İlk defa bu ay kullandım doktorum 1 kere deneyelim olmazsa rahim filmi çekip sonucuna göre hareket ederiz dedi bugün iğnenin 15 günü hala hastalanmadim ama 4 gun önce kan testim negatif çıkmıştı o yüzden test yapmaya da korkuyorum sen kaç yaşındasın ne kadarlık evlisinKaç ay klomen kullandınız?
Dr benden de istedi rahim filmi ama çektirmedim.
Önce birkaç ay klomenle devam edicez.
Rahim filmi en son çare.
İlk defa bu ay kullandım doktorum 1 kere deneyelim olmazsa rahim filmi çekip sonucuna göre hareket ederiz dedi bugün iğnenin 15 günü hala hastalanmadim ama 4 gun önce kan testim negatif çıkmıştı o yüzden test yapmaya da korkuyorum sen kaç yaşındasın ne kadarlık evlisin
En kısa zamanda hamile kalicaksin inşallah nedense içime öyle dogdu:)27 yaşındayım 8 yıllık evliyim.
Yeni bebek istemeye başladık.
Benim de klomenle ilk ayımdı bu ay.
Adetime 2 3 gün var.
En kısa zamanda hamile kalicaksin inşallah nedense içime öyle dogdu:)
Amin inşallah Rabbim hepimizin kucaklarını doldursun :) herhangi bi belirtin var mı:)
İnşallah güzel haberlerini bekliyorum:)
Canim doktorunun senden rahim filmi istemesinin sebebi eğer tüpler de tıkanıklık varsa boşa ilaçla uğraşma diye dir vakit kaybetmemen için ama klomen çok iyi bi ilaç sakin rahim filminden de korkma hiç bişey hissetmiyorsun alttan muayeneden pek farkı yok inşallah tuplerin açıktırArkadaşlar merhaba bi konuda acil yardımınıza ihtiyacım var.22 yaşında 1.5 senelik evliyim.pco hastasıyım ve tahlillerim sonucunda yumurta tembelliği çıktı klomen ve catlatma ignesi yapildi sanırım olmadı cnku adet olucakmisim gibi karın ağrım var ve bu ay olmazsa doktorum rahim filmi istedi çok korkuyorum sizce ne yapmalıyım çektirmeli miyim
Çok teşekkür ederim inşallah açıktır. .Canim doktorunun senden rahim filmi istemesinin sebebi eğer tüpler de tıkanıklık varsa boşa ilaçla uğraşma diye dir vakit kaybetmemen için ama klomen çok iyi bi ilaç sakin rahim filminden de korkma hiç bişey hissetmiyorsun alttan muayeneden pek farkı yok inşallah tuplerin açıktır
Hayırlıs inşallah olsun inşallah. . Rabbim kucaklarımızi boş bırakmasın. .aslında bugun yaptım ama ıkıncı cızgının oldugu yer dagınık pembe gibi sanırım fazla damlattım anlaşılmadı. adet belirtimde yok bakalım
Benim çevremdeki insanlarda 6 ay boyunca kullandı neden benden hemen filmi istedi anlam vermiş değilim. .Benim ablamda sizin gibiydi. Bence hemen rahim filmi cektirme. Doktor birkac ay o ilaci kullandirdi. Son aylara dogru dozunu arttırdı şimdi 5 aylık hamile cok şükür
Kaç senelik evli ablan guzelimAblamda ilk gittigi doktor ondan hemen istemişti. Çektirmek istemiyordu baska doktora gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?