Catlatma ignesi

Erdoganer

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2015
49
39
3
31
Arkadaşlar merhaba bi konuda acil yardımınıza ihtiyacım var.22 yaşında 1.5 senelik evliyim.pco hastasıyım ve tahlillerim sonucunda yumurta tembelliği çıktı klomen ve catlatma ignesi yapildi sanırım olmadı cnku adet olucakmisim gibi karın ağrım var ve bu ay olmazsa doktorum rahim filmi istedi çok korkuyorum sizce ne yapmalıyım çektirmeli miyim

Kaç ay klomen kullandınız?
Dr benden de istedi rahim filmi ama çektirmedim.
Önce birkaç ay klomenle devam edicez.
Rahim filmi en son çare.

Kaç ay klomen kullandınız?
Dr benden de istedi rahim filmi ama çektirmedim.
Önce birkaç ay klomenle devam edicez.
Rahim filmi en son çare.
İlk defa bu ay kullandım doktorum 1 kere deneyelim olmazsa rahim filmi çekip sonucuna göre hareket ederiz dedi bugün iğnenin 15 günü hala hastalanmadim ama 4 gun önce kan testim negatif çıkmıştı o yüzden test yapmaya da korkuyorum sen kaç yaşındasın ne kadarlık evlisin

27 yaşındayım 8 yıllık evliyim.
Yeni bebek istemeye başladık.
Benim de klomenle ilk ayımdı bu ay.
Adetime 2 3 gün var.

merhaba! bende 2 aydır klomen kullanıyorum. catlatma iğnesinden 1 hafta sonra sancı ve bel ağrım oldu, göğüs uclarım çok acıyor. şuan 16.günüm ama adet belirtisi yook. normalde karın ağrısı olur müthiş derecede ama geçen ay gayet normalde adetim hiç ağrı yoktu sizde de böyle bir durum oldu mu acaba

Merhaba canım benim göğüslerim de çok aşiri bi ağrı olmuştu ve sari akintim çok bugün 15.gunum kan testim negatif çıktı adet olmayı bekliyorum rahim filmi cektiricem inşallah senin ki hamilelik belirtisidır. Sabah bi test yapsan belli olur aslında :)

aslında bugun yaptım ama ıkıncı cızgının oldugu yer dagınık pembe gibi sanırım fazla damlattım anlaşılmadı. adet belirtimde yok bakalım

Benim ablamda sizin gibiydi. Bence hemen rahim filmi cektirme. Doktor birkac ay o ilaci kullandirdi. Son aylara dogru dozunu arttırdı şimdi 5 aylık hamile cok şükür

Canim doktorunun senden rahim filmi istemesinin sebebi eğer tüpler de tıkanıklık varsa boşa ilaçla uğraşma diye dir vakit kaybetmemen için ama klomen çok iyi bi ilaç sakin rahim filminden de korkma hiç bişey hissetmiyorsun alttan muayeneden pek farkı yok inşallah tuplerin açıktır

Çok teşekkür ederim inşallah açıktır. .

Benim ablamda sizin gibiydi. Bence hemen rahim filmi cektirme. Doktor birkac ay o ilaci kullandirdi. Son aylara dogru dozunu arttırdı şimdi 5 aylık hamile cok şükür
Benim çevremdeki insanlarda 6 ay boyunca kullandı neden benden hemen filmi istedi anlam vermiş değilim. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…