Catlatma ignesi

EzgiNdm

Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2016
141
131
18
31
Canlar merhaba..ben ayin 3nde catlatma ignesi oldum suan 4.günüm zaman bi turlu gecmiyor ayni zamanda pco hastasiyim bu sekilde olup hamile kalabilen var mi

Canim son durumun nedir? Bende igne yaptirdim 4 gun once. İnsallah hayirli haberler aliriz.

Canim son durumun nedir? Bende igne yaptirdim 4 gun once. İnsallah hayirli haberler aliriz.
Hla beklemedeyim tatlim bugün 10.gunum pazartesi test yaptiricam ama hamileyim gibi hissediyorum hiç kendimi böyle hissetmemiştim belirtilen fln degil hep olmicak gibi gelirdi şimdi olmicak diyemiyorum oldu olucak şeklinde konuşuyorum inşallah Rabbim yuzumuzu güldürecek bu sefer:)

Bende pco lym.ama sadce glukofnle hamile kalmiştm .snra dusuk yaptm.simdide ayin 12 sinde catlatma ignesi oldm.bakalm snc ne olacak.

durumunuz ne oldu acaba test yaptınız mı merak ettim sizi inşallah güzel sonuçlar almışsınızdır

durumunuz ne oldu acaba test yaptınız mı merak ettim sizi inşallah güzel sonuçlar almışsınızdır
Benim dün 12.gunumdündür kan testi yaptırdım negatif çıktı bugün 13.gunum hla olmadım inşallah olmazsam cuma günü tekrar yaptiricm baya araştırdım genelde 14.günde kesin sonuç aliniyormus

Benim dün 12.gunumdündür kan testi yaptırdım negatif çıktı bugün 13.gunum hla olmadım inşallah olmazsam cuma günü tekrar yaptiricm baya araştırdım genelde 14.günde kesin sonuç aliniyormus
hakkında hayırlısı olsun canım Allah gönlüne göre versin

ben de 7 aydır bekliyorum canım hayırlı bir zaman da gelecek inşallah bebeklerimiz inanıyorum ama senin yaşın genç daha sakın umudunu kaybetme ben 36 yaşındayım ve umutluyum ;)

ben de 7 aydır bekliyorum canım hayırlı bir zaman da gelecek inşallah bebeklerimiz inanıyorum ama senin yaşın genç daha sakın umudunu kaybetme ben 36 yaşındayım ve umutluyum :KK66:
Ablacım ben 22 yaşındayım 1.5 senedir istiyoruz hayırlısıyla inşallah olur çok istiyorum Rabbim kucağımıza boş bırakmadın yüzümüzü guldursun inşallah..

Hla beklemedeyim tatlim bugün 10.gunum pazartesi test yaptiricam ama hamileyim gibi hissediyorum hiç kendimi böyle hissetmemiştim belirtilen fln degil hep olmicak gibi gelirdi şimdi olmicak diyemiyorum oldu olucak şeklinde konuşuyorum inşallah Rabbim yuzumuzu güldürecek bu sefer:)

Umarim canim ya. Benimde dun kan tahlili yaptirmam gerekiyodu isimden dolayi yapamadim eczaneden test aldim yaptim pozitif cikti. Sevinsem mi bilemiyorum 18inde igne oldum 5 gun once hcg ignesi oldu etkisi kalmis midir bilmiyorum:olamaz: 8inde catlatma ignesi olddum bend bu arada

Umarim canim ya. Benimde dun kan tahlili yaptirmam gerekiyodu isimden dolayi yapamadim eczaneden test aldim yaptim pozitif cikti. Sevinsem mi bilemiyorum 18inde igne oldum 5 gun once hcg ignesi oldu etkisi kalmis midir bilmiyorum:olamaz: 8inde catlatma ignesi olddum bend bu arada
Mrb canim iğnenin etkisi olabilir..14.gunden sonra gecer ignenin etkisi.insallah hamilesindir

Mrb canim iğnenin etkisi olabilir..14.gunden sonra gecer ignenin etkisi.insallah hamilesindir
Ama oyle olsa doktorum demezdi ki kan tahlili yaptir diye :KK43: dun yaptirdim kan testini pozitif cikti cunku. Aradim doktoru hayirli olsun devlet hastanesinden tutunmasi icin ilac yazdir dedi. Sevineyim mi uzuleyim mi arafta kaldim :KK43:

Back
X