Çatlatma iğnesinde 10. Günüm

mayisinannesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2022
116
21
28
29
İğne yapalı on gün oldu. Dördüncü gün epey kasık ağrım oldu ama gün gün azaldı şu an çok hafif kasık ağrım. Ama dünden beri bel ağrım var. Öğretmenim sürekli ayakta olduğum için mi bilmiyorum ama biraz fazla ayakta kalınca hissettiriyor kendini. Şimdi bu ağrıları regle mi yorayım gebeliğe mi? Test yapsam yanılırım diye korkuyorum

İğne yapalı on gün oldu. Dördüncü gün epey kasık ağrım oldu ama gün gün azaldı şu an çok hafif kasık ağrım. Ama dünden beri bel ağrım var. Öğretmenim sürekli ayakta olduğum için mi bilmiyorum ama biraz fazla ayakta kalınca hissettiriyor kendini. Şimdi bu ağrıları regle mi yorayım gebeliğe mi? Test yapsam yanılırım diye korkuyorum
En net sonuç 15 gün alırsın iğne etkisi de olabilir ayakta durmakta etkiler

Merhaba birebir aynı durumdayım ve ben de öğretmenim ayakta dururken yürürken belim kopuodu şuan adetime 5 gün var ve ağrılarım azaldı sadece hafif bel ağrım var ve acıktığımda kasık ağrım oluo nedense ama azaldı baya. Hamile misiniz siz acaba merak ettim?

Bende siz gibiyim.. iğnenin 11. Günü. Hafif kasık ağrısı çok nadir mide bulantısı dışında bi belirti yok. Bel ağrısı da yok bende. Genelde çoğu kişide gögüs hassasiyeti de oluyormuş ama oda yok.kaö gündür gögüslerimi eklemekten ben büyütcem 😀😀 15. Gün diyorlar kesin sonuç için ama adet beklemek daha mı garanti acaba? İnşallah endişelerimiz yersiz olur. Güzel haberler alırız 🙏🏻

Back
X