İğnenin 14. Günü test yapmanız lazım aslındaMerhaba hanımlarçatlatma iğnesinde bugün 9.günüm sabah idrar testi yaptım pozitif silik çizgi vardı daha önce kimyasal gebelik geçirdim ondada afedersiniz idrarım turuncuydu yine aynı şekilde turuncuydu 2 gündür sağ kasığımda ve belimde değişik bir ağrı var bu şekilde olup hamile olduğunu öğrenen var mı adetime henüz 10 gün var çatlatma iğnemi ayın 7sinde yaptırdım yakın dönemde yaptıran varsa burdan günde sayabiliriz
biraz önce tekrar yaptım çizgi yok sanırım iğne bugün etkisini kaybetti bi bakıma iyi oldu bundan sonra cıkacak çizgi iğne mi diye düşündürmez artıkİğnenin 14. Günü test yapmanız lazım aslında
merhaba yok şuan hamile olup olmadığımı bilmiyorum iğnenin etkisiymiş çizgi yok suan tekrar test yaptım çıkmadızaten sizde hamileymissiniz testiniz pozitif cikmis tebrik ederim bu arada sanirim erken ogrenmis oldunuz adete 10 gun kala test pozitif erken filan dollenme oldu sanirim
Bende 6 sında yaptım iğnemi 36 saat sonra ilişki dedi doktor ilişkiden 12 gün sonra yapmalıymışız heyecanla bekliyorum :)çizgi belirdi yine ikilemde kaldım :)
Cok erken daha igne etkisi olabilir.. bende 3 ekimde igne vurundum bugün 12. Günüm pazartesi test yapacagimMerhaba hanımlarçatlatma iğnesinde bugün 9.günüm sabah idrar testi yaptım pozitif silik çizgi vardı daha önce kimyasal gebelik geçirdim ondada afedersiniz idrarım turuncuydu yine aynı şekilde turuncuydu 2 gündür sağ kasığımda ve belimde değişik bir ağrı var bu şekilde olup hamile olduğunu öğrenen var mı adetime henüz 10 gün var çatlatma iğnemi ayın 7sinde yaptırdım yakın dönemde yaptıran varsa burdan günde sayabiliriz
evet dogru ya ignenin etkisi oluyordu tamamen unutmusummerhaba yok şuan hamile olup olmadığımı bilmiyorum iğnenin etkisiymiş çizgi yok suan tekrar test yaptım çıkmadı
merhaba doktorum iğne günü üst üste 3 gün ilişki dedi sonra muayeneye gittim catlamış 2 gün daha ilişki sonra ilişki yasak dediBende 6 sında yaptım iğnemi 36 saat sonra ilişki dedi doktor ilişkiden 12 gün sonra yapmalıymışız heyecanla bekliyorum :)
inşallah :)belirtiniz var mı bel ağrısı beyaz ve su gibi akıntı sağ kasık ağrısı idrar koyuluğu ve kokusu beni belirtilerimCok erken daha igne etkisi olabilir.. bende 3 ekimde igne vurundum bugün 12. Günüm pazartesi test yapacagiminsallah guzel sonuclar elde ederiz
evet dogru ya ignenin etkisi oluyordu tamamen unutmusum
ikinci yaptığım test daha silikti nerdeyse görünmüyor hergün takip edeceğim
Geçen ayda catlatma ignesi vuruldum ve yasanabilecek her belirtiyi yasadim ama maalesef regl oldum gecen ay cok umitliydim o yuzden bu ay hic bir belirti aramıyoruminşallah :)belirtiniz var mı bel ağrısı beyaz ve su gibi akıntı sağ kasık ağrısı idrar koyuluğu ve kokusu beni belirtilerim
aslında bende düne kadar dikkat etmiyrdum ama kimyasal gebelikte yaşadığım tüm belirtileri yaşıyınca acaba mı dedim hakkımızda hayırlısı olsun:)Geçen ayda catlatma ignesi vuruldum ve yasanabilecek her belirtiyi yasadim ama maalesef regl oldum gecen ay cok umitliydim o yuzden bu ay hic bir belirti aramıyorum
Bir de gebelik testi sabah ilk idrarla yapılınca rn doğrusunı vermiyor muydu gün içinde iki kez yaptın ya kafanı karıştırıyor yaptınmı tekrarmerhaba doktorum iğne günü üst üste 3 gün ilişki dedi sonra muayeneye gittim catlamış 2 gün daha ilişki sonra ilişki yasak dedi
sabah ilk idrarla ilgisi yok biliyor musun varsa gün içindede cıkıyor 2 yada 3 gün sonra net sonucu alırızBir de gebelik testi sabah ilk idrarla yapılınca rn doğrusunı vermiyor muydu gün içinde iki kez yaptın ya kafanı karıştırıyor yaptınmı tekrarbugün 10. Günümüz
Ahh heyecanla bekliyorum test de yapmıyorum ben korkuyorum tek çizgi görmeyesabah ilk idrarla ilgisi yok biliyor musun varsa gün içindede cıkıyor 2 yada 3 gün sonra net sonucu alırız
:) ya bir süre sonra alışkanlık gibi oluyor hayırlısı artık ama iyi yapmışsın en azından iki gün sonra yapacağın testte çift çizgi olursa umutlanabilrsin birbirimize muhakkak haber verelim :)Ahh heyecanla bekliyorum test de yapmıyorum ben korkuyorum tek çizgi görmeye
Bende dis gebelik gecirdim daha önce hakkimizda hayirlisi olsun insallah guzel sonuclar alalimbu ayaslında bende düne kadar dikkat etmiyrdum ama kimyasal gebelikte yaşadığım tüm belirtileri yaşıyınca acaba mı dedim hakkımızda hayırlısı olsun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?