Mardin.de başta devlet hastanesine gitti olmayinca burda cok iyi bir doktor var onun özel muayenesine gitti. Birkac doktora göründü. Rahim filminden korkuyordu yaptirmak istemiyordu
Mardin.de başta devlet hastanesine gitti olmayinca burda cok iyi bir doktor var onun özel muayenesine gitti. Birkac doktora göründü. Rahim filminden korkuyordu yaptirmak istemiyordu
Bende ilk killandiktan sonra tahim filmi cekildi tuplere bakmak icin cekiyor canim korkmadan yaptir bence. Herkezi anlattigi kadar zor degil. Rahimin icinde olan yapisikliklarida gideriyor kanallar kapaliysa onlarda aciliyor bu sefer hamile kalma olasiligi artiyor. Doktoruna guveniyorsan ne dedigini sorgulamadan uygulamalisin.
Merhaba arkadaşlar pko hastasıyım klomen + çatlatma iğnesi oldum. Yumurtam geç geliştiği için adetin 16.günü 10 martta iğnemi vuruldum. Ç.tesi çok aşırı bel ağrısı olduğu için bugün ortapediye gittim röntgen istedi bende gebelik olabilir deyince test yaptır dedi. Bugün 11.gün ve betahcg 11 çıktı. Çarşamba günü tekrar tahlil yapılacak. Çatlatma iğnesinin etkisi geçti mi sizce kaç gün sürüyor etkisi inşallah bende bebeğime kavuşurum