzden yaptırmayı düşünmediğim yaşımda genç oluncaYa basın sağolsun mu denir ne denir sözler kifayetsiz kaliyor rabbim sizi cennnete kavuştursun ama bak yinede hamile kalmışın o umudun var 6 yılda hiç aşılama tüp bebek istedin mi
Özel değilse kilon 100 uzerindiydi benim ki 134Sağolasın canım inşallah evet kilo verince kaldım 4 yıl önce aşılama denedim tutmadı bende tedaviyi bıraktım kiloma odaklandım önce kilomu vereyim tüp bebek yaptırsam da kilom nedeni ile tutmayacakti kilomu verdim gebe kalınca da tedaviye başladım tüp bebeği gerek görmedim kaldığım için nasılsa tekrar kalırım diye sadece pkos var eşimde bir şey yok o yüzden yaptırmayı düşünmediğim yaşımda genç olunca
Evet 130 kilodaydım 40 kilo vermeden önceÖzel değilse kilon 100 uzerindiydi benim ki 134
Ya bende ya inslllah bende veririm iyiki karşıma çıktın yaEvet 130 kilodaydım 40 kilo vermeden önce
İnşallah ama ben hep verip verip alıyordum o yüzden tüp mide oldum 40 koliyu öyle verdim bir yıl olduYa bende ya inslllah bende veririm iyiki karşıma çıktın ya
Ben kendim vermeye çalışıyorumİnşallah ama ben hep verip verip alıyordum o yüzden tüp mide oldum 40 koliyu öyle verdim bir yıl oldu
İnşallah verirsiniz istediğiniz kiloyuBen kendim vermeye çalışıyorum
İnşallah verirsiniz istediğiniz kiloyu
Kızlar sözün özü hamile misinizBen kendim vermeye çalışıyorum
Benim 8 günüm kaldı bekliyorum heycanlaKızlar sözün özü hamile misiniz![]()
Bugün kaçıncı gününİnşallah verirsiniz istediğiniz kiloyu
Şu an bende bilmiyorum 9 10 gün idrar testlerim pozitifti dün yani 11 gün çok silik çıktı gene negatif e döndü sanırım iğnenin etkisini yeni attım galibaBenim 8 günüm kaldı bekliyorum heycanla
12 senin 3 4 gün kalmış benim de reglimeB
Bugün kaçıncı günün
Göğüs ağrıdı belirtisi çoğu gebelik diye yorumları okudum hiç üzülme kafana Takma benim hiç belirtim yokŞu an bende bilmiyorum 9 10 gün idrar testlerim pozitifti dün yani 11 gün çok silik çıktı gene negatif e döndü sanırım iğnenin etkisini yeni attım galibadün kan verdim degerim de düşmüş bu gün den sonra takip edicem göğüs ağrım ve kasıklarımda batma dolgunluk hissediyorum birde afedersiniz idrarımı yaparken kasıklarımda batma sanki şişlik doluluk hissediyorum onun dışında hiç bir şeyim yok
Merhaba nasılsın sonuç nasıl12 senin 3 4 gün kalmış benim de reglime
Hangi hap canımBenim annemin de bir yıl bebeğin olmamış onunda yumurta tembelliği varmış aynı doktora benim gittiğim doktora gitmiş o zamanlar doktor onada şu an bana uyguladığı tedaviyi uygulamış oda o hapı atınca benim gibi oluyormuş o ay o tedaviyle bize gebe kalmış üçüz gebelik oluşmuş ama biri düşürmüş ikizimle beni dogurmuş