• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

catlatma iğnesi

emellcim o ağrılardan bendede var bugün 10. günüm iğne vurulalı hafif hafif kasıklarımda oluyor arada belim arıyor akşam bel ağrısından duramadım mesela sanki adet olacakmışım gibi felaket ağrıdı iğnedendir diye düşünmüştüm bende doğruymuş demekki hayırlısı artık bekleyip görmek lazım

benim iğneden dolayı olmustu sancılarımm iğneyi olduktan 1 hafta sonra belli oldu hamileliğim fakat iğneden önce benim yumurtamın biri zaten catlamıstı belki o yüzden bu kadar erken belli olmusturr sizinde güzel haberlerinizi bekliorumm canım inş sizde alırsınız bu mutlu haberi

inş. canım güzel haberleri veririm bende senin gibi hayırlsı emellcim kan testindemi çıktı idrardamı çıktı gebelik

tşk ederim emell Allahım kucagına almayı nasip etsin canım:Saruboceq:

canım yumurta geliştirici ilaç veriyo dr. sonra yumurta takibin yapılıyo şayet adetin 14. günü yumurtaların istenildiği büyüklükteyse dr. çatlatma iğnesi veriyo canım o zaman yapılıyo

cevap için teşekkürler. eşim varikosel ameliyatı oldu 3 ay önce.ben de daha fazla beklemek
istemiyorum gebelik için.

cevap için teşekkürler. eşim varikosel ameliyatı oldu 3 ay önce.ben de daha fazla beklemek
istemiyorum gebelik için.

rica ederim ne demek bencede bekleme erken yada geç birgün isteyeceksiniz zaten bence şimdiden deneyin hemen hamile kalacaksın diye birşey yok inş. sen hemen bebişine kavuşursun ama bizler uğraşıyoruz olmuyor o açıdan dedim yanlış anlama beni lütfen

merhaba arkadaşlar bu ayın 5 inde çatlatma iğnesi oldum. ama bundan önceki adet günüm ayın 20 idi. şimdi ben adet günümü neye göre hesaplayacağım şaşırdım. bilen varsa yardımcı olabilirmi?

bende cmt dr gittim yumurtam çatlamamış .ovitrelle iğnesi oldum.Doktor 2 güne kadar çatlar dedi. Ama bilmiyorum prolaktin yükselmesinden şüpelendi doktor.Test oldu yüksek çıktı.
Arkadaşlar yaklaşık 15 gün boyunca ağladım. Sonra da prolaktinim yükseldi.
Yani demem o ki siz stres yapmayın...

Bende klomen+ovitrelle kullanmıştım sadece ertesi gün hafif ağrım olmuştu ama neyazıkki bende işe yaramadı.İnşallah sizde yarar. Allah isteyen herkese bebiş verir inşallah BANADA :)

arkadaslarr ben bugün ögrendim hamileyimmm allah hepinize de bu mutlulugu yasatsınn inşalah allahım sag salimm kucagımıza almayı da nasip ederr

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benim bende iğne oldum ayın 21 de ilk kontrolümde hemen iğne oldum doktorum tedaviye çok güzel cvp veriyorsun dedi.şimdilik beklemedeyim progestan biteli 2 gün oldu 5 gün içinde adet olmazsan hamilesin dedi doktorum bakalım hayırlısı olsun inşallah vardır bebiş bizim içinde dua et...

Arkadaşlarr merhaba ben de iğne yaptırdım 23 mayısta. bakalım bekliyorum :( hepimize nasip eder Allah'ım inşallah sonucu burdan bildiririm.

Back
X