GONAL F + OVİTRELLE KULLANANLAR GELİN BERABER BEKLEYELİM🥺🤲🏻

Canım ne yaptın doktora gittin mi merak ettim
Gittim kuşum gittim betam 317 çıktı yani hamileyim ama daha çok küçük olduğu için kesede bebekte görülmedi 2 hafta sonra tekrardan gel dedi 🥺🩷

Gittim kuşum gittim betam 317 çıktı yani hamileyim ama daha çok küçük olduğu için kesede bebekte görülmedi 2 hafta sonra tekrardan gel dedi 🥺🩷
Kalp atışı 6.haftadan sonra duyuluyor

Aynen balım ona göre gidecem bende

Selamünaleyküm hanımlar 🌸
2 yıldır eşimle çocuk istiyoruz. İlk gebeliğim evliliğimin 4. ayında olmuştu ama maalesef bebeğimi kaybettim. Üzerinden 1 yıl geçti ve her ay olumsuz sonuç almak beni çok yıprattı. Bu ay artık tedaviye başlamak için ilk adımımı attım 🩷
Kullandığım ilaçlar:
• Letu
• D3K2
• Venatura Selenyum
• Regenesis Max Plus
Doktorum Letu’yu adetin 3. günü başlayıp 8 gün boyunca sabah akşam kullanmamı söyledi. Bugün adetimin 13. günü kontrole gittim ve sağ tarafta 15 mm bir yumurtam olduğunu söyledi.
Bu arada bende ileri PCO var.
Bugün doktorum ayrıca Gonal F ve Ovitrelle kullanmamı istedi. Salı, Çarşamba ve Perşembe sabahı 150 ml Gonal F, Perşembe akşamı da çatlatma iğnesi olan Ovitrelle’yi vurulacağım. 4 gün boyunca her gün ilişki önerdi. Ayrıca pazar günü, gebelik oluşursa embriyonun tutunmasına destek olması için Duphaston başlayacağımı söyledi. 10 gün sonra da gebelik testi yapacağım 🌸
Aşırı heyecanlı ve stresliyim. Stresin gebeliği olumsuz etkilediğini biliyorum ama bebiş isteyen kızcelerim beni anlar… İnsan elinde olmadan umutlanıyor, heyecanlanıyor 🥹 Gelin bu süreçte beraber bekleyelim, birbirimize destek olalım 🩷
Aranızda Gonal F + Ovitrelle kullanıp ilk ayda gebelik elde eden var mı? Rahim filmi, eşimin sperm testi dahil her şeyimiz temiz çıktı. Sadece bende ileri PCO var.
Bende aşılama tutmayınca bu ay venatura inositol ve folik asit e başladım şuan adetim bitti 7 gün sol kasık tarafında ağrı var her gün ovulasyon testi yapıyorum birde doğru olurmu sizce ?

Evet zaman nasıl geçecek bakalım aşırı heyecan veriyor😂 Gonal f ignesini kendim evde yaptım çatlatmayıda kendim yaparım diye düşündüm aralarında fark yok sanırım
İğneden sonra yumurta akı gibi akıntınız yada ağrınız oldu mu
Evet oldu akıntı da artış oldu catlamanin olduğu gün aşılama yapıldı ve her iki kasik bölgemde batma gibi ağrılar vardı ayrıca sıkışık abdest ile bekledim aşılama yapılacağı zaman

Canım nasılsın hamilelik belirtisi falan var mı halsizlik uyku hali mide bulantısı vs
Kb yazamadım balım bu aralar giremedim buraya şuan hafif mide bulantısı başladı ama sabahları genelde oluyor başkada bir belirti yok hamile olduğumu bile unutuyorum doktora gidip keseyi görmedik hala salı günü gidecem inşallah

İnşallah güzel haberler alırsınız sizin adınıza sevindim yök kesesi olusursa ne mutlu size bize umut ışığı olursunuz

Üç ilacı beraber mi kullandınız
Evet ilk letu kullandım yumurta tam istediğimiz gibi gelismeyince sonra gonalf iğne ve klomen 3 gün kullandım yumurta 20 mm oldu sonra çatlatma iğnesi vurdum ama işte sağlıklı bir şekilde gelişmedi gebelik 8 haftada sonlandı

Back
X